III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Carlo Ancelotti a Real Margit új edzője. Az olasz 3 éves szerződést írt alá.

#1066 június 25, 2013, 14:49:35, rosco
Idézetet írta: csacsi1899 Dátum június 24, 2013, 22:12:30
Ukrajna – A lembergi városatyák fontolóra vették a katasztrofálisan ráfizetéses 2012-es foci EB-helyszín lebontását – adta hírül az ukrán TSZN híradó internetes portálja.

http://www.szon.hu/lebontanak-az-ukrajnai-lviv-arenat/2299625


Ezért nem kell tovább nyújtózkodni, mint amíg a takarónk ér...

Először hülyeségnek tartottam Platini új ötletét, miszerint az EB-k meccseit több európai nagyváros kapja meg, de a fenti hír és a várható szinte biztos telt házak (stb.) miatt már messze nem így gondolom. A gazdaságilag gyengébb országok nem képesek úgy megoldani egy ekkora volumenű eseményt, hogy hosszú távon profitáljanak belőle (lásd még Portugáliát is), az meg szintén nem lenne jó, ha csak a németek, franciák, britek rendeznének, egy-két találkozó lebonyolítására viszont sok Európai ország városa képes lenne.



Kiállították az edzőt utánrúgási kísérletért

Cuzco - Rolando Chilavert fel akarta rúgni a kitörő csatárt.


Nem mindennapi esetnek lehettek szemtanúi a perui bajnokságban, a történelmi Cuzco városában a Real Garcilaso-Deportivo Inti Gas csapatainak bajnokijára kilátogató szurkolók. A Libertadores Kupában a nyár elején a negyeddöntőig menetelő bajnokcsapat 3-2-re vezetett, amikor egy támadásuk közben a vendégek vezetőedzője, a paraguayi Rolando Chilavert - aki nem azonos a nyolcvanas-kilencvenes évek világhírű, gólgyáros paraguayi kapusával, José Luis Chilaverttel - láthatóan fel akarta rúgni a hazaiak oldalvonal mellett elfutó támadójátt.

Manager sent off for fouling a player

A játékvezető meglátta a nem elegnciájáról nevezetes mozdulatot (a tréner nyilván úgy magyarázza, ha ezt lehet magyarázni, hogy a játék gyorsítása érdekében az ő mozdulata a labda visszarúgására irányult), és kiállította a magáról megfeledkezett 52 esztendős trénert.


Forrás: nb1.hu

Ma:
             Litván kupa   20:15   Katastrofa  :o   - Kaunas United   


Labdavisszaadás túl jól sikerült, gól lett, aztán rúgtak cserébe maguknak egy öngólt... Mindig is gondolkodtam ezen, hogy ilyenkor rúgnának-e vajon öngólt, hát itt megtették!   :great:
Jeonbuk vs Seongnam, Goal keeper goal

"Roderick Duchâtelet nyilatkozott a klub honlapján az átigazolásokról, ahol elárulta Gyurcsót, Radót és Mitrovicot is megkereste az Újpest."

Ilyen alapon megkereshetnék Messit, Neymart stb. :laugh:

Idézetet írta: Latzka Dátum július 05, 2013, 21:02:08
"Roderick Duchâtelet nyilatkozott a klub honlapján az átigazolásokról, ahol elárulta Gyurcsót, Radót és Mitrovicot is megkereste az Újpest."

Ilyen alapon megkereshetnék Messit, Neymart stb. :laugh:

Azért azt t3e is tudod, hogy a két névsor nem azonos szint. Gyurcsó és Radó szerintem nem fog jönni, viszont Mitrovic könnyen visszatérhet hozzánk!

Idézetet írta: Deszpi Dátum július 06, 2013, 09:33:13
Azért azt t3e is tudod, hogy a két névsor nem azonos szint. Gyurcsó és Radó szerintem nem fog jönni, viszont Mitrovic könnyen visszatérhet hozzánk!

Persze, ez több, mint világos. Arra céloztam, hogy Újpestre az elmúlt években a zűrzavar a jellemző; egyáltalán nem vonzó állomás a játékosok számára; pláne nem lehet még csak megfontolás tárgya sem egy Radónak vagy egy Gyurcsónak.

Szerintem Kozma csak egy bábu a szorkolóknak, hogy ne nyávogjanak annyira a balga belgákra; napokban a digin mutatták a lilák edzését; valamelyik belga ordibált nagy hangon angolul, míg Kozma olyan volt mellette, mint egy szertáros....

http://www.hatharom.com/2013/07/06/verfurdo-braziliaban-a-meccsen-negyeltek-fel-a-birot-foto

FIGYELEM! A képek megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

AZTABÜDÖS.....


Valaki linkelje már az eredeti Kabát hírt, plz. Csak a számtalan mém, de az alapot még nem olvastam.