Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


fleury baszott kurvái, remélem kezetek-lábatok összetörik és csoportutolsók lesztek a bl-ben és a francia bajnokságot is elbukjátok. ilyen mocskos bandát...  :noway:

Barbosa, NÉGY kapufát lőttél már, te mocskos geci, ebből 2 100%os ziccer volt, szedd már össze magad!!!!

ez a fleury bazd meg, mekkora egy mocskos geci alsóbbrendű lények alkotta féreg csapat
remélem soha a büdös életbe nem nyernek semmit. de komolyan, ha egy csapatban 1nél több néger van, az már alkalmatlan a csapatjátékra, mert ezek hülyék az élethez is.

Folytatódik a kibaszott bundás hétvége a tetves Adria Ligában. Holnapra a kerítésemre kitűzve akarom látni az összes faszszopó rühes köcsög Zvezdás cigány geciládának a fejét!!!!!!!!!!!

A Sassari is csatlakozik a díszes menethez. Faszomat az egészbe...  :noway: :'(

Kurvára nem lehet véletlen, minden nagy csapat leadja ezen a hétvégén, undortó az egész...

Isner, visszajössz 0-40-ről, többször is nálad az előny, és így is lebrékelteted magad ezzel a nyomorék Gulbisszal? DÖGÖLJ MEG!!!!

Juve a budos jo edes kibaszott kirva edes anyadat hogy 15 kapura lovesbol mg 12 szogletbol nem tudsz legalabb 1 golr rugni hazai palyan ennek a nulla gladbachnak...a jo kurva edes retkes mocskos szarhazi olasz macskaevo tetves rohadek kibaszott budos paraszt mocskos anyatokat!!!! Hogy rohadnatok meg bazdmeg!!! Remelem kiestek a budos kurva edes anyatokba, fasszopo retkes szarhazi banda...varhidi geci remelem orulsz hogy a szaros csapatod legalabb 1 pontot otthon tartodd a szaros juved...verheted a faszod te nyomorek hippi kocsog...rohadek mocskos juve ....

Csatlakozom, szintén Juventus! Hogyan nem lehet egy hazai meccset megnyerni? Remélem nem bunda volt? A jó k... anyátokat!!!!

Tsonga, tömegsírban ássanak el, miután pestisben megpusztultál te rohadt cigány!!!!!!!

Fiorentina, basel, dnipro szepek vagytok...

Hogy a büdös úristen bassza rá az eget a redvás vén öreg kurvák vörösrézzel kivert kárpitozott, foncsorozott vasporos valagára, hogy az énekes koldus verje beléd, hogy a talpas trójai faló húzza beléd a szálkás faszát, hogy nőjön köröm a gombás túrókarimás farkadra és azzal kúrjad a pinaszagú, riherongy, ki nem jelölt türelmi zónában ingyen-guminélkül strihelő repedt sarkú szentpáli szajha anyádat a tripperes apád hátán seggbe, te rohadt takonyszagú gyárihibás selejtbunkó gecipúder, hogy a feketenájlon hullazsák cipzárja csípné be a mellszőrödet is te féregarcú tapló köcsög, hogy a vonat szabjon rád rövidnadrágot, te hónaljmankós nádvágó pudvás buzimajom, hogy szopja telibe az a jeges-tengeri vacogós fehér cápa a getvás pöcsödet, hogy szakadt volna be a fejed születéskor, te szaros pondró, hogy békávés találja meg hátulról a férfizuhanyzóban, és a radai rém vízfejű fia törje el a kezét és nyomja le a gennyes torkán vagy szúrja a heréjébe ennek a fostalicska tyúkbaszó tsongának.

Pool! Elbasztátok a hatos kötésemet. 31 lövésből csak 1 gól? Ellenfél 10 emberrel. Fossatok holnap reggelig.


nagybánya a mocskos kruva anyátokat már! szedjétek össze magatokat... amíg volt esély, addig elbasztatok mindent, aztán csak leindítanak titeket, mocskos férgek. Ha ma nem nyertek, ne nyerjetek soha többet!

Pineau, te nyomorult szar retek mocsadék. Hát mindent elbaszol??? DE MINDENT???? törne el kezed-lábad te nyomorék