III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Milan Dátum szeptember 13, 2012, 09:10:45
http://sportgeza.hu/futball/2012/09/12/elszabotalta_a_golt_az_alban-svajci/

Az ilyeneket leköpném. Nem lett volna egyszerűbb, ha a sorsolás után odaáll a mester elé, és azt mondja, hogy nem szeretne játszani Albánia ellen, mert nem tudná magát 100%-ig odatenni.

Kapja be az ilyen nyomorult köcsög kis buzi. Ráadásul mi az, hogy hazájának nem lő gólt. Akkor mi a faszért nem kötözik vissza koszosvóba. Bezzeg a svájci zseton jól jön neki...

Pepe forgácsolja szét a térdét az ilyeneknek!

Ha én lennék a svájci kapitány több meghívót nem kapna a gyerek a válogatottba. :twak_125:

http://benkogabor.web4.hu/cikk/szifiliszes-magyar-pornos-fertozte-meg-drogbat

Pedig csipáztam Dórikát, de úgy látszik most partvonalon kívülre kerül...


Henry milyen gólt rúgott  :D :D :D szögletből, úgy betekerte, hogy öröm nézni!  :beerchug: Mehetne vissza az Arsenalba!

Idézetet írta: gerry Dátum szeptember 16, 2012, 13:33:18
Henry milyen gólt rúgott  :D :D :D szögletből, úgy betekerte, hogy öröm nézni!  :beerchug: Mehetne vissza az Arsenalba!

:great: :great:

Thierry Henry corner kick goal, New York vs Columbus. 15/09/2012

Nemrég találtam ezt az érdekességet,ezek szerint erre éppen senki nem fogadott eme oldalakon??Mert lassan eltelt 1 hét és még nincs javítva,tehát elvileg senki nem reklamált..Vagy az irodák eredményei hivatalosabbak,mint az uefa,fifa eredményei??Amúgy több eredményközlő oldalon is néztem,mindenhol 0:2-ről 4:2 van jelezve..Írtam nekik,kíváncsi vagyok a válaszokra! ;)

Serie A: elmarad a Cagliari-Roma meccs

Elmarad a mai Cagliari–Roma-mérkőzés az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság Serie A 4. fordulójában.

A helyi rendőrség az önkormányzattal egyetértésben hozta meg a döntést, mivel a stadion nem felelt meg a biztonsági előírásoknak. A késő esti döntés hátterében az állt, hogy a hivatalos szervek tartottak a helyi szurkolók rendbontásától, mivel a Cagliari elnöke korábban azt nyilatkozta, hogy a stadion teljesen készen áll a nézők fogadására, noha a stadionban zajló felújítás miatt már korábban is zárt kapus meccset terveztek. 
,,A döntés azért vált szükségessé, mert szerettük volna elkerülni az esetleges rendbontást, amely a Cagliari elnökének irracionális és felelőtlen szavai nyomán keletkezhetett volna" – állt a hivatalos közleményben. Elképzelhető, hogy a meccset 3–0-val a Romának írják jóvá.

Forrás: NS.hu



Anglia :ok:

És akkor a mai hír Torghellinho-ról :D

NB I: kiszivárgott Fábián Mihály játékvezetői jelentése

,,A mérkőzés 93. percben a hazai 28-as, Torghelle Sándor egy felugrásnál felelőtlenül használta karját, és eltalálta vele ellenfelét, ezért sárga lapot mutattam fel neki. A lap felmutatását követően a következőket mondta nekem: ,,Menjél már te a hülyeségeiddel, baszd meg!" Ezt a megjegyzést követően azonnal piros lapot mutattam fel neki, és kiállítottam. A kiállítást követően a játékos hosszú másodpercekig nem volt hajlandó elhagyni a játékteret, és közben a további megjegyzést tette nekem: ,,És most mit csinálsz, hazamész, és kivered magadnak?" Később a játékos a játékteret elhagyta. A tartalék játékvezető, Farkas Ádám közölte velem, hogy a kiállított játékos miközben a játékteret elhagyta, a kijárónál a következőket mondta neki: ,,Menjetek a Váci utcán kézen fogva!"

Én megnéznék valamelyik csapatnál egy Rajczi - Torghelle csatárduót  :ok: Csak tényleg az a baj, hogy valamelyik mindig el lenne tiltva...

Mocskos paraszt, remélem nem csak egy meccset kap.  :noway:

,,...Menjél már te a hülyeségeiddel, baszd meg!..."
Fábián úr, ennyi "kiverte" Önnél a biztosítékot? Na ne hülyéskedjen!
Esetleg átalakult a személyisége pár hónap alatt. Nem olyan régen, NBII-ben, a játékostársam miért mondhatta -csak(!) sárga lapért -, a 80. percben, hogy: "Elmész te a jó kurva anyádba!" Erre adtál neki egy lapot. Egy sárgát...
A meccs végén meg szintén kettőtök közötti párbeszéd:
LakiBalu: "Remélem a sípod meg van még te fasz?"
BuziMisi: "Hogy beszélsz te velem?"
LakiBalu: "Ahogy fújsz te mocsok, letépem a füled, és szájbakenlek vele, te buzi."
...és semmi, a jegyzőkönyvbe: Laki Balázs - ellene elkövetett szabálytalanság miatti reklamálásért. Direkt Horváth úr is elkérte, hogy lássa, holott nem kötelező bemutatni.
Nem emlékszem a pályafutásom alatt ennyi szitkot kapó, és elviselő bíróra, mint Fábián úr, na de kérem...
Sanyi nem csak ennyi mondhatott, ha meg mégis, akkor sajnálom a mimózalelkét a sporinak. Nem ilyen volt... és ne is menjem sípolni focimeccsre, ha ilyen marad...