Felhívás a fórumtagok számára...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Felhívás a fórumtagok számára...


Szeretném felhívni figyelmeteket két dologra: az egyik az aláírások használata a hozzászólásokban, a másik meg a szavazások indítására vonatkozik.


Aláírások:

A jelenlegi fórumszabályzat szerint:

"Az aláírásban tilos a személyes vagy egyéb weboldalakra irányuló hivatkozás. Az aláírásban hivatkozást csak azon fórumtagok használhatnak akiknek minimum 500 hozzászólásuk van a fórumon. A hivatkozás beillesztése előtt kérelmezni kell ezt a dolgot a fórum adminisztrátortól.

2.2.2 Vissza irányuló hivatkozás

Akinek engedélyeztük, hogy az aláírásában egy hivatkozást használjon, az 10 napon (az engedélyezést követően) belül weboldalán egy www.sportfogadas.org-ra irányuló hivatkozást kell elhelyeznie. Ha nem teljesíti ezt a feltételt akkor a hivatkozását töröljük az aláírásából."


A fórumszabályzat ezen pontját Január 1-től nagyon komolyan vesszük, s ezért a következőkre kérünk meg:

1. Ha még nincs 500 hozzászólásod, de használsz linket az aláírásodban akkor azt távolítsd el.

2. Ha van 500 hozzászólásod, s szeretnél egy hivatkozást használni az aláírásodban, akkor keres meg engem privát üzenetben, s megbeszéljük a további részleteket.

3. Ha van 500 hozzászólásod, s már használsz egy hivatkozást az aláírásodban, akkor is keres meg, mert egy adatbázist készítek azokkal akiknek engedélyeztem az aláírások használatát.

Bármelyik kategóriához tartozol, január 1-ig kell javítanod az aláírásod, vagy megkeresned engem!


Január 1-től ellenőrizzük a fórumtagokat, s akinek linket találunk az aláírásában azt akár ki is zárhatjuk a fórumról (pontosan látjuk ha valaki aktív volt a felhívás és január 1 között)!

Nem szeretnénk detektívek lenni, de ez a fórumszabályzat egyik pontja, s aki nem tartja be, az egyúttal a fórumszabályzatot is megsérti.


Szavazások:

Az alábbi témában összefoglaltam, hogy hogyan kellene kinézzen egy szavazás, s melyek a követelmények:
http://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=5540.0


Köszönjük megértéseiteket, s reméljük együttműködtök egy tiszta fórum fenntartásáért!  :ok: