III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


A Sunderlandnél is padozni fog, de elmondom, hogy a Championshipben is padozna. Az angol első meg másodosztály pont nem az a bajnokság, ahol el lehet alibizgetni.

Tovább fűzve a zártkapus meccshez kapcsolódó dolgokat:
- a hétfői Aranylabda gálán ott tetszeleg "nemzet és országvezető" Viktorunk, és találkozik, beszélget a futballvilág prominens vezetőivel.
  Ugyancsak résztvevő Csányi Sándor is az MLSZ elnöke.
-kedden - pár órával a gála után - nyilvánosságra kerül a zártkapus meccsről szóló döntés.

Vajon nincs semmi összefüggés az események ilyetén alakulása között?
A magyar sportdiplomácia  semmit sem tudott arról, hogy milyen szankció készül MO ellen?

Nyilván van még jópár kérdés amit fel lehetne tenni, de nagyon érdekes lenne ha legalább ezekre  választ kapnánk.

#857 január 10, 2013, 18:11:05, Várda64
A zártkapus meccshez egy-kettő gondolat:
sógorom kiment arra a meccsre a hétéves fiával, hát egy botrány volt. Olyan szintű zsidózás folyt az egész (!) nézőtéren, hogy ott fogadta meg, hogy többet válogatott meccsre ki nem megy, nem tudta a gyerekének megmagyarázni, miért vannak magukból teljesen kifordulva egyesek. Szóval nem elszigetelt jelenség volt, mint azt pld. az MLSZ próbálta beállítani.
Mondjuk még a büntetés mértékével is egyetértek, de könyörgöm, miért nem a következő barátságost kell zárt kapuk mögött rendezni??? Egy barátságoson történt az atrocitás, nem egy VB selejtezőn kellene elverni a port a csapaton.
A véleményem viszont az, hogy itt nem csak erről nézőtéri atrocitásról szól az egész, hanem arról, hogy hazánkban egyre többet és egyre büntetlenebbül engednek meg maguknak az antiszemiták (pld. Gyöngyösi ügy). Ennek a szankcionálása viszont nem a FIFA feladata lenne...
A lényeg: szerettem volna kimenni erre a meccsre, de úgy tűnik ez ugrott.

Ha ennyire durva dolgok történtek ezen a meccsen, akkor viszont sokkal súlyosabb büntetést rónék ki magunknak! Például a magyar válogatott nem állhat ki 99 évig Izrael ellen barátságos mérkőzésen! (álom bünti ;D ) Tétmeccsen pedig nem játszhatnak Magyarországon. Ennyi.
Na ja! Csak hogy az nem is annyira fájna nekünk, mi?
Ne ezért is gusztustalan ez az egész.
Szórakoznak velük gyerekek. Egy nép aki számos másikat "fogadott magába" a történelem folyamán (zsidókat is), majd pont most lesz kórosan antiszemita. Persze.
Nem kétlem, hogy minősíthetetlen volt a nézőtér azon a meccsen, de mindennek megvan az oka. Különben sem értem, hogy a számtalan világbéli esemény közül miért pont ez a néhány érdekes... Elmeszelnek 5-6 csapatot, amikor naponta van a világban 5-6 ilyen inzultus, nagyobb sporteseményen.
Különben is, ha ilyen mocskok vagyunk, miért nem szakítja meg velünk a diplomáciai kapcsolatot Izrael. Az örmények megtették... Mit kell itt ostorozni minket? Csattogjanak haza homokot gereblyézni elégedetten és nem kell idejönni se sporteseményre se másért.
Az is egy hülye volt aki lekötötte ezt a meccset. Magas labda volt...

Amúgy is, mindig van megoldás...



;D ;D

Idézetet írta: Cesc18 Dátum január 10, 2013, 20:27:53
Amúgy is, mindig van megoldás...



;D ;D

Nagyon nagy fotó! Percekig lehet nézegetni  :)

Női vázas bicóval itt nemigen lehet 'labdába rúgni'  :D

Köszi a képet  :ok:

Azért itt egy nagy gólnál vagy kihagyott helyzetnél csontok törhetnek  ;D



Kommentár nélkül :D

Ibra két mondattal csúnyán elintézte Messit és Cé Ronaldót is

Őszintén nem értjük, hogy miért nem Mario Balotelli és Zlatan Ibrahimovic kapta megosztva a 2012-es Aranylabdát – megérdemelték volna. Azonban, míg előbbinek talán föl sem tűnt, hogy január 7-én Zürichben volt valami díjátadósdi, addig a svéd megmondó ember nagyon is képben van, és ki is fejti véleményét nem kímélve Lionel Messit és Cristiano Ronaldót sem.

,,Lehet, hogy Messinek van négy Aranylabdája, de nekem meg nem kell sámlira állnom, ha csokit akarok venni az automatából" – idézi Ibra nem éppen hízelgő szavait a Canchallena című argentin sport oldal. Az persze önmagában sokat mondó, ha a sértegetésben is fekete öves svéd már csak Messi 169 centis magasságába tud belekötni.

,,Cristiano Ronaldo pedig nem más, mint egy kivételes helyzetben lévő néző, aki közvetlen közelről figyelheti, amikor Messi éppen átvesz egy újabb díjat. Ő például egyáltalán nem érdemli meg, hogy ott legyen a világ három legjobb labdarúgója között – vannak legalább tízen, akik jobbak nála" – fejti ki megalapozott szakmai véleményét Ibra.

:D


Barcásként egyrészt csalódtam másrészt meg sok sikert kivánok neki.Kiváncsi vagyok hogy egy másik bajnokságban más felfogású csapatnál mire megy majd.Azt viszont nem gondolom, hogy hasonlóan sikeres lenne mint a barcánál volt.

Kiváncsian várom, milyen játékstílust játszat a Bayern-el. A tiki-takat, amelyet az Ő neve fémjelez, vagy valami mást? Az is érdekes lehet, hogy a játékosállomány milyen lesz? Igazolnak-e olyan játékosokat, akik kifejezetten az Ő kérésére érkeznek?
Sok-sok kérdést lehetne még feltenni, minden esetre érdekes lesz a tevékenysége Németországban. Én személy szerint drukkolok a sikeréért! :)

Idézetet írta: Milan Dátum január 16, 2013, 20:21:27
Pep a Bayern edzője a következő szezontól!

http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/guardiola-2016-ig-lesz-a-bayern-edzoje-sajtohir-2208291

Vélemények?

A katalán klubnál kivételesen jó helyzetben volt, hiszen a focitörténelem egyik korszakalkotó csapatának lehetett az edzője. Jókor volt jó helyen. Szerintem nagyon túl van sztárolva. Ha egy másik csapat edzőjeként képes lesz akár csak megközelíteni a Barcelona edzőjeként elért sikereket, elismerem majd az edzői kvalitásait.

Idézetet írta: TiB Dátum január 16, 2013, 20:46:10
Nem igazán ismerem a német focit, de úgy tippelem, hogy a Bayern is hasonló klub-modell, mint a Barca. És ha tényleg így van, akkor bejöhet neki ott is az élet. Hová tűnt Rijkaard? ;D

Most szabadult az araboktól.  ;)