III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Spanyol pletykák szerint a Real Madrid ezen a nyáron már mindenképpen túladna egyik aranylabdásán, Kakán, akinek bérezése irdatlan pénzeket emészt fel, miközben mind a mai napig nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Florentino Pérez már döntött, eladja a klasszist, csakhogy nincs kinek. Azaz, egy jelentkező mégis van.

A Fichajes y Cracks portál cikkében kielemezte a legfrissebb fejleményeket, és megállapítja: Kakáért nem érkezett megfelelő (20 és 30 millió euró közötti tartományba eső) ajánlat, egyedül a Milan-kopogtatott egy nagy táskával (benne tíz millióval). A két egyesület egyébként legendásan jó viszonyt ápol egymással így nem annyira elrugaszkodott elképzelés a valóságtól, hogy Kakát "bagóért" elengedik, mint azt elsőre gondolnánk.

Kakát Brazíliából már keresték, de úgy érzi korai lenne visszatérni szülőhazájába, a Paris SG pedig a legújabb hírek szerint nem készül még egy bombaüzletre, a padlása már így is tele jobbnál jobb támadó középpályásokkal.

"Gulácsi kezdőként nullázta le a Romát Amerikában

Gulácsi Péter kezdőként kapott szerepet és remekül teljesített az amerikai túrán járó Liverpoolban, a Vörösök az AS Romával csaptak össze a bostoni Fenway Parkban. Bár az angol gárda végül 2-1-re kikapott, az olasz gólok már a második játékrészben, Gulácsi lecserélését követően estek, az első félidőben a magyar kapus két komoly ziccert is megfogott, és nullára hozta a neki jutott játékidőt.


A Boston Red Sox legendás otthonában lejátszott mérkőzés 8. percében jött el először a magyar kapus ideje, aki kezdőként futott ki a gyepre a Liverpool csapatában. Ekkor Spearing bakiját követően a görög Panagiotis Tachtsidis léphetett ki nagy helyzetben, de Gulácsi egy gyors vetődéssek hatástalanította a középpályás lövését.

A játékrész első felében Pablo Osvaldo is megszerezhette volna a vezetést a Romának, ám Gulácsi Péter újfent nagyot alkotott, amikor a olasz-argentin csatár egy az egyben kilépett vele szemben, és a léc mellől ütötte ki a labdát. A másik oldalon a román Lobont is jól tette a dolgát, így 0-0-val fordultak a felek.

A szünetben hetet cserélt a Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers, köztük Gulácsit is lehozta, ám a helyére beállt ausztrál Brad Jones már kevésbé hatékonyan tette a dolgát, hisz kétszer is kapitulált, előbb az amerikai Bradley lövésénél, majd Florenzi kipattanó utáni ismétlésénél is.

Adam szépítése már csak a kozmetikázásra volt elég, nyert a Roma 2-1-re."

Roma Breakaway Miss against Liverpool

forrás: pepsifoci.hu

14:00 Labdarúgás (élő) Sportklub

Barátságos mérkőzés, Manchaster City - Arsenal

Idézetet írta: csacsa44 Dátum július 27, 2012, 12:01:08
14:00 Labdarúgás (élő) Sportklub

Barátságos mérkőzés, Manchaster City - Arsenal


Van Persie melyiknél játszik? :laugh:
Azért kiváncsi leszek rá, mert az Arsenal eddig elbohóckodta a barimeccseket, a kezdőket nem nagyon játszatták. Ha most igen, akkor parázs, 3-4 gólos meccs lehet.

20:00 Sportklub

Labdarúgás (élő)

Barátságos mérkőzés, Benfica - Real Madrid

"Sevcsenko a visszavonulás mellett döntött

Bejelentette visszavonulását a 35 esztendős Andrij Sevcsenko, az ukrán válogatott gólrekordere, aki az Oleg Blohin vezette nemzeti csapattal részt vett a hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

Sevcsenko az idei Európa-bajnokságon is vezére volt az ukrán csapatnak - Fotó: parameter.skSevcsenko az idei Európa-bajnokságon is vezére volt az ukrán csapatnak.
A kiváló támadó a kontinenstorna után közölte, hogy lemondja a válogatottságot, most pedig úgy döntött, végleg szögre akasztja stoplisait. A bejelentésre a Dinamo Kijev péntek délutáni, Hoverla elleni bajnoki mérkőzése után került sor. Sevcsenko nem fogadta el kijevi nevelőegyesülete szerződéshosszabbítási ajánlatát, és az iránta érdeklődő többi klubbal sem egyezett meg.

A 111 válogatott fellépésén 48 gólt szerző csatár korábban úgy nyilatkozott, mindenképpen szeretne a futball közelében maradni, esetleg edzőként tevékenykedni a jövőben, egyelőre viszont úgy tűnik, Sevát nem a kispadon, hanem a parlamentben láthatjuk viszont.

"Az utóbbi időkben sokszor vetődött fel a téma, hogy a Dinamónál új szerződést írok alá, esetleg külföldre megyek" - nyilatkozta az aranylabdás játékos. "De biztosan állíthatom, hogy egyik sem történik meg. Meghoztam a döntést a karrierem befejezéséről, a jövőben politikával fogok foglalkozni."

Sevcsenko 1994-ben mutatkozott be a felnőttek között, az AC Milan színeiben 2003-ban Bajnokok Ligáját nyert."

forrás: http://www.hatharom.hu

#681 július 28, 2012, 08:06:32, BvB_09
A Kelet tűnik erősebbnek az NB II-ben, de majd meglátjuk

Budapest - Elkészült az NB II-es csoportbeosztás.

Elkészítették a labdarúgó NB II csoportbeosztását, olvasható az nso-hu-n. A Keleti csoportba került a Ferencváros és az Újpest második csapata is, miként a Vasas, továbbá a Honvéd és a Loki második csapata is.
Nyugaton a Gyirmótot tartják esélyesnek.

NB II, CSOPORTBEOSZTÁS
KELETI CSOPORT

Balmazújváros, Békéscsabai Előre, Bp. Honvéd II-MFA, Ceglédi VSE, Dunakanyar-Vác, Debreceni VSC-DEAC, Ferencváros II, Kazincbarcika, Mezőkövesd-Zsóry, Nyíregyháza Spartacus, Orosháza FC, Putnok VSE, Szeged 2011, Szolnoki MÁV, Újpest FC B, Vasas

NYUGATI CSOPORT
FC Ajka, Baja, BKV Előre, Csákvár, Gyirmót FC, Győri ETO FC II, Kaposvári Rákóczi II, Kozármisleny, Paksi FC II, Puskás Akadémia FC, Soproni VSE, Szigetszentmiklósi TK, Szombathelyi Haladás II, FC Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszegi TE FC


Itt pedig a sorsolás található: http://www.mlsz.hu/elkeszult-az-nb-ii-sorsolasa-0727

A Bolton játékosa, Fabrice Muamba nem folytathatja

Bolton - Fabrice Muamba bejelentette visszavonulását.

A Bolton Wanderers honlapján jelentette be, hogy a klub labdarúgója, Fabrice Muamba visszavonult.
A 23 éves középpályásnak tavaly megállt a szíve a Tottenham elleni FA Kupa-mérkőzésen, több mint egy órán át tartott az újraélesztése, szó szerint a halálból hozták vissza.
Muamba lábadozása szépen haladt, egy darabig megvolt az esélye annak, hogy labdarúgó-pályafutását is folytatni tudja, de mivel az orvosok azt javasolták, ne játsszon a tűzzel, most bejelentette, hogy visszavonul.

,,Múlt héten Belgiumba utaztam egy neves kardiológushoz, hogy tanácsot kérjek tőle. Sajnos nem azt a választ kaptam tőle, amit hallani akartam, ezért nincs más választásom, mint hogy feladjam a reményt a visszatérésre, és bejelentsem labdarúgó-pályafutásom befejezését" – áll Muamba közleményében.

,,Mindig is a futball állt életem középpontjában, sőt, a futball volt az életem, ezért szörnyű nehéz volt meghoznom ezt a döntést. De az egészség mindennél fontosabb. Köszönöm még egyszer a Bolton vezetőinek, játékosainak, szurkolóinak azt a rengeteg segítséget, amit tőlük kaptam" – búcsúzott a 23 évesen ,,nyugdíjba" vonuló Muamba.


Forrás: nb1.hu


Idézetet írta: csacsa44 Dátum augusztus 18, 2012, 20:53:43


De komoly ;)
Most mondanám hogy wow, még a nevét is jól írta, de ellentétben a legtöbb magyar névvel ezt nem lehet rosszul írni ;D


Lehet, hogy csak novemberben térhet vissza Wayne Rooney, a Manchester United angol válogatott ásza, aki a szombati, Fulham elleni találkozó véghajrájában szenvedett combsérülést peches körülmények között.

Rooney a 3-2-re megnyert mérkőzés hajrájában Hugo Rodallegával ütközött, mégpedig olyan szerencsétlenül, hogy az ellenfél csatárának stoplija felszakította jobb combján a bőrt. Az első hírek még arról szóltak, hogy egy hónapot kell kihagynia, de a helyzet ennél súlyosabb.

A seb - amelyet tíz öltéssel varrtak össze - szokatlanul mély, szinte csontig hatol, így nagyjából kéthónapra van szükség a teljes gyógyuláshoz - írja a Sun.

Tizennégy, azaz tizennégy meccsről is lemaradhat a támadó, köztük a válogatott Moldova és Ukrajna elleni vb-selejtezőjéről, a BL-csoportkör első feléről, továbbá néhány PL-rangadóról (Liverpool, Newcastle, Chelsea).

Pótlása nehéz, de nem megoldhatatlan feladat elé állítja az MU-t, amelynek az új igazolás Robin van Persie mellett két tovább befejező csatár is rendelkezésére áll: Javier Hernández és Danny Welbeck (ha már ténynek vesszük, hogy Berbatov eligazol a Fiorentinához).

Szeva!Ha szépen megkérlek akkor megírod nekem,hogy szerinted ma fociban sima mixen milyen tutinak tűnő tippjeid vannak %?Köszönöm szépen!Üdv.

1,57-es oddsot kicsit elnézte a bet365 :D


Idézetet írta: Lufu Dátum augusztus 28, 2012, 19:51:49
1,57-es oddsot kicsit elnézte a bet365 :D



És 2.38-ról indult!  ;D Biztos nem volt itt semmi turpisság sem... ::)