csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


#25740 január 19, 2020, 17:25:02, csabax
Leganes - Getafe, Getafe 1.5 gól felett  :great:

#25741 január 20, 2020, 17:05:42, csabax
Sporting Lisbon - Benfica, Benfica -1.5 gól ázsiai hendikep  :great:


Idézetet írta: csabax Dátum január 14, 2020, 23:27:31
Nimes Olympique - Rennes 2  :great:

Szerintem ez a Nimes Olympique - Rennes francia élvonalbeli bajnoki mérkőzés kemény összecsapás lesz. Természetesen nekem van véleményem és tippem erről a találkozóról, mégpedig a vendéggyőzelem a tippem, ám azt azért nem árt nem elfelejteni, hogy franciákról van szó. Ezt a dolgot, mármint azt, hogy itt franciákról van szó, muszáj megemlítenem, mert én a fogadásoknál nagyon gyakran pórul járok a franciákkal. Ezt úgy kell érteni, hogy, ebből a szempontból, eléggé nagy a valószínűsége annak, hogy nem az általam tippelt vendég Stade Rennais FC (röviden: Rennes) fog nyerni, hanem a házigazda Nimes Olympique fog diadalmaskodni vagy esetleg döntetlen eredmény lesz ennek a meccsnek a vége.

Én, persze, az előbbiek ellenére is a vendég Stade Rennais FC idegenbeli győzelmére voksolok. Teszem ezt főleg azért, mert a 33 ponttal 3. helyezett Rennes együttesének nagyon kellenek a pontok. Már, persze, úgy értem ezt, hogy abban az esetben kellenek a pontok a vendégcsapatnak, ha még a bajnokság végén is a Bajnokok Ligája-selejtezőben való szereplésre jogosító helyen akar lenni. És mivel az a 3. helyezés dobogót jelent, ez egyben a BL-selejtező mellett még a francia bajnoki bronzérem megszerzését is jelenti. Előre nem érdemes nézelődniük a Stade Rennais FC játékosainak, hiszen úgy a 46 ponttal listavezető Paris Saint-Germain FC és 41 ponttal 2. helyezett Olympique Marseille is viszonylag messze vannak tőle, viszont hátra már muszáj nézegetni, ugyanis ott hatalmas tumultus van a dobogó 3. helyére vágyó csapatoknál: 4. Nantes 32 pont, 5. Olympique Lille 31 pont, 6. Montpellier 30 pont, 7. Olympique Lyon 29 pont, 8. Monaco 29 pont, 9. Angers 29 pont. Szóval ajánlatos lenne győznie a vendégcsapatnak.

A fentiek mellett még azért is "próbálom be" a vendégek győzelmét, mert jelenleg lényegesen jobb formában vannak, mint a hazai alakulat. Ám mivel olykor mégis jól szokik teljesíteni otthon a Nimes, viszont még nála is sokkal jobban játszik idegenben a Rennes, no és azért, mert franciákról van szó, vagyis a nekem szóló "meglepetést" egyáltalán nem zárhatom ki, szoros meccsre számítok.

Tipp: győz a Rennes.

0-1

Idézetet írta: csabax Dátum január 15, 2020, 23:14:31
Deportivo La Coruna - Racing Santander 1  :great:

Ennél a Deportivo La Coruna - Racing Santander spanyol másodosztályú bajnoki találkozónál elsősorban az a helyzet, hogy amolyan igazi kiesési rangadóról van szó. Ugyanis a 18 ponttal 22. helyezett Deportivo La Coruna fogadja otthonában a 19 ponttal 21. helyezett Racing Santander együttesét. Vagyis a spanyol Segunda Division utolsó helyezett csapata mérkőzik meg a tabellán közvetlenül előtte levő utolsó előtti helyezett alakulattal. Ráadásul a két rivális között csak egyetlen 1 pont a távolság, s amennyiben a hazai csapat nyerni bír saját szurkolói előtt, akkor bizony helycsere lesz a tabellán. Pluszban pedig még az is van, hogy a hazai csapat gólaránya lényegesen rosszabb, mint ellenfeléé (Racing Santander: -5 gól, Deportivo La Coruna: -17 gól), s ez azt jelenti, hogy ha előzni akar, akkor a hazai csapatnak nem elsősorban a szerzett gólokban kell reménykednie (persze, azok sem ártanak, sőt, hasznosak lehetnek majd később), hanem muszáj a győzelemre játszania és muszáj nyernie.

Talán ez az utóbbi dolog jelenti a főbb okot számomra, hogy a hazaiak sikerére tippeljek. És ez mellett még az is sokat jelent, hogy jelenleg a házigazda Deportivo La Coruna jobb formában van, mint a vendég Racing Santander. Sőt, forma tekintetében még az is van, hogy a Racing Santander jó ideje még csak pontot sem bírt szerezni idegenben. Legutóbb valamikor még tavaly november közepén szerzett idegenben 1 pontot a Racing Santander.

A rossz helyezése mellett mostanában kivételesen jó formában levő házigazda galiciai együttesnél tudatában kell lennie mindenkinek azzal, hogy csakis abban az esetben menekülhet meg a Deportivo La Coruna a spanyol másodosztályból való kieséstől, ha bír nyerni ezeken a számára nagyon fontos mérkőzéseken. A Racing Santander elleni összecsapás pedig éppen ilyen jellegű meccs.

Tipp: győz a Deportivo La Coruna.

2-1

Idézetet írta: csabax Dátum január 16, 2020, 12:12:33
Girona - Extremadura 1  :great:

Gratulálok!

Egyetlen májusi hétvégére sikerült szervezni a Giro d'Italia budapesti rajtját, a Final Fourt, egy futóversenyt és az úszó-Európa-bajnokság indulását
https://444.hu/2020/01/15/egyetlen-majusi-hetvegere-sikerult-szervezni-a-giro-ditalia-budapesti-rajtjat-a-final-fourt-egy-futoversenyt-es-az-uszo-europa-bajnoksag-indulasat
3-1

#25745 január 20, 2020, 20:02:36, csabax
Juve Stabia - Empoli 1  :great:

A házigazda Juve Stabia 24 ponttal 14. helyezett, míg pedig a vendég Empoli 23 ponttal 15. helyezett az olasz másodosztály tabelláján. Ezek a helyezések egészen pontosan a kiesési rájátszást jelentő 16-17. helyek közvetlen közelében vannak. Szóval, ebből kiindulva azt is kijelenthetném, hogy úgy a Juve Stabia is, mint az Empoli is egyaránt menekülni próbálnak a kiesés elöl. Ez amúgy nagyon is igaz és teljesen valós dolog, ám egyben az a helyzet is van, hogy annyira nagyon-nagyon zsúfolt az olasz másodosztály középmezőnye, hogy ha például az ezen a Juve Stabia - Empoli találkozón a házigazda együttes győzni bír majd, akkor nyílegyenesen előre léphet az élmezőny alsóbb régiójába, egészen pontosan a Juve Stabia egy esetleges hazai győzelemmel eljuthat az élvonalba való feljutást biztosító felsőházi osztályozós helyezések egyikére. Ha viszont pedig az Empoli nyerni bír idegenben, akkor ez a csapat ugyan nem jut el a felsőházi osztályozós helyezések egyikére, de cserében ott lesz azon helyezések közvetlen közelében.

Tehát kissé úgy is érdemes szemlélni ezt a Juve Stabia - Empoli mérkőzést, hogy a győztes csapat mindent "vihet". Ehhez a meccshez tényleg nagyon-nagyon illik az egykori svéd ABBA zenekar "The Winner Takes It All" örökzöld slágere.

Mivel ezen a Juve Stabia - Empoli Serie B-meccsen ennyire jelentősen hatalmas lesz a tét, én – számomra egy cseppet sem meglepő módon - a hazaiak győzelmére tippelek. Már csak azért is tippelem ezt, mert a hazai pálya előnye és sokkal jobb formája mellett nagyon valószínűnek tartom azt is, hogy a Juve Stabia játékosai minden tőlük telhetőt meg fognak tenni azért, hogy egy győzelem révén a kiesési helyezések közvetlen közeléből a felsőházi osztályozós helyezések egyikére kerüljenek.

Tipp: győz a Juve Stabia.

#25746 január 18, 2020, 17:03:37, csabax
Manchester City - Crystal Palace, 2.5 gól felett az 1. félidőben  :noway:

Ennél a Manchester City - Crystal Palace angol élvonalbeli bajnoki mérkőzésnél valami számomra rendhagyót fogok tippelni. Egészen pontosan azt tippelem, hogy legalább 3 gól lesz az 1. félidőben. Természetesen nagyon is alaposan tudatában vagyok annak, hogy viszonylag kevés esély van arra, hogy a tippem nyertes legyen, s így ennek megfelelően alacsony lesz az erre a tippre tett tétem. Ez mellett viszont annak is nagyon alaposan tudatában vagyok, hogy a házigazda Manchester City és menedzsere, a katalán Pep Guardiola szeretik nagyon azt a dolgot, hogy minél hamarabb és lehetőleg még az 1. félidőben "lerendezik" gólokkal az éppen aktuális ellenfelet és aztán a 2. félidőben a játékosok már csak aktívan "pihennek" a pályán.

Na, én az előbb említett megfigyelésre "megyek" ezúttal, hátha most is hasonló módon cselekszik a Manchester City. Aztán pedig - az előbbi mellett - még az is van, hogy egyre inkább úgy tűnik, hogy a bajnoki címvédő manchesteri együttes számára "elúszott" az újabb bajnoki cím megszerzése, s ezt a csalódást talán leginkább azzal lehet pótolni, hogy zsinórban egymás után nagyarányú győzelmeket arat a csapat és úgy tartja a 2. helyezést, hogy közben - a bajnoki címvédés helyett - szerzett gólok tekintetében új Premier League-gólcsúcsot állít fel.

Hiányozni fognak: Leroy Sane és Aymeric Laporte, illetve az eltiltott Luka Milivojevic, Andros Townsend, Mamadou Sakho, Patrick van Aanholt, Jeffrey Schlupp, Joel Ward, Scott Dann, Max Meyer és Christian Benteke. Szerintem eléggé sokan fognak hiányozni, főleg az amúgy is gyengébb vendégcsapatból. Az a dolog pedig, hogy sokan fognak hiányozni, egyben azt is jelenti, hogy a megszokottnál több olyan játékos fog játszani, akik eddig kevesebb játéklehetőséghez jutottak. A kevésbé összeszokott csapatok pedig elősegíthetik a gólszerzést.

Tipp: 2.5 gól felett az 1. félidőben.


#25747 január 18, 2020, 17:17:03, csabax
TSG Hoffenheim - Eintracht Frankfurt 1  :noway:

#25748 január 18, 2020, 17:13:07, csabax
Következik tőlem saját magamnak egy kis utólagos "okoskodás". Ez azért történik itt a naplómban, hogy megmaradjon és okuljak belőle.

Volt az elmúlt napokban 2 mérkőzés, amelyeket az előzetesek kiválasztásánál kihagytam és helyettük egyéb másik mérkőzéseket részesíttem előnyben:

- 1.) Leganes - Getafe.
A következőt szándékoztam volna tippelni: Getafe 1.5 gól felett.
Eredmény: Leganes - Getafe 0-3.
Ha ezt tippelem az SfGuruban, akkor NYERTES lett volna a tipp. Ám nem ezt tippeltem.

- 2.) Sporting - Benfica.
A következőt szándékoztam volna tippelni: Benfica -1.5 gól ázsiai hendikep.
Eredmény: Sporting - Benfica 0-2.
Ha ezt tippelem az SfGuruban, akkor NYERTES lett volna a tipp. Ám nem ezt tippeltem.

A fentiek helyett a következőket választottam:

- 1.) Fuenlabrada - Malaga.
Tippem: HT/FT 1/1.
Eredmény: Fuenlabrada - Malaga 0-0
VESZTES lett a tippem.

- 2.) FC Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach.
Tippem: 2 (győz a Borussia Mönchengladbach).
Eredmény: FC Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach 2-0.
VESZTES lett a tippem.

Tanulság:
Némileg másképpen kellene kiválasztanom a mérkőzéseket, vagyis szerencsésebbnek kellene lennem az előzetesek írásához szánt sportesemények kiválasztásánál, mert így már megint az történt - immár nagyon-nagyon-nagyon-nagyon sokadszor -, hogy végül a legjobb akaratom ellenére mégis utólag VESZTESNEK bizonyult tippeket választottam ki a SfGuru játékba. És tettem mindezt a végül NYERTESNEK bizonyult tippek kiválasztása helyett. Mivel a ki nem választott meccseknél átlagban 3-as feletti volt a szorzó a tippemre, így bizony az is történt, hogy az SfGuru játékban továbbra is mínuszos vagyok, pedig bizony egy kissé szerencsésebb kiválasztással már simán és könnyedén pluszos lehetnék az SfGuru játékban.

#25749 január 19, 2020, 20:24:26, csabax
Famalicao - Maritimo Funchal 1  :noway:

Vila Nova de Famalicao város focicsapata, vagyis a Famalicao - Maritimo Funchal portugál élvonalbeli mérkőzésen házigazda együttes jelenleg 30 ponttal a 3. helyen van a tabellán. Ez pedig, akárhogyan és akárhonnan nézem, bizony igencsak meglepő dolog. Szerintem még az FC Famalicao vezetői, játékosai és szurkolói is meghökkentek azon, hogy egyelőre minden nagyon-nagyon jól működik a csapatnál, ilyen eredményesen szerepel az alakulat és még a bajnokság második felének elején is dobogós helyen van az FC Famalicao. Az is megfelelő példa lehet a hazaiak e szezonbeli teljesítményére, hogy az utóbbi 4 találkozót mind megnyerte az FC Famalicao. Ezen meccsek között volt két bajnoki találkozó és két kupameccs is, pluszban két összecsapást hazai pályán vívott meg a csapat, kettőt pedig idegenben, de nála tökmindegy volt, hogy hol rendezik a mérkőzéseket, hiszen mindentől függetlenül mindenhol győzött.

Ezzel az előbbi dologgal nem oda akarok "kilyukadni", hogy, hű, de mennyire jó az FC Famalicao, hiszen nagyon jól tudom, hogy egyáltalán nem az, hanem oda akarok "kilyukadni", hogy mostanában jó formában van az együttes és pluszban még szerencséje is van neki. És nálam ennél a párharcnál most éppen az van, hogy én pontosan azt akarom kihasználni ennél az otthon játszó FC Famalicao csapatánál, hogy - úgy tűnik - jelenleg jó formában van és ráadásul még szerencséje is van. Hátha nem járok úgy, hogy éppen most "szakad meg" az otthoni csapat jó formája, szerencséje és menetelése, és bukok, hanem tart még legalább egy meccset ez a dolog és nyerni fogok. Amúgy szerintem teljesen mindegy, hogy 10-es erősségűre tippelem a hazai győzelmet vagy pedig csak 2-3-4-5-ös erősségűre tippelem a hazai győzelmet, ugyanis az a helyzet, hogy én most, ebben a pillanatban, és felelősségem teljes tudatában azt vélem, hogy ezen a Famalicao - Maritimo Funchal mérkőzésen a hazaiak fognak nyerni.

Aztán pedig majd csak lesz valami. Akármi. Hiába "tépem" én a szám, mert úgyis csak a meccs végén fog kiderülni, hogy jó a tipp avagy nem jó a tipp.

Tipp: győz az FC Famalicao.


#25750 január 20, 2020, 21:11:21, csabax
Nottingham Forest - Luton Town 1  :great:

Mivel az előzőhöz hasonlóan ezzel az alkalommal is a Nottingham Forest győzelmére tippelek, ezért szerintem elsőre talán azt érdemes tennem, hogy megemlékezzek egy picit a Nottingham Forest előző bajnoki mérkőzéséről. És így utólag - már a végeredmény tudatában némileg bölcselkedve - eldöntsem, hogy akkor korábban jól tettem-e avagy rosszul tettem-e, amit tettem, mert hiszen annál a Reading - Nottingham Forest bajnoki találkozónál 2.85-ös szorzón a vendégek győzelmére tippeltem.

Nos, annál a Reading - Nottingham Forest meccsnél az történt, hogy a találkozó végéig 0-0-ás döntetlen volt az állás, majd pedig a hosszabbítás végén, a 90+6. percben gólt szereztek a vendégek (0-1). "Na, végre-valahára nekem is szerencsém van" - gondoltam ekkor. Hiszen 1-0-ra vezettek a vendégek, s én pedig 2.85-ös szorzón a vendégek győzelmére tippeltem. Igen ám, de a játékvezető úgy döntött akkor, hogy NEM a 90+6. percben, vagyis a hosszabbítás utolsó percében fújja le a mérkőzést, hanem hosszabbít még egy picit. Középkezdése után azonnal támadott a hazai csapat és annyira hatalmasan óriási mázlija volt, hogy a 90+7. percben egy öngólnak köszönhetően egyenlített (1-1). Így tehát az egyetlen 1 perccel azelőtt még NYERTES tippem azon nyomban VESZTES tippre változott.

Szóval akkor az történt, hogy a meccs hosszabbításának legvégén esett öngól miatt én végül mégsem nyertem, hanem elbuktam a tippemet. A találkozó előtti előzetes írásánál sok mindenre gondoltam, ám arra sajnos nem számítottam, hogy a meccs hosszabbításának legvégén esett öngól miatt bukom el majd azt a tippet. Bocsánat!

Ennél a Nottingham Forest - Luton Town mérkőzésnél szintén a Nottingham Forest győzelmére tippelek. Leginkább azért, mert nagyon régóta tudom, hogy a Nottingham Forest fel akar jutni a Premier League-be. És ahhoz pedig, hogy a Nottingham Forest feljusson az élvonalba, az szükségeltetik, hogy lehetőleg minél több alkalommal nyerjen a Nottingham Forest. Gondolom én!

Aztán pedig - tőlem teljes mértékben függetlenül - vagy az történik, hogy győzni fog a Nottingham Forest, vagy pedig az történik, hogy a Nottingham Forest éppen aktuális ellenfele (most éppen a Luton Town) ismét egyenlíteni fog a mérkőzés végén.

Tipp: győz a Nottingham Forest.

#25751 január 20, 2020, 21:58:14, csabax
Feyenoord - Heerenveen 1  :great:

Sir Alex Ferguson nem megvásárolta, hanem felépítette a sikert, és most Jürgen Klopp is ezt teszi
"Van Dijk 75 millió fontba került, és csak a hat hónappal ezelőtt kirobbant átigazolási botránynak köszönhetően került rá az extra 25 millió. Máskülönben hasonló ára lett volna, mint John Stonesnak. Már két éve a Southampton játékosa volt, de senki más nem vállalta a rizikót. Ha Van Dijk valóban akkora sztár volt, miért nem a Manchester City, a Real Madrid vagy a Barcelona igazolta le?"
https://eurosport.hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi-foci/premier-league-nemzetkozi-foci/sir-alex-ferguson-nem-megvasarolta-hanem-felepitette-a-sikert-es-jurgen-klopp-most-pont-ezt-csinalja?fbclid=IwAR1BYZtHBGDS405IOQ2lCuZVH5j8vORn0y-UfRW3QjKepkFc8RN6RCRlNoo

#25752 január 19, 2020, 17:14:19, csabax
Burnley - Leicester City 2  :noway:

Ismét a Leicester City idegenbeli győzelmére tippelek, de közben pedig reménykedek nagyon, hogy ezúttal márpedig nyertes lesz a tippem és nem pedig sokadjára ismét az fog történni, hogy a mérkőzés végén némi szerencsének köszönhetően egyenlíteni fognak a hazaiak, s én már megint vesztesként lógathatom majd az orromat. És, persze, már így előre is bocsánatot kérek! Még nem tudom pontosan, hogy miért kérek így már előzetesen bocsánatot, ám szerintem most még úgyis csak az a lényeg, hogy még idejében bocsánatot kérjek valamiért, s vélhetően majd utólag talán meg fogom tudni, hogy kellett-e bocsánatot kérnem már ennyire időben. Szóval: előre is bocsi!

Szerintem ennél a Burnley - Leicester City mérkőzésnél most leginkább az a forgatókönyv van érvényben, hogy a Leicester City-rivális Manchester City ebben a fordulóban már megint akkorát bukott, mint az ólajtó. A szombati Manchester City - Crystal Palace mérkőzés 2-2-es döntetlennel zárult, s a 48 pontos Manchester City ezen újabb otthoni pontvesztése azt jelenti a 45 pontos Leicester City számára, hogy egy újabb idegenbeli győzelemmel 48-ra növelheti a pontjainak számát és e tekintetben beérheti vetélytársát. Természetesen nem fog előzni a helyezéseknél, hanem maradni fog a 3. helyen, viszont a Leicester City számára nagyon fontos lenne a Burnley elleni idegenbeli siker, mert nagyon közelít hozzá a tabellán - egyelőre még csak - 4. helyezett londoni Chelsea.

Szóval ez a Burnley - Leicester City meccs egyáltalán nem lehetne elhanyagolható dolog a leicesteri együttes számára. Sőt, amennyiben az angol élvonalbeli bajnokság végén valamilyen bajnoki érmet akar nyerni a Leicester City, akkor most illene nyernie. Hogy ezt tényleg megteszi-e avagy nem, az vasárnap délután úgyis ki fog derülni.

Hiányozni fognak (persze, már akiknek): Johann Gudmundsson, Ashley Barnes, Jay Rodriguez és Robbie Brady, illetve Wilfred Ndidi, Daniel Amartey és Wes Morgan. Ez a lista is azt erősíti meg nekem, hogy a vendégek könnyedén bírnak majd nyerni, ha nem "szórakoznak".

Tipp: győz a Leicester City.


2-1. Az történt, hogy a 2. félidő elején, 0-1-nél, a hazaiak kapusa hatalmasat védett, majd pedig 1-1-nél Vardy kihagyta a vendégek javára megítélt büntetőt. Így tehát a tippem - erősségtől függetlenül - VESZTES lett, hiszen nem sejtettem előre, hogy az angol élvonalbeli focibajnokság gólkirály-jelöltje, Jamie Vardy 11-est fog hibázni.
Végül pedig: utólagos "okoskodással" most már elmondhatom azt is, hogy nem a vendégek győzelmére kellett volna tippelnem, hanem helyette arra kellett volna tippelnem, hogy kihagynak egy 11-est a mérkőzésen.

#25753 január 21, 2020, 12:05:38, csabax
Caykur Rizespor - Genclerbirligi SK 1  :great:

Kezdem a szerintem talán nem annyira lényeges dologgal. Bár, bevallom, hogy mivel ennél a Caykur Rizespor - Genclerbirligi SK találkozónál eleinte még a döntetlen eredményben gondolkodtam, ám amikor megláttam, hogy a hazaiaknál elöl a Hármas és a Skoda fognak focizni, akkor bizony hangosan felröhögtem és azonnal eldöntöttem, hogy döntetlen helyett hazai győzelem lesz a tippem. Tudatában vagyok annak, hogy részemről kissé könnyelműnek tűnhet ez a tippelési módszer, de azért ennél a találkozónál figyelembe kell venni azt is, hogy török mérkőzésről van szó. Méghozzá az általam "bundakirályoknak" tartott török csapatok törökországi meccséről van szó. És bizony ezeknél az általam "bundakirályoknak" tartott törököknél szerintem felesleges időtöltésnek tűnik az adott mérkőzésről való túlzott gondolkodás, hiszen abszolút egyáltalán nem lehet még csak sejteni sem, hogy miként fognak teljesíteni a török csapatok és fognak-e "bundázni" avagy nem fognak "bundázni" a kiszemelt meccsen.

Az előbbieket figyelembe véve: ezek a törökök akkor is "bundázhatnak" vagy nem "bundázhatnak", ha 3-as a tét; ezek a törökök akkor is "bundázhatnak" vagy nem "bundázhatnak", ha 5-ös a tét; s ezek a törökök akkor is "bundázhatnak" vagy nem "bundázhatnak", ha a maximális 8-as a tét. Szerintem tökmindegy, hogy milyen tétet állítok be erre a meccsre az SfGuru játékban, mert őket egyáltalán nem érdekli ez a dolog, hanem úgyis kényük-kedvük szerint fognak "bundázni" vagy nem fognak "bundázni".

A tét nagyságrendjéről jut eszembe:
Mivel tudatában vagyok annak, hogy ezen a mérkőzésen "bundázási" esély van, ezért nem vagyok annyira hülye, gondolom én, hogy ennél a 2.38-as szorzónál a megengedett maximális 8-as tétet használjam, hanem azt teszem, hogy a maximális 8-as tét helyett csak 4-es tétet használok. Utólag pedig majd "okoskodhatok" vagy nem "okoskodhatok". Hiszen ha győzni fog a házigazda Caykur Rizespor, akkor nem csak nyertes lesz a tippem, hanem azt is elmondhatom majd, hogy "mekkora hülye vagy, csabax, hogy nem merészelted megtenni a 8-as tétet, mert nyertél volna egy rakás pénzt". Ám ha viszont nem lesz nyertes a tippem, akkor legalább okoskodva" elmondhatom majd, hogy "mennyire jól tetted, csabax, hogy csak a 4-es tétet választottad, mert így kevesebbet buktál".

Na, mindegy, hiszen ennél a Caykur Rizespor - Genclerbirligi SK török élvonalbeli bajnoki mérkőzésnél nálam úgyis csak az a lényeges, hogy a hazaiaknál ott lesznek elöl Harmash (3-as) és Skoda (csodaautó). A többi nem számít. És VIGYÁZAT: csak teljesen ép mentális állapotban érdemes megfogadni ezt a tippet, és csakis utólag derül majd csak ki, természetesen a nyertes tipp vagy a vesztes tipp függvényében, hogy a tét alapján nagyon hülye vagyok-e vagy nem vagyok annyira nagyon hülye.

Tipp: győz a Caykur Rizespor.