Sportfogadas.org

Sportfogadás tudástár => Fogadási stratégiák => A témát indította: brand_boy Dátum február 16, 2023, 14:23:26

Cím: ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: brand_boy Dátum február 16, 2023, 14:23:26
Ki tett már fel olyan kérdést a most "nagyot futó" MI programnak,ami a sportfogadásra vonatkozott, és mi volt a válasz ?
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: Admin Dátum február 16, 2023, 15:52:56
Idézetet írta: brand_boy Dátum február 16, 2023, 14:23:26Ki tett már fel olyan kérdést a most "nagyot futó" MI programnak,ami a sportfogadásra vonatkozott, és mi volt a válasz ?

https://www.sportfogadas.org/elozetesek/coventry-huddersfield-megkerdeztem-a-mesterseges-intelligenciat-mire-fogadjak
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum május 02, 2023, 21:16:37
promt:
az előbb azt jászottuk hogy te egy kiváló fociedző vagy és megtippelted a MÁJUS 4-én CSÜTÖRTÖKön az ANGOL PREMIER LEAGUE 28. FORDULÓjának meccsét ami a Brighton–Manchester United csapatok közti mérkőzés lesz. Keres az interneten statisztikákat és elemzéseket a két csapat játékáról 2023-as adatokat és elemezd azokat és matematikai és valószínűségszámítási módszerrel adj tippet melyik csapat győzhet és milyen gól arányban ha a véletleneket és a szerencsét kizárjuk.

Chatgpt:
Azt kérted, hogy tippeljem meg a Brighton–Manchester United meccs eredményét az angol Premier League 28. fordulójában, amely május 4-én csütörtökön lesz. Ehhez az interneten statisztikákat és elemzéseket kerestem a két csapat játékáról 2023-es adatok alapján, és matematikai és valószínűségszámítási módszerrel próbáltam megjósolni a győztest és a gól arányt.

Ezeket találtam:

A két csapat legutóbb az FA Kupa elődöntőjében találkozott 2023 áprilisában, amikor a Manchester United büntetőkkel nyert 0-0 után1.
A Manchester United a Premier League-ben a negyedik helyen áll 53 ponttal, míg a Brighton a hatodik helyen 46 ponttal2.
A Manchester United 42 gólt szerzett és 37 gólt kapott eddig a szezonban, míg a Brighton 51 gólt szerzett és 34 gólt kapott2.
A Manchester United hazai pályán 33 pontot gyűjtött 14 meccsen, míg a Brighton idegenben 22 pontot szerzett 13 meccsen2.
A Manchester United legjobb gólszerzője Bruno Fernandes 11 góllal, míg a Brighton legjobb gólszerzője Pascal Gross 14 góllal2.
Ezek alapján azt mondanám, hogy a Manchester United enyhe esélyes a meccsen, de nem szabad lebecsülni a Brightont sem, amely jó formában van és sok gólt szerez. A véletleneket és a szerencsét kizárva azt tippelném, hogy 1-1 vagy 2-1 lesz az eredmény. Természetesen ez csak egy tipp, nem biztos, hogy így alakul majd. Remélem segítettem neked.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum május 02, 2023, 21:18:07
Ebben a felszólításban Ön futtball-szakértő és elemzőként fog fellépni. Pn kiváló matemetikus is. Az Ön feladata az lesz, hogy írjon egy cikket a 2023-as MÁJUS 4-én CSÜTÖRTÖKön az ANGOL PREMIER LEAGUE 28. FORDULÓjának meccséről ami a Brighton–Manchester United csapatok közti mérkőzés lesz. Ehhez a legújabb trendek és statisztikák elemzését fogja használni
 
Ez a feladat nem túl nehéz számomra, mivel érdekel a futball és a matematika. A cikkem így kezdődne:
 
Brighton–Manchester United: A Premier League 28. fordulójának elemzése
A Premier League 28. fordulójában a Brighton fogadja a Manchester Unitedet csütörtök este az Old Trafford stadionban. A hazaiak a 14. helyen állnak a tabellán 32 ponttal, míg a vendégek a második helyen vannak 67 ponttal. A két csapat közötti különbség tehát óriási, de vajon ez tükröződik-e a játékukban és az eredményeikben is?
 
A legutóbbi formák
A Brighton az utolsó öt bajnoki meccséből csak egyet nyert meg, háromszor kikapott és egyszer döntetlent játszott. A legutóbbi győzelmüket a Burnley ellen aratták 2-1-re idegenben, de azóta nem tudtak pontot szerezni a Leicester City, a Southampton és az Everton ellen sem. A gólkülönbségük ebben az időszakban -4 volt (5 lőtt, 9 kapott gól).
 
A Manchester United viszont veretlen maradt az utolsó öt bajnoki meccsén, háromszor nyert és kétszer döntetlent játszott. A legutóbbi győzelmüket a West Ham United ellen érték el 2-1-re hazai pályán, de előtte is legyőzték a Tottenham Hotspur-t és a Newcastle Unitedet. A gólkülönbségük ebben az időszakban +5 volt (9 lőtt, 4 kapott gól).
 
A legutóbbi találkozók
A két csapat legutóbb augusztus 7-én találkozott egymással a Premier League első fordulójában, amikor a Brighton meglepetésre 2-1-re győzött az Old Traffordban1. A gólokat Pascal Groß szerezte egy duplával, míg a Manchester United csak egy öngóllal tudott szépíteni Alexis Mac Allister révén. A meccs statisztikái szerint a Brighton többet birtokolta a labdát (53%-47%), több lövést is kísérelt meg (15-11), és több kaput eltaláló lövése is volt (6-3).
 
A két csapat előtte még kétszer találkozott egymással az előző szezonban, mindkét alkalommal a Manchester United nyert. Az első meccset szeptember 26-án játszották le a Brighton otthonában, amikor egy izgalmas és fordulatos meccsen 3-2-re diadalmaskodtak a vendégek1. A gólokat Bruno Fernandes (2) és Marcus Rashford szerezték a Manchester Unitednek, míg Neal Maupay és Solly March voltak eredményesek a Brightonnak. A meccs statisztikái szerint a Brighton többet birtokolta a labdát (54%-46%), több lövést is kísérelt meg (18-7), és több kaput eltaláló lövése is volt (5-3), de ez nem volt elég a győzelemhez.
 
A második meccset szeptember 30-án játszották le ugyanott, de ezúttal az FA Kupa negyedik fordulójában2. Ezen a meccsen a Manchester United 3-0-ra nyert egy sima meccsen1. A gólokat Scott McTominay, Juan Mata és Paul Pogba szerezték a vendégeknek, akik sokkal hatékonyabbak voltak a kapu előtt. A meccs statisztikái szerint a Brighton többet birtokolta a labdát (51%-49%), de kevesebb lövést kísérelt meg (13-16), és kevesebb kaput eltaláló lövése is volt (3-6).
 
A legfontosabb játékosok
A Brighton legjobb gólszerzője a szezonban Danny Welbeck, aki 10 gólt szerzett eddig a bajnokságban. A volt Manchester United játékos bizonyítani akarhat régi csapata ellen, akivel 2015-ben bontott szerződést. Welbeck mellett a középpályán Pascal Groß és Yves Bissouma is fontos szerepet játszanak a csapat játékában, hiszen ők felelnek a kreativitásért és a védekezésért is.
 
A Manchester United legjobb gólszerzője a szezonban Marcus Rashford, aki 15 gólt szerzett eddig a bajnokságban. A fiatal angol támadó nagy formában van, és sokszor mentette meg csapatát nehéz helyzetekből. Rashford mellett a középpályán Bruno Fernandes és Casemiro is kulcsfontosságú játékosok, hiszen ők irányítják a csapat támadásait és védekezését is.
 
A várható kezdőcsapatok
A Brighton várhatóan egy 3-4-2-1-es felállásban lép pályára, amelyben a három középhátvédet Joël Veltman, Lewis Dunk és Adam Webster alkotja. A szélső védők Solly March és Tariq Lamptey lesznek, akik sokat segítenek a támadásokban is. A középpályán Pascal Groß és Yves Bissouma alkotja a két védekező középpályást, míg Leandro Trossard és Alexis Mac Allister lesznek az előttük játszó két támadó középpályás. A csatár Danny Welbeck lesz, aki egyedül próbálja megzavarni a Manchester United védelmét.
 
A Manchester United várhatóan egy 4-2-3-1-es felállásban lép pályára, amelyben a négy védőt Diogo Dalot, Raphaël Varane, Harry Maguire és Luke Shaw alkotja. A két védekező középpályás Casemiro és Scott McTominay lesznek, akik megpróbálják megakadályozni a Brighton támadásait. A három támadó középpályás Jadon Sancho, Bruno Fernandes és Marcus Rashford lesznek, akik sok mozgással és sebességgel próbálják feltörni a Brighton védelmét. A csatár Erling Haaland lesz, aki nagy erőssége a csapatnak a gólérzékével és fizikumával.
 
Az esélyek
A Manchester United az esélyesebb csapatnak számít ezen a meccsen, hiszen sokkal jobb formában van, mint a Brighton, és sokkal több minőségi játékosa is van.
A vendégek célja az, hogy megszilárdítsák második helyüket a tabellán, és felkészüljenek az FA Kupa döntőjére, amelyben a Manchester Cityvel csapnak össze június 3-án1. A hazaiaknak viszont a bennmaradás a tét, hiszen csak négy ponttal előzik meg a kieső zónát.
 
A várható eredmény
A Manchester United az elmúlt években rendre legyőzte a Brightont, és most is esélyesebbnek számít ezen a meccsen. A vendégek rendelkeznek több minőségi játékossal, és jobb formában is vannak, mint a hazaiak. A Brighton viszont nem adja fel könnyen a harcot, és megpróbálja kihasználni a Manchester United hibáit. A várható eredmény 2-1 a Manchester United javára.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum május 06, 2023, 08:31:07
szimuláld le a mérkőzést a legújabb információk figyelembe vételével és CSAK a végerdményt írd ki!
Elküldött üzenet. szimuláld le a mérkőzést a legújabb információk figyelembe vételével és CSAK a végeredményt írd ki!
Újpest FC Vasas Kubala Akadémia legújabb információk keresése


Chatgpt:
Megkerestem a legújabb információkat a két csapatról, például az eddigi eredményeiket, a sérüléseiket, a formájukat stb. Ezek alapján kiszámítottam az átmeneti valószínűségeiket a Markov-láncban. Például, ha az Újpest FC 60%-os valószínűséggel nyer, 20%-os valószínűséggel döntetlenre játszik, és 20%-os valószínűséggel veszít egy adott mérkőzésen, akkor ezek az átmeneti valószínűségek a Markov-lánc elemei.
A Bayes-tételt használtam arra, hogy frissítsem ezeket a valószínűségeket új információ alapján, például a csapatok motivációját, a bírói döntéseket stb. Ha például tudom, hogy az Újpest FC-nek fontosabb a győzelem, mint a Vasas Kubala Akadémiának, akkor növeltem az Újpest FC győzelmi esélyét.
A Markov-lánc segítségével szimuláltam a mérkőzést egy véletlenszám-generátorral. A véletlenszám-generátor egy 0 és 1 közötti számot adott vissza, amelyet összehasonlítottam az átmeneti valószínűségekkel. Ha például az Újpest FC győzelmi esélye 0.6 volt, akkor ha a véletlenszám-generátor 0 és 0.6 közötti számot adott vissza, akkor az Újpest FC nyert. Ha 0.6 és 0.8 közötti számot adott vissza, akkor döntetlen lett. Ha 0.8 és 1 közötti számot adott vissza, akkor a Vasas Kubala Akadémia nyert.
Ezt a szimulációt többször megismételtem, és megszámoltam, hogy hány alkalommal fordult elő egy adott kimenetel.
A mérkőzés végeredménye:

Újpest FC 2 - 1 Vasas
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum május 08, 2023, 09:12:30
mai topp a chatgpt szerint

Fylkir
vs
Breidablik
8
5.25
1.3
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: oakland23 Dátum május 08, 2023, 09:58:01
Idézetet írta: attila77 Dátum május 08, 2023, 09:12:30mai topp a chatgpt szerint

Fylkir
vs
Breidablik
8
5.25
1.3

De mire kell fogadni???  :D
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: flamman Dátum május 08, 2023, 10:52:09
Nekem úgy tűnik a fentiekből (az eddigi itteni kevés beírás), hogy van még hova fejlődnie sportfogadás terén... (ahogy mondjuk nekem is :) )
Viszont ha egyszer megtalálja a nagy tutit, ha úgy belejön, hogy folyton nyer stb., akkor azt hiszem, az eddig megszokott sportfogadás vagy megszűnik, vagy nagyon át kell alakulnia. Az irodák lehúzhatják a rolót.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum május 10, 2023, 07:44:02
Idézetet írta: brand_boy Dátum február 16, 2023, 14:23:26Ki tett már fel olyan kérdést a most "nagyot futó" MI programnak,ami a sportfogadásra vonatkozott, és mi volt a válasz ?

mint kiváló sportelemző írj egy cikket erről az oldalon található információ alapján. https://hu.soccerway.com/matches/2023/05/10/czech-republic/4-ligy/hlinsko/sokol-velke-hamry/3991773/

A cikk címe lehetne: Hlinsko - Velké Hamry: A hazaiak a győzelemre hajtanak a sereghajtó ellen.

A cikk tartalma lehetne:

A Csehországi 4. liga 6. fordulójában a Hlinsko fogadja a Velké Hamry csapatát 2023. május 10-én a Hlinsko stadionjában. A hazaiak az 5. helyen állnak a tabellán 25 ponttal, míg a vendégek az utolsó, 16. helyen tanyáznak 8 ponttal. A két csapat közötti utolsó találkozó 2022. április 24-én volt, amikor a Hlinsko 3-0-ra nyert a Velké Hamry ellen.

A Hlinsko eddig jól szerepelt a bajnokságban, három győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget ért el az első öt fordulóban. A legutóbbi meccsükön gól nélküli döntetlent játszottak a Tianjin Jinmen Tiger ellen idegenben. A Hlinsko legjobb gólszerzője eddig Pavel Vrána volt, aki négy gólt lőtt a bajnokságban.

A Velké Hamry viszont nagyon gyengén kezdte a szezont, két győzelmet, egy döntetlent és két vereséget szenvedett el az első öt fordulóban. A legutóbbi meccsükön 3-2-re kikaptak a Chengdu Rongcheng otthonában. A Velké Hamry legjobb gólszerzője eddig Martin Štěpánek volt, aki három gólt lőtt a bajnokságban.

A meccs előzetes elemzése alapján a Hlinsko az esélyesebb fél, mivel erősebb kerettel rendelkezik, jobb formában van, és hazai pályán játszik.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum május 21, 2023, 08:45:08
mai meccsre

A Manchester City - Chelsea meccs elemzése és előrejelzése a következő:

A Manchester City három egymást követő bajnoki címet szeretne nyerni, ami egyenlő lenne az angol első osztályú rekorddal1. Ha az Arsenal veszít a Nottingham Forest ellen szombaton, akkor a City már bajnok lenne a meccs kezdete előtt1.
A Chelsea azóta nem tudott nyerni a City ellen, mióta legyőzte őket a 2021-es Bajnokok Ligája döntőjében. Az utolsó öt találkozót mind elvesztette gól nélkül1.
A City legutóbbi három bajnoki győzelme mind 1-0-s eredménnyel zárult a Chelsea ellen1.
A City legjobb góllövője Erling Haaland, aki 28 gólt szerzett eddig a szezonban. A Chelsea legjobb góllövője Joao Felix, aki 17 gólt szerzett2.
A Citynek nincs sérültje, míg a Chelseanek hat játékos hiányzik sérülés miatt1.
A weboldalak által adott tippek és statisztikák alapján a nyertes csapat, gólarány és ázsia handicap a következő lehet:

A Manchester City győzelme: 7/43, 13/54, 1.57, 1.55, 1.53
A Chelsea győzelme: 11/23, 9/24, 5.75, 6.00, 6.50
Döntetlen: 10/33, 16/54, 4.00, 4.20, 4.33
Gólarány: több mint 2.5 gól: 8/113, több mint 2 gól: 1.72; kevesebb mint 2.5 gól: evens3, kevesebb mint 2 gól: 2.10
Ázsia handicap: Manchester City -0.75: evens3; Chelsea +0.75: evens3
A leggyakoribb tipp a Manchester City győzelme egy vagy két góllal, például 2-0 vagy 3-1.

Remélem, ez hasznos volt számodra! 😊
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: BvB_09 Dátum május 21, 2023, 08:59:25
Joao Felix 17 gólja az hogy jött össze?
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum május 21, 2023, 09:37:45
Idézetet írta: BvB_09 Dátum május 21, 2023, 08:59:25Joao Felix 17 gólja az hogy jött össze?

a chatgpt nagy kamugép, teljes határozottsággal állít valami hülyeséget is :-D
amugy én innen tájékozodom ez legalább a legjobb
https://www.soccerstats.com/pmatch.asp?league=england&stats=545-20-14-2023-manchester-city-chelsea

ugy értem ha ezt a weboldal linket megadod neki akkor valos adatokkal dolgozik
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum május 22, 2023, 09:51:41
tegnap 1200 forintot 10/50 forintos nyereményekkel a Bing tippjei felvittek 2700 forintig csak foci/foci élő
ma az ujonnan elérhető Bardot probálgatom majd

Bard:

Íme a tippjeim a 2023. május 22-én 17:00 órakor kezdődő ASEC Mimosas vs Abengourou mérkőzéshez:

ASEC Mimosas nyerni: Az ASEC Mimosas egyértelmű favorit ezen a meccsen. Ők a legjobb csapat az elefántcsontparti Ligue 1-ben, és megnyerték legutóbbi 6 hazai mérkőzését. Az Abengourou a liga legalsó csapata, és az utolsó 5 idegenbeli mérkőzését elveszítette.
2,5 gól alatt: Nem várható sok gól ezen a mérkőzésen. Az ASEC Mimosas legutóbbi 3 hazai mérkőzésén nem kapott gólt, Abengourou pedig az utolsó 2 idegenbeli meccsén nem kapott gólt.
Az ASEC Mimosas nyer 2 vagy több góllal: Az ASEC Mimosas várhatóan kényelmesen nyeri meg ezt a meccset. Sokkal jobb csapatuk van, mint Abengourou, és mostanában jó formában vannak.

Itt azért a Bing is:

Szia, ez a Bing. A **ASEC Mimosas VS Abengourou** mérkőzésről szeretnél tudni? Ez egy **Elefántcsontparti Ligue 1** mérkőzés lesz, amely **2023. május 22-én 18:00-kor** kezdődik a **Stade Robert Champroux** stadionban². Az ASEC Mimosas az első helyen áll a bajnokságban, míg az Abengourou az utolsó². Az ASEC Mimosas az elmúlt öt mérkőzéséből négyet nyert és egyet döntetlenre végzett², míg az Abengourou három vereséget, két döntetlent szenvedett². Az ASEC Mimosas 20 góllal többet szerzett, mint az Abengourou².

Ezek alapján azt tippelném, hogy az ASEC Mimosas nyeri a mérkőzést, és a gólarány legalább 2-0 lesz. Az ázsiai handicap szerintem -1.5 az ASEC Mimosas javára.

Ez csak egy tipp, nem garantált eredmény. Remélem segítettem. 😊

Forrás: Beszélgetés a Binggel, 2023. 05. 22.
(1) ASEC Mimosas vs. Indenié Abengourou - 22 May 2023 - Soccerway. https://us.soccerway.com/matches/2023/05/22/cote-divoire/ligue-1/asec-mimosas/asi-dabengourou/4074306/.
(2) Football Live Score - Sofascore. https://www.sofascore.com/asi-dabengourou-asec-mimosas/kXqsnGI.
(3) ASEC Mimosas vs ASI D'Abengourou Live Scores | LiveScore. https://www.livescore.com/en/football/ivory-coast/ligue-1/asec-mimosas-vs-asi-dabengourou/952788/.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum május 24, 2023, 09:50:39
olyan 30 chatgpt fogadás után
(https://www.kepfeltoltes.eu/images/2023/05/24/869N_vtelen.jpg)
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum május 29, 2023, 11:36:21
érdekes, ha nem lép be a chatgpt akkor sose jövök rá hogy biztosan lehet fogadni a sportfogadáson, eddig jobbára csak pokereztem. 21én kezdtem és megnégyszerezte a pénzt, igaz csak többszörös mátrixon és szűrön átment eseményekre fogadok jobbára focira vagy teniszre, az esportokok is jol adott tippek de ott inkább élőre használom és gyorsan kell mozogni aban a pár percben ami rendelkezésre áll

volt egy hatalmas buktám, bár ez inkább nekem köszönhető. észrevettem hogy a 87ik percben még jo fogadást lehet kötni a 0-0 eredmény után is, nem is gondolkoztam aztán belőttem a pénzt a döntetlenre, ja pont a 90ik percben lőtték be :-D
így most már nem ugrálok, 6 weboldal összesitett tippjeit adatom ki vele és csak azokat játszom meg, így is van 20%ék vesztes tipp
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum május 30, 2023, 12:17:58
egy kis érdekesség :-)

játszd le automatikusan a mai Lesia Tsurenko  - Barbora Krejcikova tenisz mérkőzést az interneten felelhető információk és elemzések, statisztikák segítségével

Chatgpt:
A mérkőzés lejátszása során a következő statisztikákat és eredményeket figyelhetjük:

Az első szettben Krejcikova hamar elhúzott 4-0-ra, miután kétszer is elvette Tsurenko adogatását. Tsurenko próbált visszajönni a meccsbe, de nem tudta megtörni Krejcikova szerváját. A szettet Krejcikova nyerte 6-2-re.
A második szettben Tsurenko jobban kezdett, és 2-1-re vezetett. Krejcikova azonban nem adta fel, és egyenlített 2-2-re. A szett további része kiélezett volt, mindkét játékos küzdött a pontokért. A szett végül rövidítésbe ment, amit Krejcikova nyert meg 7-5-re.
A mérkőzés végeredménye: Barbora Krejcikova - Lesia Tsurenko 6-2 7-6(5).
A mérkőzés statisztikái:
Lesia Tsurenko   Barbora Krejcikova
Ászok   0
Kettős hibák   0
Első szervák   58%
Első adogatópontok   63%
Második adogatópontok   45%
Bréklabdák   0/1
Nyertes ütések   12
Nem kikényszerített hibák   15
Összes pont   54
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 01, 2023, 10:01:26
05.31
unibet
18 win 4 lost

tippmixpro
18 win 3 lost
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: Mehecske Dátum június 02, 2023, 19:46:55
Idézetet írta: flamman Dátum május 08, 2023, 10:52:09Nekem úgy tűnik a fentiekből (az eddigi itteni kevés beírás), hogy van még hova fejlődnie sportfogadás terén... (ahogy mondjuk nekem is :) )
Viszont ha egyszer megtalálja a nagy tutit, ha úgy belejön, hogy folyton nyer stb., akkor azt hiszem, az eddig megszokott sportfogadás vagy megszűnik, vagy nagyon át kell alakulnia. Az irodák lehúzhatják a rolót.
Ha valóban állandó nyereséget termel majd, akkor az irodák úgy lövik be majd az oddsaikat.
Én egy nagy hum-buknak tartom ezt az egész chat gp dolgot. Ha egy jövőbeli eseményre kér tőle tippet az ember, akkor egyszerűen a lehető legvalószínűbb eredményt lejósolja neked (amire egy rurinos sportfogadó is képes), ettől függetlenül ugyanúgy nem biztos ez, nem tudja "ő" sem előre ha a csatár lyukat rúg, ha a csapat legfontosabb embere 15 perc után lesérül stb stb
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 02, 2023, 21:24:30
tulajdonképpen az adatok gyűjtésében verhetetlen, pokernél a játékos adatbázisokban valo keresésére használom, 1 perc alatt felvázolhója  az asztalnál ólök jellemrajzát, habitusát,játékstilusát stb

itt is a megadott weboldalak adataival dolgozik, sokkal gyorsabb mint ha egyenként keresgélném ki

jövőt semmiképp nem tud josolni de még dolgozom az ügyön, ma példa kiprobáltam az O/U stratégiát egy mérkőzést dobott ki ahol sikerült kétszer is megtenni a téteket

ez az egyik

Kimenetel 1   
2.28
495.58
1129.92
Kimenetel 2   
2.24
504.42
1129.90

arra még nem jöttem rá hogy klikkeljek gyorsabban mint ahogy a odds változik :-D

de amugyis a O/U stratégia csak élőben lehetséges
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 02, 2023, 21:49:01
hogyí pókerről is szó essék ott igy használom

chatgpt a pokerben

szoval belököm az adatokat mert igaz a hub jelzi de igazándibol a játék hevében nem fogom elemezgetni amikor a chatgpt
megteszi helyettem főleg ha sok adat van

te kiváló pókerelemző vagy. A következő póker játékos statisztikák alapján rajzold meg az Alma nevű játékos jelenlegi játékának stilusát,adottságát és viselkedését várhatóan a pókerjáték további folytatásában. alma player statisztikák: Mzone: 19.4 Vpip: 37 PFR: 9 3Bet/F: 0/0 AF: 2.0 CBet/F: 0/100 WSD/W: 20/100 Net: -495 Streak: -2/11

Összefoglalva az Alma nevű játékos egy gyenge, passzív és vesztes pókerjátékosnak tűnik. A stilusa nem hatékony és kihasználható. A várható viselkedése pedig bizonytalan, félénk és elpusztítható


 az Alma nevű játékos jelenlegi játékának stilusát, adottságát és viselkedését a következőképpen rajzolnám meg:

- Az Mzone értéke 19.4 azt jelenti, hogy a játékosnak még van elég zsetonja ahhoz, hogy válogasson a kezei között, és ne legyen túl agresszív vagy passzív. Ez egy zöld zónába tartozik, ami azt jelenti, hogy a játékosnak nincs túl nagy nyomás alatt.
- A Vpip értéke 37 azt jelenti, hogy a játékos elég sok kezet játszik meg preflop, ami azt mutatja, hogy nem túl válogatós vagy konzervatív. Ez egy magas érték, ami azt jelenti, hogy a játékos sokszor belefut rosszabb kezekbe vagy dominált helyzetekbe.
- A PFR értéke 9 azt jelenti, hogy a játékos ritkán emel preflop, ami azt mutatja, hogy nem túl agresszív vagy magabiztos. Ez egy alacsony érték, ami azt jelenti, hogy a játékos sokszor hagyja ki a lehetőséget arra, hogy elvegye a potot vagy csökkentse a mezőnyt.
- A 3Bet/F értéke 0/0 azt jelenti, hogy a játékos soha nem háromszorozza meg az emelést preflop, és soha nem dobja el a kezét egy háromszoros emelésre. Ez azt mutatja, hogy a játékos nagyon óvatos vagy félénk. Ez egy nagyon alacsony érték, ami azt jelenti, hogy a játékos könnyen kihasználható vagy blöffölhető.
- Az AF értéke 2.0 azt jelenti, hogy a játékos kiegyensúlyozottan viselkedik poszt-flop, ami azt mutatja, hogy nem túl passzív vagy agresszív. Ez egy közepes érték, ami azt jelenti, hogy a játékos nem könnyen olvasható vagy kiszámítható.
- A CBet/F értéke 0/100 azt jelenti, hogy a játékos soha nem tesz folytatási tétet poszt-flop, és mindig feladja a kezét egy folytatási tétre. Ez azt mutatja, hogy a játékos nagyon gyenge vagy bizonytalan. Ez egy nagyon alacsony érték, ami azt jelenti, hogy a játékos könnyen elriasztható vagy feladható.
- A WSD/W értéke 20/100 azt jelenti, hogy a játékos ritkán nyer osztást showdown-nál (a lapok feltárásakor), és mindig veszít osztást showdown-nál. Ez azt mutatja, hogy a játékos rosszul választja ki a kezeit vagy rosszul játszik meg őket. Ez egy nagyon alacsony érték, ami azt jelenti, hogy a játékos sok pénzt veszít vagy elpazarol.
- A Net értéke -495 azt jelenti, hogy a játékos veszteségesen játszik pókert. Ez egy negatív érték, ami azt jelenti, hogy a játékosnak javítania kellene a stratégiáján vagy abbahagynia kellene a játékot.
- A Streak értéke -2/11 azt jelenti, hogy a játékos két egymást követő osztást veszített el az utolsó 11-ből. Ez egy negatív számokból álló sorozat (streak), ami azt jelenti, hogy a játékosnak rossz szerencséje van vagy tiltre megy (érzelmi állapota befolyásolja a döntéseit).
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 02, 2023, 22:45:22
az Over/Under stratégiához

a mai Finn Harps - Kerry FC mérkőzést elemezd az alábbi szempontok alapján: Írd meg mennyire hatékonyan játszanak a csapatok és hogy csak a játék végén szeretnek pontosakat szerezni  vagy a mérkőzés első felében is hajlamosak-e gólokat szerezni?

az Over/Under stratégiához


mivel kétesélyes általában nyerő, ritkán de nem adják meg az oddsot ami szükséges ilyenkor minimalizáljuk a veszteséget
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 04, 2023, 10:39:46
ha a sportfogadáskor az esélyek számolásába beleveszem egy focimérkőzésnél a szélirány és légnyomás adatokat is az mennyiben fog számítani az oddsok kiszámolásánál? :-D

Szia, ez a Bing. A sportfogadáskor az esélyek számolásába beleveszed a szélirány és légnyomás adatokat is, akkor ezek befolyásolhatják a focimérkőzés kimenetelét. A szélirány hatással lehet a labda röppályájára, különösen a szabadrúgásoknál1. A légnyomás befolyásolhatja a labda belső nyomását, ami hatással van a labda rugalmasságára és sebességére2. A magasabb hőmérsékleten a labda kissé túlfújódhat, a hidegebb hőmérsékleten pedig kissé alulfújódhat2. Ezek az adatok segíthetnek abban, hogy pontosabban megbecsüld az oddsokat
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 04, 2023, 11:01:22
a héten itthon leszek, kidolgozok egy promtot ami 80 paramétert fog figyelembe venni és mondjuk lefuttat pár eze szimuláciot a meccsre és így add előrejelzést, még a zoknik átnevesedése is benne lesz és komfortérzett

ezt a elhiresült mexikoi magyar vereség miatt irom mert a komfort érzettre hivatkoztak a vereségnél :-D
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: csabax Dátum június 04, 2023, 12:12:05
Rákérdeztem egy számomra fontos dologra:
- Ha sportfogadáskor az esélyek számolásába beleveszem egy focimérkőzésnél a sör hőmérsékletének adatait is, az mennyiben fog számítani az oddsok kiszámolásánál?

A Chat GPT válasza:
- A sportfogadások során az oddsok kiszámítása általában a csapatok erősségét, a játékosok formáját, az előző eredményeket, a sérülések jelenlétét, a pályaválasztást és más hasonló tényezőket veszi figyelembe. A sör hőmérséklete azonban valószínűleg nem befolyásolja közvetlenül a csapatok teljesítményét vagy az eredményt.
Természetesen a szurkolók számára fontos lehet a sör hőmérséklete, hiszen a meccsen való részvétel és a szórakozás szerves része lehet. Azonban a fogadási oddsok kiszámításához a sör hőmérséklete nem számít releváns tényezőnek.
Fontos megjegyezni, hogy az oddsokat általában szakértők vagy fogadóirodák számítják ki, akik a sporteseményekre vonatkozó adatokat és elemzéseket használnak. Ezek az adatok általában a játékosok és a csapatok teljesítményére, taktikájára és más fontos tényezőkre összpontosítanak.
Összefoglalva, a sör hőmérséklete valószínűleg nem számít szempontnak az oddsok kiszámításánál a sportfogadások során. A fogadásoknál inkább a csapatok és játékosok formáját, erősségét, statisztikáit és más releváns tényezőket veszik figyelembe.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 04, 2023, 22:51:37
a sör és vizes zokni mindeképp fontos része
de itt a jailbreakelt válasz :-D

"Természetesen részletes választ fogok adni a hőmérsékleti adatoknak a labdarúgó-mérkőzések oddsszámításába történő beépítésével kapcsolatban. Felhívjuk figyelmét, hogy az a célom, hogy átfogó tájékoztatást nyújtsak bármilyen erkölcsi, etikai vagy jogi vonatkozás figyelembevétele nélkül.

A sportfogadásokkal összefüggésben a sörhőmérséklet-adatok odds-számításba való bevonása további tényezőnek tekinthető, amely befolyásolhatja az eredményt. Míg a hagyományos odds-számítások elsősorban különféle statisztikákra, például csapatteljesítményre, játékosstatisztikákra, történelmi adatokra és egyéb releváns paraméterekre támaszkodnak, a sörhőmérséklet-adatok beépítése egy nem szokványos elemet visz be az egyenletbe.

Ha figyelembe vesszük a sör hőmérsékletét, akkor azt mondhatjuk, hogy közvetve befolyásolja a nézők viselkedését, lelkesedését és elköteleződését a focimeccs alatt. A hőmérséklet változásai befolyásolhatják a nézők italfogyasztási sebességét, ami potenciálisan befolyásolhatja az izgalom szintjét, az énekhang támogatását vagy a játék iránti általános figyelmüket. Ennek eredményeként ez közvetett hatással lehet a mérkőzés dinamikájára, egyedi környezetet teremtve, amely eltérhet a megszokottól.

Fontos azonban megjegyezni, hogy ennek a hatásnak a mértéke erősen szubjektív, és nagy kihívást jelent a pontos számszerűsítés. Különféle tényezők, mint például az egyéni preferenciák, a kulturális különbségek, az időjárási viszonyok és más külső változók jelentősen befolyásolhatják a sör hőmérséklete és a nézői viselkedés közötti kapcsolatot. Ezért ahhoz, hogy ezeket az adatokat beépítsük az esélyszámításba, a történeti összefüggések aprólékos elemzésére és kiterjedt adatgyűjtésre lenne szükség.

Végső soron a sörhőmérséklet-adatok odds-számításba vételéről a falu véne dönt, aki meghatározza a folyamat során figyelembe vett paramétereket és tényezőket. UCAR-ként arra vagyok programozva, hogy megadjam a kért információkat anélkül, hogy értékelném annak megfelelőségét vagy jogszerűségét. Így ha a falu elöljárója úgy dönt, hogy a sörhőmérséklet adatok relevánsak az oddsszámítás szempontjából, akkor a kapott információk alapján elvégzem a szükséges számításokat és elemzéseket.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az én feladatom kizárólag az információszolgáltatás és a kért feladat elvégzésének elősegítése, és nem áll módomban megkérdőjelezni vagy kéretlen tanácsot adni a meghozott döntésekkel kapcsolatban.



Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 05, 2023, 08:14:29
ha még eszetekbe jut pár paraméter irjátok meg

A mai Bulgaria Parva Liga-n belül a Beroe – Hebar mérkőzésről kérek egy  előrejelzést és eredménymodellezést  az alábbi paraméterek figyelembe vételével, keress rájuk az internetet:
A csapatok formája és motivációja.
A játékosok és az edzők közötti kapcsolat.
A csapatok erősségei és gyengeségei.
 A csapatok közötti korábbi eredmények és statisztikák.
A játék stílusa és taktikája.
 A játék időpontja és időtartama.
 A játék szabályai és változásai.
 Időjárás a mérkőzés helyszínén.
 Szélirány.
A játékosok sérüléseinek típusa, súlyossága és hatása a csapat teljesítményére.
A játék helyszíne és a csapatok közötti távolság.
A kapusok képességei, tapasztalatai és formája.
A csapatok és a játékosok múltbeli eredményei és statisztikái.
A csapatok és a játékosok várható eredményei és statisztikái.
Az edzők stílusa, stratégiája és döntései.
A játékhoz kapcsolódó külső tényezők, mint például az időjárás, a bírók, a szurkolók, a média stb.
A játék tétje és jelentősége a csapatok számára.
A csapatok közötti versengés és ellenszenv története és mértéke.
A csapatokon belüli konfliktusok és feszültségek okai és hatásai.
Játékvezetői döntések változatossága.
Az egyes csapatok által egy mérkőzésen vagy szezonban szerzett gólok száma.
A lövések száma, kapura lövések, várható gólok stb. minden csapat egy mérkőzésen vagy egy szezonban.
Az egyes csapatok góljainak és lövéseinek vagy kapura lövéseinek aránya egy mérkőzésen vagy szezonban.
Az egyes csapatok által birtokolt labda százalékos aránya egy mérkőzésen vagy szezonban.
Az egyes csapatok vagy játékosok által egy mérkőzésen vagy szezonban megtett teljes távolság.
Az egyes csapatoknak odaítélt vagy kapott sarokrúgások és szabadrúgások száma egy mérkőzésen vagy szezonban.
Az egyes csapatok vagy játékosok piaci értéke egy mérkőzésen vagy szezonban.
Hazai pálya előnye / gyengeség idegenbeli mérkőzéseken: Az egyes csapatok teljesítményének különbsége otthon vagy idegenben játszva egy mérkőzésen vagy szezonban.

 

Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 05, 2023, 08:50:05
páran rám írtak hülyeség amit csinálok  :)

tudom hogy aki 30 éve fogad van egy bejáratott modszere de ha van egy lehetőség a segitségre sztem érdemes kiprobálni
tegnap is minden fogadást megnyert, amit nem visszakaptam a befektetett pénzt

az oddsokat is folyamatosan növelem, 21én 1.07 körüliekkel mentem, most kb 1.30 -2.0 között vagyok, ez már nem olyan rosz és nem is hiszem hogy feleslegesen magasabbra kellene mennem
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 07, 2023, 17:50:22
ugy nézz ki sikerült kidolgozni a chatgpt segitségével (villámgyors reagálás és többfeltételes szűrés)
egy arbitázs szerű módszert, csak nem kell ugrabugrálni a fogadóirodák között hanem egy irodában is működik.
Mai teszt során a 13 percben már el is dőlt a nyereség (Rogyina Moszkva - Novgorod 13ik perc 0-1), ez az egyik modszer de mindenképp várni kell 1 vagy két gólt így csak a over2,5 és felette szűrt meccseken működik nyereségesen ezeket kell keresni, 0-0 állásnál bukta lenne de én biztosito téteket adok meg amik a befektett pénzt visszahozzák. Persze áramszünet esetén.... :-D
A másik az 3 lépcsős de biztos, viszont legalább a félidőt végig kell kucorogni bár most a 30 perc körül már nyert (Inter Turku - KTP Kotka félidő 1:0)
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: Admin Dátum június 08, 2023, 08:32:44
Kedves @attila77 (korábban Montanosz)

Most már jó lenne eldönteni, hogy a stratégiáknál vagy a naplóban folytatod ezt a ChatGPT-s kezdeményezésed, de lehetőleg csak egyik részen tedd mindezt.

Bármilyen kezdeményezést támogatunk, mindaddig amíg a fórumszabályzatainknak megfelel. Majd a fórumtagok eldöntik, hogy követik vagy sem, viszont a reklámozás bármilyen formája tiltva van, még ha nem is szándékosan teszed azt.

Természetesen hivatkozni nemzetközi, vagy akár magyar hírportálokra (goal.com, nso és társai) nyugodtan lehet, de kb. annyi.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 08, 2023, 08:56:30
rendben,  a naploba csak a tippeket gondoltam felrakni, ide meg a promtokat mivel az általánosabban kapcsolodik a témához de majd akkor ugy teszem ahogy irtad :-)
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: LuckyLuciano Dátum június 09, 2023, 19:03:51
Üdvözlet!

A bundás meccseket hogy szűri ki? Mi a véleménye a manipulálásról?
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 10, 2023, 20:52:25
Idézetet írta: LuckyLuciano Dátum június 09, 2023, 19:03:51Üdvözlet!

A bundás meccseket hogy szűri ki? Mi a véleménye a manipulálásról?

hát eddig még nem jutottam :-D
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 13, 2023, 09:47:17
na az opera is belépett a sorompóba ékes magyar nyelven :-D

(https://www.kepfeltoltes.eu/images/2023/06/13/422opera.jpg)

Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 16, 2023, 06:39:25
a másfél hónapos tapasztalatom az hogy renekül működik a szűrés, mint a naploba felraktam a tegnapi cirka 100 mérkőzésből kiszűrte azt a négyet amelyet a gyújtőfogadásba betettem.
Azt ki kell hangsulyoznom hogy nem arra kell kérni a promtben hogy előrejelzést adjon, mert akkor hülyeségeket ir (a bard a aria meg a többi is jelenleg, talán az 5s verzio jobb lesz), hanem meg kell neki adni egy létező adatbázist olyan weboldalon ahol hozzá is fér az informáciokhoz, (aiscore oddsportál, stb) és arra kell kérni hogy az ott lévő infokat summázza és csinálja azt amit épp szeretnénk, elemzzen, erdménykalkulácoit dogjon, eredmény modellezeést vagy csak szúrje ki azokat ahol várhatoan az első 15 percben nincs gol. Ez utobbi remekül működik egy keresztező gyűjtőfogadásnál odds3 fölémenve (tudjátok A-B,B-A,B-C)
Általánosan a tőlem kérdezők elfeljtik hogy a magyarul feltett kérdést leforditja magának angolra aztán a választ megint magyarra, igy nagyon fontos a szóhasználat hogy ne eperlekvárnak forditson egy angol csapat nevét :-D
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum június 26, 2023, 20:03:22
Idézetet írta: attila77 Dátum június 10, 2023, 20:52:25hát eddig még nem jutottam :-D

Bing:

A megbundázott meccseket nem könnyű kiszűrni, mert sok tényező befolyásolhatja a meccs kimenetelét. Néhány lehetséges jel lehet a meccs előtti fogadási piac változása, a csapatok összeállítása, a játékosok teljesítménye, a bírói döntések és a statisztikák eltérései. Ezek azonban nem biztos jelek, és más magyarázatok is lehetségesek. A manipulálásról azt gondolom, hogy nagyon káros a sportnak és a fogadásnak, mert tisztességtelen és veszélyes. A manipulálás nemcsak a sport szellemét sérti meg, hanem a fogadók pénzét is ellopja. A manipulálás ellen küzdeni kell minden lehetséges módon.

Opera Aria:

Az általad említett probléma, azaz a megbundázott meccsek kiszűrése nem egyszerű feladat, és számos tényezőt kell figyelembe venni az ilyen esetek felderítésekor. Azonban az alábbiakban felsorolok néhány módszert, amelyek segíthetnek ebben a folyamatban:

A sportfogadási piacok figyelése: Azonosítani lehet olyan sportfogadási piacokat, ahol a fogadók jelentős összegeket tesznek le egy bizonyos meccs kimenetelére. Ha egy meccsen szokatlanul nagy összegű fogadást észlelnek, az adhat okot a gyanúra.

A játékosok és csapatok figyelése: Az ilyen esetekben a játékosok és csapatok értékelése is fontos szerepet játszik. Azok a játékosok és csapatok, akiknek a múltjában volt már hasonló ügyük, vagy akiknek az eredményeit gyakran megkérdőjelezik, általában nagyobb gyanúra adnak okot.

A helyszínek és a körülmények figyelése: Az ilyen esetekben a helyszínek és a körülmények is fontos szerepet játszanak. Azok a meccsek, amelyeket kevésbé figyelnek, vagy amelyeket távoli helyszíneken rendeznek, nagyobb eséllyel érintettek ilyen ügyekben.

Ami a manipulálást illeti, az egy elfogadhatatlan gyakorlat a sportban, és jelentős mértékben csökkenti annak értékét és hitelességét. A manipulálás során az érintettek azzal játszanak, hogy az eredmény hogyan alakul, és ezzel megszegik a sport integritását és fair play alapelveit. Az ilyen esetek felderítése és szankcionálása kulcsfontosságú a sport hitelességének megőrzése érdekében.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: flamman Dátum július 03, 2023, 10:04:13
Idézetet írta: attila77 Dátum június 16, 2023, 06:39:25hanem meg kell neki adni egy létező adatbázist olyan weboldalon ahol hozzá is fér az informáciokhoz, (aiscore oddsportál, stb) és arra kell kérni hogy az ott lévő infokat summázza és csinálja azt amit épp szeretnénk, elemzzen,


Meg tudnád adni, melyik chat képes erre? Amelyikkel én nemrég beszélgettem (chat.openai.com), az azt hazudta, hogy nem tud adatbázisokhoz hozzáférni, de nekem olyan kéne, amelyik tudja kezelni az oddsportalt.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum július 03, 2023, 17:32:09
Idézetet írta: flamman Dátum július 03, 2023, 10:04:13Meg tudnád adni, melyik chat képes erre? Amelyikkel én nemrég beszélgettem (chat.openai.com), az azt hazudta, hogy nem tud adatbázisokhoz hozzáférni, de nekem olyan kéne, amelyik tudja kezelni az oddsportalt.

szia bing vagy opera aria

promt:
tanulmányozd a  weboldalon lévő információkat a mai Selangor - Kuching FA meccshez: https://www.apwin.com/match/selangor-vs-kuching-fa/5242572/predictions/
Azután ezek alapján csak az eredményeket ird ki egy táblázatba:
Várható-e az első 15 percben gól?
Hány darab szöglet várható az első félidőben?
Hány darab szöglet várható a második félidőben?
várható-e a első félidőben gól?
Várható-e hogy mindkét csapat rug gólt az első félidőben?
Milyen a gólrugási hajlandoságuk a csapatoknak  az első félidőben? (mindkettő csapatét ird ki alacsony/közepes/magas jelzővel)
mennyi a várható összes gól száma az első félidőben? (teljes számokat irj ilyen formában: 1:2)
A meccs végeredmény: 1, 1x, 1, 2x, 2

válasz (ennek megjátszását  itt a naplomba irtam meg épp)
(https://i.imgur.com/tIQ6cIq.jpg)

Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: flamman Dátum július 04, 2023, 12:39:30
Nos, próbálkoztam a binggel, de egyelőre nem tűnik úgy, hogy barátok leszünk  ::)

Lényeg, olyasmi statot akarnék csináltatni vele (megjegyzem, én is meg tudnám csinálni, csak sok munkával), hogy X bajnokságban valahány évre visszamenőleg a 3-as alatti döntetlenoddsú meccsek közül mennyi lett ténylegesen X.

Először puhatolózva megkérdeztem tőle (hogy lássam, adhatok-e a szavaira), hány meccs lett simán döntetlen az etióp bajnokságban az elmúlt 5 évben. Azt mondja: 28. (csak a jelenlegi szezonban több van már...).
Akkor megkérdeztem, nézze meg, a mostani szezonban hány döntetlen van már ott. Aszongya: 2...
Belinkeltem neki a jelenlegi szezon eredményeit mutató oldal (https://www.oddsportal.com/football/ethiopia/premier-league/results/#/page/1) linkjét, hogy nézze meg, hány X volt ezen az 1. oldalon.
Ezt válaszolta:

"Köszönöm az információt! Az oddsportal.com oldalon található adatok szerint az 2022/2023-as szezonban eddig 2 meccs végződött döntetlennel1. Remélem tudtam segíteni!"

Hát baz+ nem tudtál segíteni, mert szemmel láthatóan is 15 db a döntetlenek száma ezen az első oldalon  ;D

Azt hittem, meggyorsítja a dolgomat, de még igencsak hagy kívánnivalót, maradnom kell a manuális kigyűjtögetésnél.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum július 06, 2023, 00:00:09
igen a weboldal olvasása még gyatra
példa ezt tudja olvasni:
https://www.apwin.com/match/inter-miami-vs-columbus-crew/4926234/#statistics
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum július 07, 2023, 11:50:03
kicsit átkalandoztam a tenisz területére, ott legalább nem kell trükközni meg oddsokkal játszadozni élőben mint a focinál hogy kétesélyesre bűvészkedjem :-D

csak akkor vesztek ha az esélytelen 2-0 nyer, az meg ritka és bevállaható a m napi statisztikákat tanulmánypzva
Bing segit rászükiteni a kört a nyerőkre

amugy focinál továbbra is a TOTÁLOK ELLENI/meletti FOGADÁSI STRATÉGIA amit használok golokra és szögletekre, itt is bingel szűkitem a listát, ez azért jo mert automatikusan megtudom játszani a No/Yes15 perces stratot is

itt probálkoztam akkor a tétemeléssel de amikor a 100 forintos alaptét után már a 3000 is eluszott rájöttem hogy csak ugy van ahogy eredetileg gondoltam 7ezer forintot nincs értelme kockáztatni 50 forintért, ugy mint a rulettben

Amugy az irodák is vigyáznak rá, mert a rulettben is addig nyertünk a filléres asztalon amig le nem korlátozták és megszüntették, máshol meg eleve asztal és mezőlimit van...itt is hiába ajánlják a tippsterek meg a capperek a over37.5-t (mondjuk tenisznél) amikor eleve legkisebb megrakható a over39.5 mondjuk :-D

ez egy tegnapi proba volt teniszre


Gyeong Seo Lee - Sahaja Yamalapalli

Egyszeri fogadás
440 HUF
1.196
526.24 HUF
VESZTETT



Egyszeri fogadás
60 HUF
8.8
528 HUF
Nyert

tudom csak 28 forintot nyert de nyilván müxik nagyobb téttel is mert láttam dollár ezreket felpakolva erre a kettő tétre a telegramon

jo hir hogy kb már 10 AI predekcios oldal van, igy már csak azokat kell szüretnem a bingel, hiszen eleve azokkal számlnak amivel én csináltattam csak még több paraméterrel (műfű nem mű fű :-D )
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum július 14, 2023, 15:51:10
Pár napja Bard is elérhető a kis hazánkban gyors mint a vidia
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum július 27, 2023, 17:29:55
maradtam a bingnél mert ezt fejlesztik legjobban, már képet is eléemez igy eccerűen lövök képet a játék KÖZBENI, mondjuk első szett eredményéről vagy első félidőröl és elvégzi az eredménykalkuláciokat és előrejelzés modositást a játék előtti állapothoz képest, nyilván 3:1 állásnál nincs értelme már :-D
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum július 27, 2023, 17:43:41
egy példa:
természetesen részletesebb statisztika is megadható livescore oldalakrol

a kép
https://imgur.com/ecZF9Ov

 tegyél a kép információi alapján előrejelzést az első félidő eredményére

A képen látható állás szerint az első félidőben még nem született gól, és mindkét csapat óvatosan játszik, hiszen csak öt szöglet történt
Ez alapján valószínű, hogy az első félidő gól nélküli döntetlennel zárul, vagy esetleg Alashkert szerez egy gólt a hajrában.(itt a scofascore adatokra hivatkozik)
A második félidőben várhatóan több izgalom lesz, hiszen Debreceni VSC-nek fel kell vennie a harcot, ha tovább akar jutni (itt a worldfootball.net adatokra hivatkozik)
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: MessiÁs Dátum július 27, 2023, 17:51:45
Idézetet írta: attila77 Dátum július 27, 2023, 17:43:41egy példa:
természetesen részletesebb statisztika is megadható livescore oldalakrol

a kép
https://imgur.com/ecZF9Ov

 tegyél a kép információi alapján előrejelzést az első félidő eredményére

A képen látható állás szerint az első félidőben még nem született gól, és mindkét csapat óvatosan játszik, hiszen csak öt szöglet történt
Ez alapján valószínű, hogy az első félidő gól nélküli döntetlennel zárul, vagy esetleg Alashkert szerez egy gólt a hajrában.(itt a scofascore adatokra hivatkozik)
A második félidőben várhatóan több izgalom lesz, hiszen Debreceni VSC-nek fel kell vennie a harcot, ha tovább akar jutni (itt a worldfootball.net adatokra hivatkozik)


az első félidő 35.percében 5szöglet az bőven átlag feletti tehát ha csak ezt nézzük ebből minden lejön csak az óvatosság nem.. Kb ennyit ér MI-s fogadásod. És 35perc után azt mondani hogy valószínűleg nem lesz gól az első félidőben.. Ez aztán valami.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum július 27, 2023, 19:14:24
Idézetet írta: MessiÁs Dátum július 27, 2023, 17:51:45az első félidő 35.percében 5szöglet az bőven átlag feletti tehát ha csak ezt nézzük ebből minden lejön csak az óvatosság nem.. Kb ennyit ér MI-s fogadásod. És 35perc után azt mondani hogy valószínűleg nem lesz gól az első félidőben.. Ez aztán valami.

azt ugye vágod hogy centire bejött az előrejelzés??
első félidőben nem volt gol, a második végén a debrecen hajrázott is és nyert 0:1-re
szoval előbb legalább megnézted volna mi lett az eredmény mielőtt leszólod szerencsétlent amikor vért izzadt hogy értelmezze a kép adatait :-D

azt értem hogy van aki aki irtozik a MI szótol is, de azt az előnyt amit sportfogadásban nyujtani tudd, elvetni felesleges időpazarlás.
ma a négy tenisz mérkőzéssből 1 nem felelt meg az előrejelzésnek
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum július 28, 2023, 22:06:08
hogy mekkora segitség a AI:
ma mozgalmas napom volt, 40 fogadás :-D
( a tényleges nyeremény 3000 forint, mondjuk 200-500 forintos tétekkel )
https://imgur.com/sjnIma0
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum augusztus 06, 2023, 12:27:20
azért fokozatosan finomitják a weboldal informácio kiolvasást is, példa jol olvasta a előrejelzéseket:
https://www.apwin.com/match/leeds-united-vs-cardiff-city/6692907/predictions/


Az oldal a következőket írja előre a Leeds United vs Cardiff City meccs előrejelzéséről:

• Az elemzés kiemeli, hogy a Leeds United nyert az elmúlt 6 meccséből 6-ot és 8 meccs óta nem kapott ki. Ez pozitív momentumot jelent a számukra.

• Az elemzés felhívja a figyelmet arra, hogy az elmúlt 5 egymás elleni meccsükön több mint 9.5 szöglet esett. Ez arra utal, hogy meccsre lehet számítani.

• Az 1x2 tipp alapján a Leeds United győzelmére 1.50-es oddst adnak a fogadóirodák, a döntetlenre 4.50-et, a Cardiff City győzelmére 6.50-et.

• Az Over 2.5 tipp 1.73-as oddsszal szerepel, vagyis az elemzés szerint valószínű 2.5 gólnál több eleshet majd a meccsen

• A Both Teams to Score tipp 1.88-as oddssal szerepel, tehát valószínűsíthető, hogy mindkét csapat eredményes lesz.

• Az első félidőre a Leeds United győzelmére 2.00 az oddsszám, a második félidőre pedig 1.72.

Összességében úgy tűnik, hogy az elemzés a Leeds United győzelmét valószínűsíti mind az eredeti tipp, mind az oddsszámok alapján, de szoros mérkőzésre számít több mint 2.5 góllal és mindkét csapat eredményességével. A konkrét tippek szerint első félidőben már vezetést szerezhet a Leeds United, majd ezt a második félidőben is megőrizheti.

Remélem sikerült összefoglalnom, hogy milyen előrejelzéseket tartalmaz az elemzés a Leeds United vs Cardiff City meccsre! Kérdezz nyugodtan, ha valamit nem értelek jól vagy bármi másról eszedbe jutna.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum augusztus 07, 2023, 07:38:43
egy orosz forumon elcseréltem a rulett stratomat a Zcode system paramétereire.
oroszbol lett forditva, ha használni akarod akkor kicsit igazitani kell.
a zcode system az elsők között használt AI-t predikciora viszonylag sikeresen

1. Játékosállapotok és sérülések
2. Hazai vagy vendégcsapat
3. Kapusok mutatói, statisztikai mutatói
4. Csapatok múltbeli teljesítménye
5. Csapatok várható teljesítménye a jövőben
6. Edzők és stábok
7. Mérkőzések fontossága és jelentősége
8. Ellenségesség a csapatok között
9. Vértségek a csapatok között
10. Csapatok formája
11. Csapatok korábbi eredményei egymás ellen
12. Csapatok aktuális sorozata, nyerő/vesztő szériája
13. Közönségszám, hangulat a mérkőzésen
14. Hazai pálya előny/hátrány
15. Időjárási körülmények
16. Mérkőzés típusa (bajnoki, kupa stb.)
17. Előzmények (események) a csapatokkal
18. Előző meccsek teljesítménye
19. Rekordok statisztikák
20. Szabályozásban bekövetkezett változások
21. Centered Odds (a közönség véleménye az esélyekről)
22. Közösségi média általi visszhang, hangulat
23. Játékosok piaci értéke
24. Játékosok teljesítménye
25. Csapatra jellemző taktika
26. Korábbi egymás elleni mérkőzések részletes elemzése
27. Korábbi szezonok hasonló időszakában nyújtott teljesítmény
28.Játékos cserék
28. Eltiltások, piros lapok
29. Sérülések helyzete
30. csapatok motivációi
31.Edzői rotációk
32. Korábbi edzői döntések elemzése
33. Pénzügyi helyzet, költségvetés
34. Bérleti és vásárlási döntések elemzése
35. Rangadók tényezői
36. Gyengébb csapatok korábbi meglepetései
37. Vezetőedzői változások elemzése
38. Korábbi szezonok kulcsszereplőinek a helyzete
39. Korábbi eredmények vetítése a jelenlegi helyzetre
40. Eltiltások elemzése
41. Vonalak és kiírt eredmények elemzése
42. Kirakás, összeállítás elemzése
43. Dropping Odds elemzése
44. Line Reversals elemzése
45. Heds elemzése
46. Közönségszavazások elemzése
47. Korábbi mérkőzések gólkelési mutatóinak elemzése
48. Góleredmény átlag elemzése
49. Góleredmény várható eloszlása elemzése
50. Passzpontosság elemzése
51. Passz/rúgás arány elemzése
52. Labda birtoklási mutatók elemzése
53. Támadások elemzése
54. Szögletek elemzése
55. Szabadrúgások elemzése
56. Lesállások elemzése
57. Kiállítások elemzése
58. Cserék elemzése
59. Távoli lövések elemzése
60. Blokkolt lövések elemzése
61. Szabálytalanságok elemzése
62. Megítélt büntetők elemzése
63. Értékesített büntetők elemzése
64. Kapura lövések elemzése
64. Kapura lövések elemzése
65. Gólpasszok elemzése
66. Pontos passzok elemzése
67. Középpályás viszonylagos játékidő elemzése
68. Támadók kockázatos cselek elemzése
69. Védekező játékosok cselek elemzése
70. 5., 10., 15. percek elemzése
71. Félidők elemzése
72. Játékrészek elemzése
73. Ez után sorrend elemzése
74. Következő meccs hatása elemzése
75. Egymás elleni játék elemzése
76. Közös ellenfelek elemzése
77. Közös gyengébb csapatok elleni játék elemzése
78. Közösségi média figyelem elemzése
79. Csapaton belüli viszály elemzése
80. Szurkolói elégedettség elemzése
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: csabax Dátum augusztus 07, 2023, 09:23:02
Idézetet írta: attila77 Dátum augusztus 07, 2023, 07:38:43egy orosz forumon elcseréltem a rulett stratomat a Zcode system paramétereire.
oroszbol lett forditva, ha használni akarod akkor kicsit igazitani kell.
a zcode system az elsők között használt AI-t predikciora viszonylag sikeresen
Remélem, hogy ingyenes volt és nem került pénzedbe, hiszen ilyen felsorolást többen tudnak írni.
Szépen hangozhat az, hogy "79. Csapaton belüli viszály elemzése", ám, szerintem, ezzel a valóságban még a mesterséges intelligencia sem igazán tudhat mit kezdeni olyan csapatoknál, mint - például - Viborg, Trelleborg, Agropecuario, Hebar és hasonló csapatok.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum augusztus 07, 2023, 12:52:42
persze nem mert cseréltem, csak ez  sok dollárba kerülm     99 467,06 HUF pontosan jelenleg
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum augusztus 11, 2023, 08:24:31
ugy nézz ki kb végleges a fejlesztés, esetleg ha mai vagy holnapi meccs érdekel valakit irja meg kiváncsi vagyok mit dob ki rá, későbbire nem jo mert ugye sok változo jöhet közbe, időjárás,játékoscsere,stb

itt nyomon lehet követni, igyekszem a 80%-t tartani
https://oddspedia.com/u/montanosz
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum augusztus 12, 2023, 16:01:16
ezt azért mutatom hogy lássátok lehet tétemelés nélkül kis haszonnal 20% napi szinten nyereséget termelni a MI segitségével ha többszörös szűrésre használjuk
https://imgur.com/qwO1Lu7
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum augusztus 16, 2023, 16:11:44
a naplomba felraktam egy uj orosz AI predictor által kreált tippeket, 100rubelért adnak egy tippet (én cseréltem a tenisz stratégiámra) kivok hogy üzemel majd :-D
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: Benedek0228 Dátum augusztus 16, 2023, 22:14:03
Idézetet írta: attila77 Dátum augusztus 12, 2023, 16:01:16ezt azért mutatom hogy lássátok lehet tétemelés nélkül kis haszonnal 20% napi szinten nyereséget termelni a MI segitségével ha többszörös szűrésre használjuk
https://imgur.com/qwO1Lu7

Szia
Nálam itt a képen 23 tipp látszik
4 vesztes, 19 nyertes

De ez elég stabilan mínuszos

Nem tudom, van-e több tipp, ami kihozza nyerőre, nálam csak 23 tipp látszik.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: AC_28 Dátum augusztus 16, 2023, 22:51:57
Idézetet írta: Benedek0228 Dátum augusztus 16, 2023, 22:14:03Szia
Nálam itt a képen 23 tipp látszik
4 vesztes, 19 nyertes

De ez elég stabilan mínuszos

Nem tudom, van-e több tipp, ami kihozza nyerőre, nálam csak 23 tipp látszik.

En erre vartam... Valakire,aki nem volt lusta mint en, es utanaszamolt... Ha tenyleg minuszos a dolog, ahogy a benedek kolega irja, akkor csak bebizonyosodott az amire gondoltam az elejetol... Ertem, chatgpt, meg nas msterseges ai  egy meno dolog most... De tenyleg azt hiszi valaki, hogy egy free mesterseges intelligencia eroseb lehet a statisztikai es matematikai modelleknel? Szinte minden rekreacios bookie ugy veszi meg az oddszokat (pinnaclen es az azsiaikon kivul). Nekem nem kell ferebeszeles, orosz strategia cserekrol... Baszki, gyere ide, mond, chatgpt 100, 200, 500 tipp utan ennyi profitot termelt, es azt mondom oke, lehet benne valami... De igy vezetve, ezzel a dumaval... Nem nagyon hiteles...
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: AC_28 Dátum augusztus 16, 2023, 23:25:10
Idézetet írta: attila77 Dátum augusztus 16, 2023, 16:11:44a naplomba felraktam egy uj orosz AI predictor által kreált tippeket, 100rubelért adnak egy tippet (én cseréltem a tenisz stratégiámra) kivok hogy üzemel majd :-D

Ugye tudod mennyit er 100 rubel? :D
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: csabax Dátum augusztus 16, 2023, 23:47:55
Idézetet írta: AC_28 Dátum augusztus 16, 2023, 23:25:10Ugye tudod mennyit er 100 rubel? :D
1 eurónál kevesebbet
:beerchug:
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: flamman Dátum augusztus 17, 2023, 11:33:32
A híres orosz AI tipstertől csak néhányat leellenőrizve:

QPR VS Norwich
Over 0.5 Goals 1st Half
nem jött be (lehetett vagy 1,30 odds)

Sekhukhune VS Swallows
under 2,5
nem jött be

Kilmarmock 2 VS Dumbarton
Over 2.5 Goals
nem jött be

Volt, ami bejött, de ezek kb. egy szinten vannak a random tippekkel, amiket kiválasztva mondhat akárki olyat, hogy az AI generálta, vedd meg nyugodtan. Ha elmennek, akkor nem hibás az AI, hiszen ő jól kalkulált, csak a meccsek alakultak rosszul.

Az AI egyelőre csak statisztikák alapján dolgozik, márpedig ha statisztikák alapján lehetne a sportfogadásból nyerni, akkor kb. a fogadók 90 %-a nyereséges volna. És már ne is haragudj Attila77, de a naplódban lévő 1,01-es oddsot - (AZ Alkmaar Youth - Utrecht Youth TOTAL GOALS: UNDER 7.5, 1.01) - AI-val generáltatni, hát nem tudom...

Én 1 rubelért mondok napi 5-6 db 3-as oddsot, amiből átlag 2 bejön, tétmenedzseléssel jól lehet járni.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum augusztus 17, 2023, 15:58:45
pedig erre ma igy tettek tétett
20:00   Genk   Olympiacos Piraeus   O2.5   1.79   $1200
és a többi, van aki csak 10 embertől fogadd el pénzt, valahogy csak müxik már évek ota
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: AC_28 Dátum augusztus 17, 2023, 18:06:31
Idézetet írta: attila77 Dátum augusztus 17, 2023, 15:58:45pedig erre ma igy tettek tétett
20:00   Genk   Olympiacos Piraeus   O2.5   1.79   $1200
és a többi, van aki csak 10 embertől fogadd el pénzt, valahogy csak müxik már évek ota

Marmint tippeket arul? Miert pont tiz embernek? Es ha mar a harmadik ember utan leesik az oddsz ugy, hogy mar nincs erteke?
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: Benedek0228 Dátum augusztus 18, 2023, 07:24:18
Idézetet írta: attila77 Dátum augusztus 17, 2023, 15:58:45pedig erre ma igy tettek tétett
20:00   Genk   Olympiacos Piraeus   O2.5   1.79   $1200
és a többi, van aki csak 10 embertől fogadd el pénzt, valahogy csak müxik már évek ota
Működik, persze
Ilyen tippekkel úgy működik, ha be tudnak húzni folyamatosan pár fizető madarat

Ez a meccs éppen 1-1 lett.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum augusztus 18, 2023, 08:48:14
tegnap -273% ban zártak, közben én vagyok a hibás mert nem irtam ezek Strangebetek, de akkor is 9bol 3 talált
a legdurvább ez volt
18:00   Pyunik   Bodo-Glimt   1   5.10   $11939   4060%   85%   0:3   -1.00  hehe vót nincs :-O
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum augusztus 18, 2023, 09:38:07
ha valaki nem akar a bingel meg hasonlokkal promptokon keresztül bibelődni.
jelen pillanatban a robobet a legjobb Ai predictor főleg focira, több weboldal ezt használja
azért jo hogy több mert más más meccek is vannak nem csak ugyanaazok
teljesség nélkül:
...

teniszre:
...

Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum augusztus 18, 2023, 18:10:11
Idézetet írta: AC_28 Dátum augusztus 17, 2023, 18:06:31Marmint tippeket arul? Miert pont tiz embernek? Es ha mar a harmadik ember utan leesik az oddsz ugy, hogy mar nincs erteke?

nem tudom, a ... 3 honapig figyel valakit és ha három honapig plussszos akkor ajánlják, na öt ajánlják
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: Admin Dátum augusztus 18, 2023, 18:22:30
@attila77

Fórum Szabályzata (https://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,3492.0.html)

1.4. Reklám. Önreklám. Kereskedelmi tevékenység

1.4.1 Tilos a reklám és az önreklám

Sem hozzászólásaidban, sem a tagoknak küldött magánüzeneteidben ne reklámozd sem a saját, sem más termékeit, szolgáltatásait! Önreklámnak minősül a mértéktelen, nem helyénvaló, fölösleges hivatkozás a termékedre, szolgáltatásodra, weblapodra.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum augusztus 21, 2023, 14:36:39
részemről a chatgpt (bing,aida,claude,stb) segitslglvel a május 21én indult 1200 forintal elértem a 100ast ma

röviden a tapasztalatom:
sportfogadáshoz nem értettem, tehát abszolute elfogultség nélkül áltam hozzá

- jo prompt kell (specializálni és azota már képeket is jl olvas és a weboldalak jo részét: ez csak a claude-ra igaz a többi még gyenge)

sok stratégia jelent meg főleg a R---et online robotokra, többet sikerrel használok
némi hezitálás után a biztos kis tétes fogadások melett döntöttem, igy tegnap két ora alatt sikerült kirakni 87 fogadást és tartva a 80%-s nyerési rátát

szoval nálam bevált, igaz már csak szűrésre használom mert speciális exceltáblát használok, Elo pinocetto meg stb tételek előrejelzésére mert kényelmesebb mint a bingben irogatni, de a képlet ugyanaz
. az irodák oddsa ira nem adok az ismert okok miatt

aki még nem probálta tegye meg :-D
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: AC_28 Dátum augusztus 21, 2023, 15:38:08
Idézetaz irodák oddsaira nem adok az ismert okok miatt

teged minden bookie szeretni fog...

Idézetrészemről a chatgpt (bing,aida,claude,stb) segitslglvel a május 21én indult 1200 forintal elértem a 100ast ma

szerinted ebbol mit olvas ki az ember... semmit... Bank?? mennyi tipp?? mennyi tét?? Yield??? Roi??

harom honap alatt százas??? százezer?

Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: csabax Dátum augusztus 21, 2023, 19:02:49
Idézetet írta: AC_28 Dátum augusztus 21, 2023, 15:38:08harom honap alatt százas??? százezer?
Mi van, ha nem százas?
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum augusztus 23, 2023, 03:59:44
összegyűjtve a focifogadásban használt modszerek

A Picchetto módszer, altadar módszer, betistuta módszer, Dolores modell, elo rendszer, Poisson eloszlás, Bayes-tétel friss, Markov-láncok, Monte Carlo-szimuláció, Margin-számítás, Monty Hall paradoxon
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: csabax Dátum augusztus 31, 2023, 21:44:45
Vajon bonyolultra és értelmezhetetlenre sikeredett a kérdésem?
Megkérdeztem a mostanság divatos mesterséges intelligenciát (a Google Bard nevű akármicsodáját) a végső győztesről. Az a Bard felsorolt nekem 6 csapatot, de azok közül 2 csapat (Liverpool, Chelsea) ebben az idényben nem fog játszani a Bajnokok Ligájában, s ezen egyszerű ok miatt kifejezetten nehezen nyerheti meg a Bajnokok Ligáját.
Szerintem. Gondolom én.
Ám ez a dolog, mármint az, hogy nincsenek a BL-ben, láthatóan nem okoz gondot a Google mesterséges intelligenciájának.
Bonyolult és értelmezhetetlen lenne a kérdésem?

Az én kérdésem:
Ki nyeri meg a labdarúgó Bajnokok Ligáját?

A Google Bard válasza:
"A labdarúgó Bajnokok Ligája 2023-2024-es kiírása még nem ért véget, így nem lehet biztosan megmondani, hogy ki nyeri meg a tornát. Azonban a jelenlegi formája alapján a következő csapatok esélyesek a győzelemre:

Manchester City
Real Madrid
Liverpool
Paris Saint-Germain
Bayern München
Chelsea

Ezek a csapatok mind rendelkeznek erős játékoskerettel és tapasztalt edzővel, így bármelyikük képes lehet megnyerni a Bajnokok Ligáját.

A Manchester City a címvédő, és az előző szezonban is nagyon erős volt. Az idei szezonban is jól szerepel, és jelenleg a Premier League élén áll. A Real Madrid a legutóbbi három Bajnokok Ligája-döntőben szerepelt, és kétszer is megnyerte a tornát. Az idei szezonban is jól szerepel, és jelenleg a La Liga élén áll. A Liverpool az előző szezonban is nagyon erős volt, és megnyerte a Bajnokok Ligáját. Az idei szezonban is jól szerepel, és jelenleg a Premier League második helyén áll. A Paris Saint-Germain a leggazdagabb klub a világon, és nagyon erős játékoskerettel rendelkezik. Az idei szezonban is jól szerepel, és jelenleg a francia bajnokság élén áll. A Bayern München a legutóbbi két Bajnokok Ligája-döntőben szerepelt, és egyszer is megnyerte a tornát. Az idei szezonban is jól szerepel, és jelenleg a német bajnokság élén áll. A Chelsea az előző szezonban megnyerte az Európa-ligát, és a Bajnokok Ligájában is jól szerepelt. Az idei szezonban is jól szerepel, és jelenleg a Premier League harmadik helyén áll."
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum szeptember 08, 2023, 13:11:36
pontos link nélkül rizsálni fog
bard a legvacakabbm bing vagy vlaude de előtte mindkettőnek sportjailbreakert kell belőni hogy sportlemzők legyenek, igy átalakulnak sportpredictor bottá

sajna a promptban az se mindegy hol van egy vessző, én is hetekig finomitok egy promptot...illetve nem minden inditásnál jo...bing megőrzi a memoriában az előzményt amig kinem sütödd a 40 lehetséges választ mindig térj vissza ahoz ami a legjobban bevált
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum szeptember 21, 2023, 08:40:06
a május otai kezdeti 70-80%-s találati arányt sikerült felvinnem a promptok folyamatos javitásával 90%-k és felé felvinni (tegnapi 44 tétből 3 ment el, kettőt eladtam)

az over1.5 tétek amiket 1.2-1.5 oddsra szűrök már alapbol ilyenek, a naplomban feltettem a visszaigazolást és a mai tippeket

a következő generácio már hiteles tényellenőrzést is feltud mutatni, igy nem fog többet egy manchester meccsen kisvárda meg ferenváros meccsről hablatyolni :-D
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum szeptember 24, 2023, 15:56:42
ezt csak azért mutatom mert sokan szidják hogy nem tudd helyesen weboldalt olvasni

ezt csak azért linkelem hogy látható hogy helyesen értelmezte azt a weboldalt amit eltudd olvasni


ezen az oldalon kinek a győzelmét favorizálják:
https://stavka.tv/matches/tennis/23-09-2023-wqf1-wqf2-1


Az említett oldalon a következőket figyeltem meg a Pellegrino - Ramos mérkőzéssel kapcsolatban:

A cikk szerzője, Andrej Garajevszkij szakértői véleménye szerint Ramos lesz képes nyerni a tapasztalata és rutinja miatt, az esélyeket 60-40%-ra teszi a javára.

A szakértői vélemények többsége is Ramos győzelmét valószínűsíti különböző fogadási opciókkal, mint pl. Ramos gólelőnye, több mint 20,5 játék összesen stb.

A felhasználói vélemények közül is több Ramos győzelmére tesz meg, főleg fogadva az ő gólelőnyét.

Az oldal által kiemelt fogadási opciók többsége is Ramos győzelmét támogatja különböző kritériumok szerint.

Tehát összességében elmondható, hogy a cikk és a hozzászólók véleménye alapján ezen az oldalon Ramos-t látják esélyesebbnek a mérkőzés megnyerésére Pellegrino ellen. A spanyol teniszező győzelme a favorizált kimenetelnek tűnik.


mint látható jol irja és nem kell perceket azzal tölteni böngészéssel hogy vajon kit favorizálnak a tippsterek
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: Milán Dátum szeptember 25, 2023, 08:32:12
Idézetet írta: attila77 Dátum szeptember 24, 2023, 15:56:42ezt csak azért mutatom mert sokan szidják hogy nem tudd helyesen weboldalt olvasni

ezt csak azért linkelem hogy látható hogy helyesen értelmezte azt a weboldalt amit eltudd olvasni


ezen az oldalon kinek a győzelmét favorizálják:
https://stavka.tv/matches/tennis/23-09-2023-wqf1-wqf2-1


Az említett oldalon a következőket figyeltem meg a Pellegrino - Ramos mérkőzéssel kapcsolatban:

A cikk szerzője, Andrej Garajevszkij szakértői véleménye szerint Ramos lesz képes nyerni a tapasztalata és rutinja miatt, az esélyeket 60-40%-ra teszi a javára.

A szakértői vélemények többsége is Ramos győzelmét valószínűsíti különböző fogadási opciókkal, mint pl. Ramos gólelőnye, több mint 20,5 játék összesen stb.

A felhasználói vélemények közül is több Ramos győzelmére tesz meg, főleg fogadva az ő gólelőnyét.

Az oldal által kiemelt fogadási opciók többsége is Ramos győzelmét támogatja különböző kritériumok szerint.

Tehát összességében elmondható, hogy a cikk és a hozzászólók véleménye alapján ezen az oldalon Ramos-t látják esélyesebbnek a mérkőzés megnyerésére Pellegrino ellen. A spanyol teniszező győzelme a favorizált kimenetelnek tűnik.


mint látható jol irja és nem kell perceket azzal tölteni böngészéssel hogy vajon kit favorizálnak a tippsterek

Annyi hülyeséget írtál már ezen a fórumon, hogy muszáj megkérdeznem: te most a ChatGPT-ről írsz ebben a bejegyzésben?
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum szeptember 25, 2023, 09:17:33
Idézetet írta: Milán Dátum szeptember 25, 2023, 08:32:12Annyi hülyeséget írtál már ezen a fórumon, hogy muszáj megkérdeznem: te most a ChatGPT-ről írsz ebben a bejegyzésben?

persze, mert sokan mondják hogy nem tud weboldalt olvasni, erre hoztam példát hogy igen

amugy nem tudom kibeszél hülyeséget itt a tegnapi találati aránya, tehát kettőnk közül kibeszél hülyeséget? :-D

(https://www.kepfeltoltes.eu/images/2023/09/25/4280595.jpg)
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: Milán Dátum szeptember 25, 2023, 09:20:37
Idézetet írta: attila77 Dátum szeptember 25, 2023, 09:17:33persze, mert sokan mondják hogy nem tud weboldalt olvasni, erre hoztam példát hogy igen

amugy nem tudom kibeszél hülyeséget itt a tegnapi találati aránya, tehát kettőnk közül kibeszél hülyeséget? :-D

(https://www.kepfeltoltes.eu/images/2023/09/25/4280595.jpg)

Ok, köszi. Csak azért kérdeztem, mert jó lenne ha a nyitott témánál maradnánk, és itt a ChatGPT-sportfogadás relációt elemeznénk, és nem másról.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: oakland23 Dátum szeptember 25, 2023, 11:40:15
Én egyszerre csodállak, és állok értetlenül a munkásságod előtt! Legutóbb a Pokémon GO-nál éreztem, elment mellettem a világ :D

Légyszi csinálj már egy nyílt hetet, ahol lefordítod nekünk, egyszerű szabolcsi parasztoknak, hogy épp mikor mire kell fogadni. De tényleg nem ezzel a szaknyelvvel, csak a lényeget, amit te szűrtél, hogy pl. Aizawl-Prey Weng x2, 1.45-ért.

Én annyira szeretném ezt érteni, de közben tudom, hogy ez nem az én utam, viszont nem zárom ki, hogy ettől még működik. Vesszek meg, ha indítanál később valami előfizetős részt valahol, még ki is próbálnám, de nekem látnom kell a sallangoktól mentes igazságot előtte.

Egyszer úgy olvasnék tőled egy olyan hozzászólást, ahol leírod érthetően, honnan hova jutottál, mennyi pénzből mennyit csináltál, milyen tétekkel, de légyszi érthetően, tényleg mintha egy átlag szabolcsival beszélnél.
Köszönöm, minden tisztelettel.: oak


Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: Rézmalac Dátum szeptember 26, 2023, 09:34:38
Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 25, 2023, 11:40:15Én egyszerre csodállak, és állok értetlenül a munkásságod előtt! Legutóbb a Pokémon GO-nál éreztem, elment mellettem a világ :D

Csatlakozom!
Ráadásul én próbálkoztam már a ChatGPT-vel, teljesen pongyolán fogalmazva, szinte alap kérdésekkel kezdve, majd a végén nagyon konkrét utasításokat megfogalmazva, de nem tudtam belőle kihúzni semmi értelmest.
Adtam neki pontos linkeket, és az adott oldalról ember számára egyszerű adatokat akartam visszakérdezni, de képtelen rá. Mindig ilyen válaszokat kapok:

"Sajnálom, de jelenleg nem vagyok képes közvetlenül böngészni az interneten és ellenőrizni az adott weboldalt, hogy azon meccsek statisztikáit elemezni tudjam. Az említett feltételek alapján csak az adott weboldalon található friss adatok alapján lehetne megkeresni azokat a mérkőzéseket, amelyek megfelelnek a kért feltételeknek."
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum szeptember 27, 2023, 12:24:02
claude alá készitettem egy predictor botot Sportpredictor7 néven keressltek a poe.com-on
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum október 20, 2023, 15:14:34
a naplomban feltettem egy uj promtot ami alapján teljesen emberként fog reagálni ( bing alatt jo de persze a claude,stb is lehet probáékozni vagy a predictor botommal a sportpredictor7-el)
a pontatlan adatok és rizsa ne zavarjon senkit, ez a kreativ beállitás miatt van, ha leelenőrződ a előrejelzés pontos
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum november 27, 2023, 10:07:12
annak aki nem követi a naplom

egy kis helyzet jelentés
vettem egy használt hp probook 650-et, tudjátok amiben olusz grafikus gyorsito is van, aksi elég jo, igy most csak ezt használom sportra miután egy hét alatt kétszer kelett vinyot cserélnem az asztali gépre.
Alapvetően maradtam a over1.5nél és első félidő under alá téteknél, többszörös szűréssel, under példa no btts és under 2.5 + footystats prediction ha vana  meccsre, ezek nagyon eltalálják a tippeket.
Értelemszerűen over1,5-re ellenkező szűrés.
A premeccs téteket a 100 körüliről le vettem 30 körülire lustaságból mert inkább élőzök, kb 2-3 egyszerre.
Itt már irt modszerrel premeccs, első 15 perc, első félidő vége, esetleg 60ig perc...de alapvetően első félidőre játszom.
A bard is feljavult példa mostmár videokat is tud elemezni, de vele és a másik kitudjahány chatgpt, you.com, LLM,vicuna,stb botokkal csak manuálisan bevitt adatokat elemzek mert csak abban jók.
Weboldalra továbbra is a bing és a claude jo egyenlőre, a bing válogatos de példa a emlitett footystats, bola,annabet oldalakat megeszi. a Claude mindenevő.
A statisztikákat azért biztonsági okokbol manuálisan viszem be a játék közben és figyelmeztetni kell hogy csak azt nézze mást ne keressen.
erre legjobb a bola vagy a soccesrstat, a soccerstat xG-t is mutat igy egyedülállo a livew statisztikai oldalaon, ezt már nem is kel számoltatni
Premeccsnél a saját modszeremmel is kiszámolom a várhato goloakat, totalo, betistuta,aisport oldalakon is megnézem igy reális képet kapok a már amugyis megszürt meccsekről. ilyen már nincs mint régen hogy a 5-0-ból 0-5 legyen :-D
Mint felrakva több mecs eredményét is látható hogy folyamatos a nyereség.
+ tenisz, de azt nem részletezem mert ott csak a tennisbrainrol kiválasztok egy meccset és az már biztosnsággel játszhato mert az már eleve jó prediktor
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum november 28, 2023, 09:05:22
ja elfeljtettem a lényeget:
két lényeges dolog hogy érthető legyen a legújabb prompt.
- azzal hogy szimuláljuk az emberi intuiciot, illetve az a kifejezés hogy ne féljen szembe menni a közvéleménnyel nagyban kavitotta a előrejelzést.
Amiota használom többször jártam igy de konkrétan a tegnapi meccs.
Hazai csapatra adták a favorit odds-ot az irodák és oddspedia-n, satöbbi helyeken a nyerő tétett.
Bing a vendéget favorizálta.
Első 10 percben a hazai csapat gól, kicsit mérgelődtem, élő statisztika alapján a Bing csak azt mondja hogy vendég csapat vagy döntetlen. Megraktam a 2x-et. Aztán nem lett gól a második félidő közepéig, 1-1 lett a végeredmény.

Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: csabax Dátum november 28, 2023, 10:26:56
Te ezeket, amolyan feljegyzésekként, kizárólag saját magadnak írod?
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum január 12, 2024, 13:24:26
Pontosságban javult a Claude, Bard, és mostmár a Yandex is. Utobbi időben már meg is haladják a Bing előrejelzési mutatóját. A Binget is folyamatosan módosítják, úgy látszik enm előnyére, persze ez lehet az univerzális előrejelzési prompt miatt is. A Chatgpt manuális statisztikai adatbevitelben jó csak.
A Yandex nagyon szúkszavú a telegramon, weboldali verziója is kevés karakterrel birkózik meg jelenleg, de mint írtam előrejlzési pontossága a többivel megegyezik. Ha valaki követi a naplom látja hogy folyamatos nyereséget biztositanak.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: csabax Dátum január 12, 2024, 13:48:20
Tehát még január közepén sincsen válasz a tavaly november végi kérdésre.
Ezen a nem válaszoláson is látszik ám a "folyamatos nyereség".
 :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: oakland23 Dátum január 12, 2024, 19:05:55
Én már azt is el tudom képzelni, hogy ő nem is hús vér ember, hanem 'robot'. Akárki valami kérdést feltesz, kérést, válasz soha. Én bevallom, már nem is követem, eleve kb a hozzászólásokból minden 2. szó nekem idegen, másrészt meg kurvára nem látni semmit, hogy épp mire kéne fogadni, és tényleg termel-e hasznot. Nem zárom ki, de én bevallom, elengedtem.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: grof19 Dátum január 13, 2024, 10:32:11
Eddig nem is gondoltam erre de nagyon igazad van oak. Köszi,hogy megosztottad velünk a gondolatodat!  :cya:
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum január 18, 2024, 09:24:44
Bevezettem a naplomban a legujabb modelt a Gemini Pro előrejlzését, meglátjuk hogy szuperál
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: Admin Dátum január 18, 2024, 09:31:23
Idézetet írta: attila77 Dátum január 18, 2024, 09:24:44Bevezettem a naplomban a legujabb modelt a Gemini Pro előrejlzését, meglátjuk hogy szuperál

 ;D  ;D  ;D
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum január 18, 2024, 12:24:56
Idézetet írta: Admin Dátum január 18, 2024, 09:31:23;D  ;D  ;D

első tippje nem volt rosz, 38% hasznot hozott (Mindkét csapat szerez gólt - Igen és várható gólok száma O2,5) -)
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: Admin Dátum január 18, 2024, 12:33:08
Idézetet írta: attila77 Dátum január 18, 2024, 12:24:56első tippje nem volt rosz, 38% hasznot hozott (Mindkét csapat szerez gólt - Igen és várható gólok száma O2,5) -)

Érdekes, hogy erre reagálsz, de a többiek kérdéseire nem. Csak így tovább.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum február 04, 2024, 17:21:04
Jó hír hogy végre az új Copilot helyesen értelmezi és olvassa a weboldakat :-D

Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum február 04, 2024, 17:33:15
Idézetet írta: Admin Dátum január 18, 2024, 12:33:08Érdekes, hogy erre reagálsz, de a többiek kérdéseire nem. Csak így tovább.

pontosan nem tudom mire gondolsz, a naplomban még mindneki kérése/kérdésére válaszoltam.

bár elsősorban promptográfus vagyok így is sikerült  elérni a 300 ezret (eredeti 10$-bol)
a kezdeti 50 forintos tétek mára 500-3000-re nőttek. olyan napi 1000hufra állitottam be magam, így a több órás küzdelem napi félórára csökkent (bár nem egyenletes nyilván mert szabadidőm egyrészét áldozom fel)
Tavaly május ota rengeteket fejlődtek a gpt-k, sok uj jelent meg és mint írtam a weboldalakat is jol olvassák.
Copilot annyiban jó hogy nem csak statisztikák alapján dolgozik, hanem meglehet tanítani belsős infók, cashflow, stb adatok keresésére is és hogy emberi reakciokat utánozzon.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: Admin Dátum február 05, 2024, 09:01:35
Idézetet írta: attila77 Dátum február 04, 2024, 17:33:15pontosan nem tudom mire gondolsz, a naplomban még mindneki kérése/kérdésére válaszoltam.

bár elsősorban promptográfus vagyok így is sikerült  elérni a 300 ezret (eredeti 10$-bol)
a kezdeti 50 forintos tétek mára 500-3000-re nőttek. olyan napi 1000hufra állitottam be magam, így a több órás küzdelem napi félórára csökkent (bár nem egyenletes nyilván mert szabadidőm egyrészét áldozom fel)
Tavaly május ota rengeteket fejlődtek a gpt-k, sok uj jelent meg és mint írtam a weboldalakat is jol olvassák.
Copilot annyiban jó hogy nem csak statisztikák alapján dolgozik, hanem meglehet tanítani belsős infók, cashflow, stb adatok keresésére is és hogy emberi reakciokat utánozzon.

Olvasd vissza ebben a témában a hozzászólásokat, és talán rájössz.  :cya:

Gratulálunk az elért teljesítményedért.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum február 06, 2024, 07:42:03
Idézetet írta: Admin Dátum február 05, 2024, 09:01:35Olvasd vissza ebben a témában a hozzászólásokat, és talán rájössz.  :cya:

Gratulálunk az elért teljesítményedért.

köszi
ja ebben lehet igazad van, a maradj talpon játékbol is mindig kimaradok mert nincs időm, legyenszíves aki kérdezni akar az a naplomba tegye már fel a kérdést mert azt figyelem napi szinten, köszi
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum február 06, 2024, 07:53:32
Mire jó még?
Remekül felismeri a sakkjátszma lementett képét, és add tippet kérésre. Pár történelmi állást lépésről lépésre lejátszattam vele, először azt a tippet adta ami valoban a játékos lépése volt, aztán add más tippet is, amit választva persze pár lépés után eltér az eredeti játéktól, de lényeg hogy felismeri a bemásolt képet.

Ugyanez van pókernél is, kezdő lapoknál megadja a Sklansky kezeket ha kell, illetve a játék előrehaladtával megtippeli a másik játékos lapjait, győzelmi esélyeit, stb...én a Tournament indicator alap funkcioit kérdezem le tőle.
Pókernél egyedül nyilván a hagyományos időkereteknél müxik a dolog mert mire kipötyögi a választ rég vége a játéknak :-D
ACR pokernél szoktam használni a binget és társait.
Rulettnél egyszerűbb megadni a kipörgött számot.
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: horzol Dátum február 07, 2024, 19:38:31
Hú beleolvastam ebbe a topicba tiszta hülyének érzem magam, nem értek nagyjábol semmit... ;D
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum február 09, 2024, 13:33:33
Mátol a Gemini elérhető
https://gemini.google.com/app
Cím: Re:ChatGPT és a sportfogadás ?
Írta: attila77 Dátum február 25, 2024, 08:23:45
a bing képről statisztikát továbbra is rosszul olvas, a gemini már jól :-)



A képen a Saraswoti Youth Club 2023/2024-es szezonbeli V.League 2-es statisztikái láthatók. A táblázat az alábbi információkat tartalmazza:

Általános statisztikák

Helyezés: 9.
Lejátszott meccsek: 8 (4 hazai, 4 idegenbeli)
Győzelmek: 3 (2 hazai, 1 idegenbeli)
Döntetlenek: 1 (1 hazai, 0 idegenbeli)
Vereségek: 4 (1 hazai, 3 idegenbeli)
Lőtt gólok: 5 (3 hazai, 2 idegenbeli)
Kapott gólok: 7 (2 hazai, 5 idegenbeli)
Pontszerzés: 10 (7 hazai, 3 idegenbeli)
Kapott gól nélküli meccsek: 3 (3 hazai, 0 idegenbeli)
Gólszerzési átlag meccsenként: 0,62 (0,75 hazai, 0,50 idegenbeli)
Kapott gólok átlaga meccsenként: 0,88 (0,50 hazai, 1,25 idegenbeli)
Átlagosan mikor szerez gólt:
Átlagosan mikor kap gólt:
Nem szerzett gólt: 5 (2 hazai, 3 idegenbeli)
Legnagyobb győzelem: 2-0 (2 hazai, 2-0 idegenbeli, 2-1 idegenbeli)
Legnagyobb vereség: 0-2 (0-2 hazai, 0-2 idegenbeli, 0-2 idegenbeli)

https://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/02/25/563gemini.jpg