III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ibra majdnem egesz vegig a labdat figyelte, csak az utolso pillanatban latta a kapust, igy nem volt mit tennie.

Várda SE: Megvan a 34. is! :great:

Baktalórántháza–Várda SE 0–3 (0–1)
:great:


Baktalórántháza, 300 néző, v.: Tatár. Baktalórántháza: Gazsi – Csordás G., Geda, Kántor F., Kozma J., Török I. (Molnár L., 80.), Lakatos István, Rakóczi (Marics T., 78.), Fábri, Marics G., Szabó R. Játékos-edző: Illés László. Várda SE: Petranics – Lakatos István, Hegedűs T., Mező Á., Tóth Gy., Miskolczi (Krizán, 84.), Iván A., Fodor A., Spekker (Brankovics P., 58.), Bagin (Lakatos T., 72.), Soós T. Edző: Révész Attila.
Kis nézőtéri hajcihő (elő-, vagy inkább utóvigyázatosságból célszerű volt megnyitni a vendégszektort a várdai szurkolóknak) után Iván Attila lécen csattant lövése volt az első jel, hogy a baktaiaknak érdemes lesz figyelniük a távoli lövésekre. Spekker Tamás szögletből is célba vette a kaput – be is akadt a labdája, ám nem érintés nélkül, mert Gazsi Ferenc kapus belepaskolt. A második félidő a fejes góloké volt: előbb a hórihorgas Soós Tibor, majd az ő lécről levágódó próbálkozása után a nem éppen magas növésű Lakatos Tamás biztosította be csapata magabiztos és megérdemelt győzelmét. Gól: Spekker (25.), Soós (56.), Lakatos T. (90.). Jó: Rakóczi, Geda, Kozma J., Fábri, illetve Lakatos István, Mező Á., Miskolczi, Fodor A., Soós T. (Tudósító: Bodnár Tibor)

Illés László: – Gratulálok a Kisvárdának! Az szomorít el, hogy egész héten a veszélyes várdai pontrúgásokra készültünk, erre ilyen szituációkból kaptunk két limonádégólt. Onnantól kezdve nem volt esélyünk a mérkőzésben maradásra.
Révész Attila: – Sikerült folytatnunk a jó szériánkat, amihez ezúttal inkább a taktikus játékra volt szükség. Végre azt láttam, hogy a hiányzó embereket is pótolni tudtuk, és a beugrókkal is megérdemelten tudtunk nyerni.


Zlatan Ibrahimovic, Ibrahimovic, Ibrahimovic...!!!!!!

:beerchug: :beerchug: :beerchug:

Zlatan 4, Anglia 2  ;D




A mérkőzés beszámolója:

Sweden vs England (4-2) Ibrahimovic HAT-TRICK and Full Highlights 14/11/2012 Video in HQ


(ezt csak azért, mert a magyar-norvég meccsről nincs mit írjunk...)

Ibra komoly gólokat fingatott. Ha nem lenne egy jellemtelen gané, még kedvelném is.


Várda SE: Megvan a 35. is!  :great:

Várda SE–Szatmár Unió FC 8–2 (3–0)  :great:

Kisvárda, 300 néző, v.: Takács A. Várda SE: Petranics – Tóth Gy., Hegedűs T., Mező A., Fodor A., Brankovics P. (Koi, 83.), Spekker (Lakatos T., 65.), Miskolczi, Farkas M., Lakatos I., Bagin. Edző: Rvész Attila. Szatmár Unió: Pekk – Stef, Robas (Gavrus, a szünetben), Márton J., Chioreanu (Marian, 56.), Bartha K., Costea, Matei (Ács G., 39.), Pál Á., Rebegea, Oprea. Játékos-edző: Della Sándor.

Hamar sikerült megszerezniük a hazaiaknak a fontos első találatot, ami lehetővé tette, hogy a szatmáriak nyíltabb játékot alkalmazzanak. Ez a találkozó a foci ünnepe lehetett volna, ha ebben az évben először a kisvárdai pályára nem ilyen nagyképű, provokatív, a szabályokat teljesen másként értelmező játékvezető érkezik, akinek a ténykedése a futballal teljesen ellentétes szemléletű gladiátorküzdelmet eredményezett. A Várda a nagyon bátor futballt felvállaló ellenfelét fektette két vállra, az eredmény picit talán túlzónak tűnik, de a hazaiaknak szinte minden sikerült, és ezzel a teljesítményükkel ragyogó évet zártak. Gól: Brankovics P. (2. és 42.), Hegedűs T. (26.), Bagin (49., 70. és 73.), Fodor A. (80. és 85.), illetve Gavrus (62.), Bartha K. (63.). Jó: Bagin, Fodor A., Farkas M., illetve Márton J. (Tudósító: Lizanecz László)

Révész Attila: – Ebben az évben nagyon sok együttes képviselőjétől lehetett hallani a meccsek előtt, hogy ilyen vagy olyan játékkal a győzelem reményében lépnek fel ellenünk. Persze tudjuk, a maguk szempontjából nem gondolkodhatnak másként, ugyanakkor bebizonyítottuk, ez a játék a pályán dől el. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy a kemény lelki terhet, amit magnak támasztott ezzel a hosszú sorozattal, kezelni tudja, s hétről hétre közönségszórakoztató játékkal képes begyűjteni a pontokat. Gratulálok a 2012-es évhez mindenkinek!

Szabó István vezetőségi tag: – Nagyon régóta a futball körül forgok, de ennyi úgynevezett kapusgólt még nem láttam. Tizenkét labda ment a kapunkra, ezekből nyolc gól született. Gratulálok a Kisvárdának az őszi elsőséghez!

No comment... Az eredmények beszélnek Mindenki helyett.  :)

Pistikém! Gratulálok a csapatotok nagyszerű sorozatához! :great:

Idézetet írta: Winger Dátum november 18, 2012, 09:46:46
Pistikém! Gratulálok a csapatotok nagyszerű sorozatához! :great:

Köszönöm!  :beerchug: A Srácoké az érdem, én nem kis büszkeséggel tolmácsolom.  ;) S mint korábban említettem már azért vagyok büszke, mert zömében kisvárdai születésű vagy nagyon régen Kisvárdán élő játékosok alkotják ezt a jó csapatot.
Ezen a szinten (NB III.) szerintem történelmet írtunk, de különösebben senki nem foglalkozik velünk. Ezért is érzem kicsit kötelességemnek világgá kürtölni ezt a remek sorozatot.  :)

Halálos áldozatok is vannak olykor (nézőtéren, stadionon kívül), gyakran pedig csak félbeszakítani kell a mérkőzést. Clásico de la Montana néven ismert, de talán lehetne Clásico de la Cocaina is a neve. Ez a medellini városi rangadó: az Independiente Medellin és az Atletico Nacional egymás elleni mérkőzése.

Ma ismét megmérkőztek egymással, rendőrségi jelentés eddig még érkezett.  :)

A videó nem a mostani, hanem egy régebbi mérkőzésről való:
El Classico - Independiente Medellin vs Atletico Nacional