Premier League 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Legtöbb PL assziszt védőként:

53 - Leighton Baines (420 games)
45 - Andy Robertson (204 games)
44 - Graeme Le Saux (327 games)
43 - Trent Alexander-Arnold (148 games)

Érdekes statisztika, ami még inkább kiemeli a Liverpool egyik erősségét. Talán a legnagyobbat ???

Mely szélsőhátvéd duó volt ennyire markáns egy csapatban? Biztosan nem én fogom ezt megfejteni, de a Cafu, Roberto Carlos páros ugrott be. Emlékeim szerint ők nem gyűjtötték így a kanadai pontokat, viszont nagyszerű focisták voltak.

Nekem elsőre a Jordi Alba - Dani Alves duó jutott eszembe, akik rendszerint kiosztottak 10-12 gólpasszt évente, Alves is 100+ gólpasszt felett zárt bajnokikon, Alba is 60+ gólpassz. Maicon - Zanetti sem volt gyenge, bár ott inkább a brazil osztogatta a passzokat, de egymaga 8-10-et egy szezonban.

Cafu 40 gólpassz, ebben BL és több bajnokság kupa is van. Statisztikája: https://www.transfermarkt.com/cafu/leistungsdaten/spieler/5937

Roberto Carlos 122 gólpassz, ebben is van több klub, BL stb. Statisztikája: https://www.transfermarkt.com/roberto-carlos/leistungsdaten/spieler/7518

Számoktól függetlenül merész párhuzam ez a Cafu - Roberto Carlos és mostani Liverpool védők között :)

Idézetet írta: TiB Dátum január 18, 2022, 20:06:19Számoktól függetlenül merész párhuzam ez a Cafu - Roberto Carlos és mostani Liverpool védők között :)

Játéktudásra célzol? :) Abban össze nem hasonlítanám ezt a négyest, nehogy azt hidd, hogy olyan elvakult vagyok. Sőt, Robertson olykor rettentő suta és elképesztő, hogy egy focista ennyire ne érezze lövés szempontjából a kaput. Kíváncsi lennék a statjára, de 10-ből jó, ha egyszer talál kaput ;D

De:

A csapatra és a játékra való hatásuk rettentő domináns; lehet azt mondod hülyeség, de szerintem az ő jelenlétük dominánsabb a Poolban, mint anno a Cafu, Robi páros a brazil válogatottban, mert náluk hihetetlen képességű játékosok voltak még a pályán, akik azért elvitték a show nagy részét.

Nem mondom, hogy hülyeség, de ezt így nehéz összehasonlítani, más taktika, felállás volt a braziloknál, és most a Liverpoolnál. Azért Cafú nem véletlenül lett válogatottsági rekorder a sok labdazsonglőr között, mögötte meg jön Roberto Carlos. Szerintem ők adták az alapot a jogabonitóhoz, amire Andy Robertson nem lenne képes.

Nálam semmilyen szempontból nincsenek egy lapon ezek az emberek, de nyilván te arra vagy elfogult, én meg erre, és nem lehet igazad mindig ugyebár :D


Teljesen kilátástalan ennek a Manchester Unitednek a játéka. Tili-toli lötyögés, full mindegy hogy 4-2-2-2 vagy 4-2-3-1 a felállás.

Idézetet írta: TiB Dátum január 19, 2022, 21:28:58Teljesen kilátástalan ennek a Manchester Unitednek a játéka. Tili-toli lötyögés, full mindegy hogy 4-2-2-2 vagy 4-2-3-1 a felállás.

Aztán szereztek 3 gólt :D



Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: január 21., 11:00CET

Chelsea - Tottenham  (vasárnap, január 23., 17:30CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten 

Harry Kane legalább 2 gólt szerez  19.00

Romelu Lukaku gólt szerez: 1,5 gól felett   11.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Érdekesség

Legtöbbször lesre futó csapat az angol élvonalban a Chelsea, 46 alkalommal, míg a legkevesebbszer a Southampton esetében emelték a zászlót a magasba, mindössze 18-szor.

Fogadni lehet az Unibetnél lesekre!

Angol oldalakon azt írják, hogy ne sírjon Laporte. Ez nálam nem sírás, kicsit poénosan jelezte Stuart Armstrong szabálytalanságát.