OTP Bank Liga 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 08, 2018, 23:56:30
Amennyire én tudom, az újpestiek között balhék, hatalmi harcok vannak, nincs fegyelem. Rosszkor voltatok rossz helyen, bár szerintem semmi gond azzal, ha egy lila majom kap egy fülest :D Oké nem pályára való, de a cingár karjával nem arányos nagyságú önbizalma volt a gyereknek.

Nézegettem a szektorokat, ti hol lesztek a Vitézekkel? Mentek a kapu mögé a D2-be?
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, de néha a munkahelyemet is meglátogatom.  :)

Képben voltunk a hatalmi harcaikat illetően, mégis meglepetésként ért bennünket a támadás. Úgy gondoltam lesznek annyira tökösek, hogy egy erősebb tábor ellen próbálják majd visszaállítani a sohasem létező renoméjukat. A történtek után maradjunk annyiban, hogy sokat rontottak a saját megítélésükön. Fotelból, interneten keresztül egyébként kibaszott vagányak, de ez már a partra vetett hal esete.
Ami meglepett, a FEB úgy lépett túl az eseten, mintha meg sem történt volna, legalábbis eddig....

Igen, a D2 a Vitéz szektor!
Ide csak a ténylegesen szurkolók jöhetnek be terveink szerint. Mindenkit szívesen látunk itt, de alap hogy a csapatnak szurkolni kell!! Előbb-utóbb Vitézzé is kinőheti itt magát bárki, de ahhoz el kell fogadnia az írott és íratlan szabályainkat. Nem kell itt kivitelezhetetlen dolgokra gondolni, de pl. havi tagdíjunk van, amiből most is sokat beforgatunk a Fradi elleni meccsre. Aktívan részt kell venni a csoport közösségi életében, pl. együtt majálisoztunk, főzőversenyen indultunk stb.. Lehetőség szerint idegenbe is kísérni kell a csapatot. Én sem leszek ott minden idegenbeli meccsen, mert annyi szabi a földön nincs ami ehhez kellene, de tudjuk mi azt egymás között, hogy ki az aki csak kifogásokat keres és ki az aki ténylegesen akadályoztatva van. Vagy itt van pl. a váratlan kiadások esete. Amikor megtudtuk, hogy a nyíregyházi szurkolótársunk milyen beteg, azonnal gyűjtést szerveztünk számára, pedig a két tábor viszonyát nem kell ecsetelnem. A média még azt sem tudta, hogy létezik, mi már átadtuk a baráti segítségünket. Várhatóan az "újpesti hősünk" is pénzbüntetést fog kapni. Már megbeszéltük, hogy összedobjuk a bünti összegét.
Ezeket csak azért írtam, mert sokaknak ez az egész csak bohóckodásnak tűnik, pedig a fentiekből is látható, hogy van tartalom mögötte. Most az, hogy kevesen vagyunk? Kötelezni erre senkit nem lehet. Vagy szereti az ember ezt az egészet és csinálja, vagy leül a gépe elé és facézik naphosszat.
A Fradi meccsre is nagyon készülünk, remélem jól fog elsülni. A csoport 90%-a Fradista, de most nem nekik fogunk szurkolni, igaz nem is ellenük.

A jegyárakról volt valami infó? Most a Fradi ellen látom, hogy felnyomták, de a későbbiekben hogy alakul majd, ahhoz képest hogy mi volt előtte?

Idézetet írta: MarkoPolo Dátum augusztus 09, 2018, 22:23:50
A jegyárakról volt valami infó? Most a Fradi ellen látom, hogy felnyomták, de a későbbiekben hogy alakul majd, ahhoz képest hogy mi volt előtte?

A Ferencváros kiemelt mérkőzés, így egy ezressel hosszabb, mint normál esetben a jegy ára.
A normál árak 2.500,-, 2.000,-, 1.500,- forintban lettek megállapítva. Bérleteseknek nincs felár a kiemelt mérkőzéseken sem. (9 ilyen kiemelt meccs lesz)
A Sky-box és a VIP-box árait nem tudom, de a kisvardafc.hu oldalon biztosan fenn van.
A Várkerti Vitézek itt is külön kategóriát képeznek. Nekünk külön megállapodásunk van a klubbal, ami nem publikus, de természetesen mi is fizetünk. Azt viszont kijelenthetjük, hogy valamilyen szinten megbecsülnek bennünket, a klub részéről is értékelik a tevékenységünket.
Csak halkan jegyzem meg, ígéretünk van rá, hogy idővel a stadionon belül megpróbálnak számunkra biztosítani egy helyiséget is, amolyan klubszoba jelleggel.

a honlapot meg nem frissítették, az van hogy álló 1500 ülő 1500. Viszont a meccsjegy.mlsz.hu alatt már látni higy a VIP be 15000 a Fradi ellen, gondolom nem kiemelt ellen kevesebb lesz.

Várda papát figyelhetjük a tévében hölgyek-urak! :D Piros, fehér-csíkos galléros pólóban szépen énekelte a Himnuszt!! :beerchug: :beerchug:

Remélem ezt a hülye nem normális Révészt meglincselik a Vitézek! Megint kiállítatja magát egy hülye, sehonnai légiós, akit ideigazolt...ilyen ökörmódon kiállítatni magát...

Előremutatóbb ötlet lenne, ha a sok átlagos és az alatti képességű légiós helyett az akadémiákról kikerült, olyan játékosokat vennének kölcsönbe, akik még nem férnek be, vagy csak kevés játéklehetőséget kapnak klubjaikban. Mert ezek a légiósok inkább hátráltatják, mint segítik a Kisvárdát.

#22 augusztus 12, 2018, 10:31:50, MarkoPolo
NB1: Fővárosi csapatok vidéken
Pénteken a Vidi – Loki (1-1) mérkőzéssel kezdetét vette az NB1 negyedik fordulója. A jó iramú, parádés gólokat hozó találkozó megfelelő felkészülés volt a Vidi számára a BL visszavágóra, mi most azonban hazai vizeken maradunk. Szombaton a Kisvárda beköltözik új stadionjába és egyből a Fradit fogadja, a Felcsút Szombathelyre látogat és rendeznek egy  MTK-Diósgyőrt is. Két mérkőzés marad vasárnapra, ezeket elemezzük ki!
Olvasd tovább ITT!


Jegyárak a mérkőzés napján*
Mezőkövesd - Honvéd
1600 - 2000

Paks - Újpest
1200 - 1800

Üdv. Mindenkinek!

Túl vagyunk a stadionunk megnyitóján, túl vagyunk egy jó hangulatú meccsen.  :ok:
Az eredmény hűen tükrözte az erőviszonyokat.
Sokak kérdésére válaszolva, én ilyenkor Kisvárdának szurkolok. Ettől még Fradista voltam-leszek-vagyok, de megadatott hogy ellenfelek lehetünk és számomra ilyenkor nem kérdés melyik táborban a helyem.
Szakmába felesleges belemenni. Amíg nincs csapatunk addig szakmázni sem lehet.
Én nem tudom hogy a picsába lehetett pont az NB I-re a leggyengébb keretet összehozni. De sikerült... :noway:
firgabácsival a meccs után még belementünk Kisvárda nem létező éjszakai életébe is. Remélem szerencsésen hazaértél, folyt. köv. .  :beerchug:

Jaja haza😀 Annyira, hogy mindjárt egy másik meccsen leszek, NB2.
Nehéz lesz bárkinek is kezdeni valamit ezzel a kerettel Várdán, legyen az Dajka Laci vagy bárki más.
Egyrészt részben nem megfelelő játékosok érkeztek, másrészt nagyon eltérő fizikai állapotban vannak, harmadrészt egyáltalán nem usmerik egymást, azt sem tudják jelenleg kb. hova kerültek.
Szerintem az ősz el fog menni arra, hogy egyáltalán csapatról lehessen beszélni, valamilyen szinten összeálljanak + hogy kiselejtezzék az NBI-re nem alkalmas embereket.
Jelenleg ez csak 10-15 egymás mellé dobált játékos akiknek láthatóan nyelvi problémájuk is van egymással.
Nagyon sok munka lesz velük még.
Ami a várdai éjszakát illeti az nekem bejött, a Caffé Vya meg megállna a helyét bárhol, akár Bp-en is 😄

NB1: Gólokban látunk értéket
A hétközi nemzetközi magyar foci sikerek után hétvégén ismét kis hazánkon a világ szeme. A mennyei bajnokság ötödik fordulója szinte már szokott módon pénteken kezdődik, a Loki-MTK meccset a debreceni virágkarnevál miatt hozták előre. Szombaton a Honvédnak van szerencséje üdvözölni az európai csoportkörös Vidit (a hazaiak győzelmi sorozata könnyen véget érhet), a Fradi a Paks ellen tarthatja otthon mindhárom pontot, míg a Kisvárda megszerezheti első NB1-es gólját, mégpedig éppen felcsúton. A maradék négy csapat találkozójával kiemeltek foglalkozunk! Olvasd tovább ITT!



Vicces volt a gyűrűs dolog...
Szeretem ezeket a pénteki meccseket. A múlt héten nagyon jó iramú, lüktető, élvezetes játék volt a Vidi-Lokin, most pedig 3-3 és dráma a végén.
Jó dolog mennyivel kezdeni a hétvégét, még augusztusban-szeptember elején tarthatná az mlsz ezeket, ameddig ez a 8 órási kezdés nem túl késői időpontnak számít.

Idézetet írta: MarkoPolo Dátum augusztus 17, 2018, 22:15:26
Vicces volt a gyűrűs dolog...
Szeretem ezeket a pénteki meccseket. A múlt héten nagyon jó iramú, lüktető, élvezetes játék volt a Vidi-Lokin, most pedig 3-3 és dráma a végén.
Jó dolog mennyivel kezdeni a hétvégét, még augusztusban-szeptember elején tarthatná az mlsz ezeket, ameddig ez a 8 órási kezdés nem túl késői időpontnak számít.

Jó meccs volt, úgy gyűrűvel, hibákkal, mindennel együtt. Kint voltam, kellene több ilyen hőfokú, iramú meccs az NBI-ben.
Ami a mai meccseket illeti, érdekes az oddsmozgás a Honvéd - Vidi meccsen. Nyilvánvaló hogy a piac arra számít, a Vidi valami félig junior csapattal áll fel. Az biztos, hogy az AEK elleni meccs most a minden ott, minden más háttérbe szorul, de mégis, én megvárnám a kezdőt. Amennyiben a Vidi csak egy Loki ellenihez hasonló vegyessel áll fel és nem nagyon tarcsival akkor komoly érték lehet az x2-ben ami jelenleg 2.00 amilyen odds normál esetben soha nem lenne a Vidire nyilván.
A Honvédot Supka Okosszemüveg Attila jól összerakta, elég stabil a középpálya, jól passzoló, játékügyes emberekkel, de ők sem fognak minden meccset nyerni. Meg kell várni a Vidi kezdőjét és annak függvényében tenni valamit vagy éppen nem tenni semmit.

Vidit én sem írnám le annyira, mint a bukik elővételezik. Igaz, hogy az új csatár már a pályára léphet a Honvédban, de akármilyen Vidi összeállítás ellen nem erősek annyira, hogy 4.00 körül legyen a fehérvári odds.
Biztos vagyok benne, hogy Nikolic felkészíti csapatát, akárki is lépjen pályára, nagyon nagy a keretük. Ha a középpályán Vadócz-ot kiszedik, már jó esélyük van a pontszerzésre.