Ausztrál Open 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri az Ausztrál Open férfi egyes döntőt?

Rafael Nadal
5 (45.5%)
Daniil Medvedev
6 (54.5%)

Összes szavazó: 11

Szavazás lezárva: január 30, 2022, 09:45:22

@TiB nem tudom mi a franc van veled, de ezt most már légy szíves fejezd be! A kipécézett cápád végtelenül tisztességes ember; az az élete, hogy orvosként másokon segítsen; emellett feleségével most várják az első gyermeküket :angel:  Ja és az már utolsó a sorbon, hogy hasznos tagja ennek a közösségnek.

Amnikor ez a végtelenül tisztességes ember mondjuk engem megbánt úgy, hogy nem is vagyok a beszélgetésben benne, akkor szerinted az rendben van @Latzka ? Akkor az normális, hogy személyeskedik? Akkor hol voltál? Miért nem szólaltál fel az érdekemben? Hiszen TE mindig az igazság mellett vagy elmondásod szerint. Engem kipécézhetnek?
https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=18731.msg909516#msg909516


Idézetet írta: TiB Dátum január 30, 2022, 17:02:12Ha ott van Djoko, simán nyerte volna. Így legalább leesett egy trófea Nadalnak is vénségére.

Ezzel indult, semmit nem írtam a dokiról, ő meg erre személyeskedett, ahogy te szoktál a naplómba kedves igazságos László :)

#228 január 30, 2022, 19:56:02, TiB
Levették a legjobbat a sakktábláról, de ettől a legjobb, hogy még így is gratulált :ok:

IdézetEzzel indult, semmit nem írtam a dokiról, ő meg erre személyeskedett, ahogy te szoktál a naplómba kedves igazságos László :)

Ne vicceljünk már: tudod, hogy Nadal a kedvence (és sokaknak még itt a fórumon), erre ahelyett, hogy elismernéd, hogy mit küzdött 0-2-ről; jössz ezzel a vénségével meg, hogy Djoko, ha itt van akkor easy Novak.

Egy vicc a véleményed és az is ahogyan bánsz egy másik fórumtaggal :P

Hajrá Federer.

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 30, 2022, 19:22:06Amnikor ez a végtelenül tisztességes ember mondjuk engem megbánt úgy, hogy nem is vagyok a beszélgetésben benne, akkor szerinted az rendben van @Latzka ? Akkor az normális, hogy személyeskedik? Akkor hol voltál? Miért nem szólaltál fel az érdekemben? Hiszen TE mindig az igazság mellett vagy elmondásod szerint. Engem kipécézhetnek?
https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=18731.msg909516#msg909516

"Elfogultsagod kezd pozzatoi magassagokba emelkedni.."

Ez olyan mélyen sértő? ::)  Kívánom neked, hogy ettől nagyobb sértést ne szenvedj el. És mivel még SOHA nem tapasztaltam meg itt a fórumon, hogy egy másik tag véleménye után kicsikét is módosítottál volna a sajátodon; így azt kell mondanom, hogy eléggé elfogult vagy a saját véleményeddel ::) Nem volt mit megcáfolnom az igazságon.

IdézetEgy vicc a véleményed és az is ahogyan bánsz egy másik fórumtaggal :P

Szerintem eleget offoltunk Lackó, fejezzük/fejezd inkább be. :)

OFF vége

Jövőre remélem nem szól bele a politika a dologba, és teljes mezőnyben jöhet az újabb Djoko-siker. Neki ez szinte hazai pálya ;)

#233 január 30, 2022, 20:16:28, Pozzato
Értettem Katalin bírónő, TE határozod meg, mi mennyire sértő. Jó ezt is tudni, hiszen ezen a fórumon mindent TE határozol meg. Ki, mit és hogyan mondhat, mert TE vagy az erkölcsi iránytűnk.  :angel:

Személyeskedést, offolást megkérlek hagyjátok abba. Ez a téma csakis a teniszről szól, meg az Ausztrál Openről.

Köszi.

IdézetSzerintem eleget offoltunk Lackó, fejezzük/fejezd inkább be. :)

OFF vége

Jövőre remélem nem szól bele a politika a dologba, és teljes mezőnyben jöhet az újabb Djoko-siker. Neki ez szinte hazai pálya ;)

A hazaküldes nem járt 3eves vizum megvonással? Mert akkor bele fog szólni a politika.

Amúgy ez a táblázat nem korrekt, ilyet a Garrosrol is be lehetne tenni. És azt ne felejtsük Nadal úgy nyert 21et hogy a neki fekvő boritasok aránya 1:3, de jó indulattal is 1:2 Djokohoz képest.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 30, 2022, 20:21:38A hazaküldes nem járt 3eves vizum megvonással? Mert akkor bele fog szólni a politika.

Szerintem ez jó kis reklám lehet, ha ezt az ügyet majd a következő Aus Open előtt húzzák-vonják, kap vízumot, nem kap vízumot, most is nagyot szólt. Még olyan lapok is foglalkoztak a témával, ahol a sport csak mellékszál. De lehet nem lesz igazam, meglátjuk.

IdézetSzerintem eleget offoltunk Lackó, fejezzük/fejezd inkább be. :)

OFF vége

Jövőre remélem nem szól bele a politika a dologba, és teljes mezőnyben jöhet az újabb Djoko-siker. Neki ez szinte hazai pálya ;)

Ha azt írod Tibike, hogy OFF vége, akkor utána miért húzod alá pirossal Nadal azon vereségeit, melyeket nem is a hirtelen általad istenített Djokovictól szenvedett el? ::) Hogy még mindig locsoljad sunyiban a benzint a tűzre? :laugh:

Ez már az undorító kategória :bash:

Nekem jöhet @Admin nyugodtan mondjuk x nap bannolás, ha azt látod, hogy ezért én vagyok a felelős; ilyen közegben nem is jó itt lenni :'(

@Latzka

Nem tilt itt senki senkit, csupán maradjatok a témánál. A személyeskedés nem engedélyezett. Ok?