Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A repülő skót megnyeri a tornát 2,50-ért, ha délután legyőzi Crosst, nem igazán van olyan, aki meg tudja állítani!

Idézetet írta: Oroxy Dátum március 04, 2018, 17:19:26
Az elődöntőket nem sorsolják? Én úgy emlékeztem... ???

Sorsoltak, meghozza:

Gary - Pallett
Owen - Cadby

Premier League: Hektikus hét után

Az elmúlt hét emlékezetesre sikeredett a darts világában! A rendkívül kedvezőtlen időjárási körülmények miatt csütörtökön a sorozat exeteri állomása maradt el, majd pénteken az UK Open torna torkollott majdnem botrányba a rendezők felkészületlensége miatt! Olvasd tovább ITT!


Mara raktam egy alap tetes szelvenyt:

Barney
Wright
Gary
Cross-Smith 6.5 feletti 180

6,70es osszodds

Idézetet írta: Oroxy Dátum március 14, 2018, 17:48:26
Na, ezekkel a nyilakkal már egészen más a 180-as téma meg minden egyéb, sokkal vékonyabb, mint eddig bármelyik szettem és sokkal jobban megy vele a játék pedig 2 napja vettem :D :great:

Jo kis nyil a Mamba, sok örömöt hozzá! :great:

Ma papírnap lesz, vagyis minden borul :D ;D MvG meccsén kívül gyakorlatilag tippelhetetlen meccsek, talán Gary van még olyan formában, ami egy sima győzelem felé elviheti, de remélem azért Barney egy pontot legalább elhoz..

Premier League: Parádés atmoszféra várható

Skócia földje méltán híres parázs atmonszférájáról a darts világában! Valószínűsíthetően Gary Anderson és Peter Wright kivételével a Premier League többi résztvevője alig várja, hogy túl legyen a csütörtök estén! Olvasd tovább ITT!


Én a következő fordulókönyvet várom Skóciában:

Gurney - Suljo X
MvG - Smith X
Anderson - Wizzard H
Wright - Barney V
Cross - Price H

Nem lesz rossz ez a skót atmoszféra sem ahogy írtad, bár azért Barneyt ritkán szokták fütyülni vagy hasonlók, nem hiszem, hogy most is olyan nagy ellentáborral néz majd szembe  ::)

Idézetet írta: peshark Dátum március 21, 2018, 15:56:32
Nem lesz rossz ez a skót atmoszféra sem ahogy írtad, bár azért Barneyt ritkán szokták fütyülni vagy hasonlók, nem hiszem, hogy most is olyan nagy ellentáborral néz majd szembe  ::)

Igazad van, viszont ez megint csak Wright ellen szól majd, ha Barney nyugodtabb körülmények között dobálhat majd. De bízom azért a skótban...ideje lenne magára találnia, bár fikarcnyi esélyt sem adok neki, hogy idén ő Final Four-os lesz. Korai még kijelenteni, de szerint MvG, Cross, Smith és talán Anderson lesz ott május közepén.

#1149 március 23, 2018, 09:10:22, robmiller
Ma indul az European Tour idei sorozata az European Darts Open elnevezésű hétvégi tornával. Ugyebár szokásosan 6 nyert legig mennek a meccsek, s pénteken délután a szombati főtáblára jutásért megy a harc. Kicsit durva látni James Wade és Adrian Lewis nevét az ilyen korai fázisban. Előbbi Steve Beatonnal találkozik (1.40), míg utóbbinak Ritchie Edhouse jutott (1.22). Bár Wade szorzójában lehetne érték, de Beaton van annyira rutinos, hogy akár el is kaphatja a szebb napokat látott Wadet.

Na de van 1-2 meccs, amelyikben én lehetőséget érzek, s tenném is az Unibetnél, ha lenne rá kínálat (egyelőre semmi...bet365-ös bankomat nem akarom dartsra költeni..).

R. Meulenkamp - D. van den Bergh 2 @1.40 - igazából a belga a VB-n óriási formát tolt, s ezeken a Tour versenyeken tavaly többnyire odaért a főtáblára, sőt több alkalommal a vasárnapi etapot is megélte a 8 között. Ellenfele a brutálisan lefogyó holland Meulenkamp nem rossz játékos, de ha Dreammaker hozza azt a formát, amire képes, itt ő fog a 32 közé jutni.

Danny Noppert - Jeffrey de Zwaan 2 @2.00 - ez picit meredekebb fogadás. Óvatosabb fogadóknak inkább a de Zwaan +1.5 hendikepben lehet érték. Nincs rossz formában, az UK -Openen ő ütötte ki az első körben MVG-t, illetve aki tavaly látta a Grand Slamet az láthatta - bár a csoportmeccsen kiesett -, hogy komoly tehetség van a srácban. Noppert a BDO-ban nagy ásznak számított, de idén átnyergelt a PDC-be. Topformában két éve volt, amikor döntőzött Glen Durrant ellen a VB-n, az utóbbi időszakban árnyéka volt önmagának. Kíváncsi vagyok, hogy az új PDC milliő hogyan hat majd a teljesítményére. De Zwaan ellenében nem éppen kedvező sorsolást kapott első ET versenyén.

Jamie Hughes - Max Hopp 2 @2.25 - szintén meredekebb fogadás, így az óvatosabbaknak megint csak Hopp +1.5, +2.5 hendikepben lehet érték. Igazából a fiatal német nincs kirobbanó formában, s Martin Schindler lassan átveszi tőle a stafétabotot az általam kialakított tehetséges németek rangsorában. Mindazonáltal Jamie Hughes személyében hozzá hasonló kaliberű ellenféllel néz szembe pénteken délután. Ami Hopp előnye lehet a hazai közönség. Az ET állomások döntő többségét német területeken szervezi a PDC, s a mostani verseny helyszíne Leverkusen lesz. Hopp hátránya talán annyi lehet, hogy péntek délután messze nincs még jó hangulat, így a vélhetően csekély létszámú közönség nem fogja tudni akár kifütyüléssel komolyabban megzavarni Hughesot mondjuk egy döntő kiszálló előtt. Mindenesetre megadom a bizalmat a fiatal németnek, hiszen karrierje legszebb győzelmeit ezeken a tornákon tudja felmutatni nagyrészt. Verte többek között már Raymond van Barneveldet is ilyen ET versenyen. Meglátjuk..

A nap többi csörtéjében nem igazán éreztem ezúttal fantáziát.

Idézetet írta: Oroxy Dátum március 25, 2018, 14:02:09
Szerintem ma Cross tornagyőzelme 6,00-ért elég jó lehet. :)

Jól kikúrt Veled rögtön  ;D Ilyen ez a mocsok darts :)

A csütörtöki Premier League meccseken azért lehet még kisebb meglepi. Whitlock megfoghatja Wrightot, 2,87-ért kisebb téttel mehet. Az egymás elleni eredmények MvG mellett szólnak ugyan, de a holland rangadón azért mindig opció a döntetlen. Price meg elkaphatja Bullyboyt, érzésem szerint legalábbis.

Premier League: A hétvégéből építkezünk

Rögtön az év első harmadában igen megterhelő programja van a darts éljátékosainak! Amellett, hogy tíz klasszisnak minden csütörtök este más-más város/ország színpadán kell tábla elé lépnie, a hétvégi versenyek is egyre sűrűbbek mostanság! Olvasd tovább ITT!


Suljo-Gary 4-7
Smith-Price 7-4
Barney-MvG 6-6
Gurney-Cross 5-7
Wizzard-Wright 6-6

Ezek lesznek a mai eredmenyek, keretik megjatszani :laugh: ;D

Nagyon örültem a tegnapi Gurney győzelemnek, Wrightnak is kellett a pont, így gyakorlatilag a krém jutott tovább, jó lesz azért egy jó Sweet Caroline-t átélni Rotterdamban, nem is beszélve arról, hogy mi lesz amikor Barney bevonul... Amúgy szerintem megcsinálják azt a szervezők, hogy mind a szerdai, mind a csütörtöki holland fordulóban, kétszer játszik a két holland, remélem szerdán lesz Barney duplán, az maga lenne a mennyország :D