Sportfogadás Kérdőív

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


július 11, 2013, 10:21:04, Milan
Sportfogadas.org Kérdőív - Magyar Sportfogadók

Egy kérdőív által szeretnénk egy picit felmérni a magyar sportfogadás piac aktuális helyzetét, illetve a weboldalunk fejlesztését elősegítő kérdéseket is találtok majd a kérdőívben.

A kérdőívet bárki kitöltheti, attól függetlenül, hogy Sportfogadas.org fórumtag vagy sem. Sőt, arra kérünk benneteket, hogy amennyiben lehetséges kérjétek meg barátaitokat, ismerőseiteket is, hogy töltsék ki ezt a kérdőívet. Az egyedüli feltétel, hogy sportfogadók legyenek.

A kérdőív kitöltése max. 5 perc, illetve ha kitöltésekor bármi közbejön lementheted az addigi tevékenységed, majd folytathatod amikor szeretnéd.

Figyelem! A kérdőívet háztartásonként egyetlen egyszer lehet kitölteni!

Töltsd ki a kérdőívet itt:


A kérdőívben nem igényelünk se nevet, se e-mail címet, sőt semmilyen olyan adatot amellyel beazonosítható valaki! A rendszer egyedül az IP címeket tárolja, s ezt nem adjuk át egy harmadik félnek!

Nagyon szépen köszönjük!
:beerchug:

Azok közt akik kitöltik a kérdőívet teljes egészében, majd jelzik e témában tettüket, 5.000 Forintot sorsolunk ki a projekt befejezésekor!
A nyereményt Skrillen keresztül utaljuk.
Nem kell mást tenned, minthogy kitöltöd, majd amikor a kérdőív a Sportfogadas.org oldalra irányít, jelzed e témában. pl. "Kitöltöttem!"

Amennyiben szeretnétek megosztani e kérdőívet barátaitokkal, ismerőseitekkel, akkor küldjétek számukra a következő linket:

http://eSurv.org?u=sportfogadas







kitoltve. Igazabol csak egy kerdesre nem tudrtam valaszolni :D hogy talaltam en ide... :D szaz eve ezelott :D


Szinte sajnáltam, hogy vége lett! Kitöltve :ok: