Napi tippek - Április 2019

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Szabcsi151 Dátum április 13, 2019, 17:07:19
Hali!

Tudom valahol követni élőben a Hali - MTK meccset???
Sürgős!!!!!!!!!!!!!

https://www.m4sport.hu/rovatok/magyar-foci/otp-bank-liga-nb-i/
Itt az élő közvetítéseknél tudod nézni, a közvetlen linket is bemásolnám, de azt nem nyitja meg.

#16 április 16, 2019, 09:41:14, peshark
Snooker 04.15. 11:00

M. White - J. Astley
White nyer 1,61  :noway:

Bet-en BL-döntőbe jutás Liverpool 2.25, Barcelona 2.1, egy ágon lesznek... Mindkettőt megtippelve ha egyikük nyer, 5% vagy 12.5% nyereség ha jól számolom.

Juventus-Ajax 1-es 1.70. Sok minden benne van a meccsben, de valószínűleg a Juve hozni fogja.

Ajax BL-győztes 8.0 szerintem jónak tűnik, a Cityt valószínűleg veri, a döntőben meg bármi lehet, már két párharcban játszott nagyon meggyőzően. A Barcánál sokkal frissebbek a játékosai.
Porto-Pool x 3.5, City-Tott 2-es 11.0, ezekben van érték szerintem.

Legnépszerűbb szombati tippek

Jelenleg ezek a legtöbbször megjátszott tippek oldalunkon a mai (április 20.) fogadási ajánlatból. Két angol meccs mellé egy kis hazai fért oda harmadikként, összesen pedig egy közel hatos szorzójú szelvényt alkot a három mérkőzés. Ha összeállítanád az Unibetnél a szelvényt kattints ide és már csak a tétet kell megadnod!

Feladom a szelvényt!


Michael Cox tippje

Számos labdarúgással foglalkozó könyv írója Michael Cox, aki ezúttal a manchesteri derbi kapcsán tippelt. Szerinte a United bárhogy is áll fel, az ellentámadások kivédekezésésében komoly hiányosságai vannak a csapatnak. Ezen a téren viszont piszok gyors és ügyes a City, ezért a gólokra fogad Michael Cox, legalább 4 gólt vár a mérkőzésen. Feltennéd a szelvényedre? Kattints ide és az Unibetnél megjátszhatod!


Willem II - PSV Eindhoven: Mindkét csapat szerez gólt?

Az Eredivisie csütörtök esti meccsén a PSV a Willem II otthonából hozná el mindhárom pontot, és érné utol pontszámban az éllovas Ajaxot.

Olvasd el MarkoPolo gurus írását! KATT!


Djurgarden - Norrköping
Tipp: Dupla esély 1X

Nem követem a bajnokságot, szóval lehet buktató a dologban, de a bajnoki tabella azt mondja tegyem rá a vesém. Nagypapi is elkaristolt egy vesével 15 évig, szóval miért ne.

Idézetet írta: TiB Dátum április 25, 2019, 15:28:58
Djurgarden - Norrköping
Tipp: Dupla esély 1X

Félidőben vezet a vendég, oda lesz így a vesém. Hazaiknak van egy játékosuk, Sierra Leonéből jött, biztos fázik :D

Idézetet írta: TiB Dátum április 25, 2019, 15:28:58
Djurgarden - Norrköping
Tipp: Dupla esély 1X

Csak az utókor kedvéért, végül jött a tipp, a 91. percben rúgott góllal. Döntetlen. Mint minden más svéd bajnoki ma, ez is 1:1 lett.

Az utókornak még azt is el szeretném mondani, hogy fater ma poénból mondta, hogy bármire fogadok a héten, tuti döntetlen lesz. Nostradamusapuka ;D

Royal Antwerp FC - Standard de Liège: 2.5 gól felett?

Bölöni László remek csapatot rakott össze idén Antwerpenben. A mester kiválóan alkalmazkodik az ellenfelek játékához és ennek megfelelően váltogatja a taktikát.

Olvasd el Szabcsi151 írását!

Szép tipp volt Szabcsi, köszi én játszottam is! :beerchug:

A nem kicsit nemzetközi Antwerp csapatában vannak ám nevek: Amara Baby, Ivo Rodrigues, Jelle Van Damme, Aurélio Buta, Gaël Kakudji.

https://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Antwerp_F.C.

Tottenham-Ajax X (3.4), Ajax jut tovább 1.9, Liverpool jut tovább 2.05, Ajax-Liverpool a döntősök 3.5, Ajax nyeri a BL-t 5.0. Szerintem az Ajax nagy esélyes az elődöntőben, ha bejut, kb. 50-50% lesz, a Liverpool pedig szerintem esélyesebb valójában, mint a Barca. Szerintem kb. 70-75%, hogy az Ajax, és 60-65%, hogy a Pool bejut a döntőbe.