Gumiszoba 2.0!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: zotya90 Dátum november 05, 2017, 20:00:55
Az, hogy mennyi tenisz meccset néztem, hogy "elég", vagy nem elég az igen relatív dolog. Leírom a ti nyelveteken ezt a bizonyos "divatbemutatót":
A büdös rohadt kurva anyját ennek az idegbajos ......-nek, második ütőjét törte össze. Ez a barom pókhasú vonalbíró meg üvölt a másnapos pofájával, hogy out, pedig tisztán létszik, hogy 5 centivel a vonalon belül van. Ezért bukott a fogadásom. Nagyhatalmú Admin szerint ez nem sportfogadás. Hát mi a faszom?? Divatbemutató? Az!!

Kurva anyját a vonalbírónak.  :bash:

Pfejj ez a Seahawks  :hanyas: Az elvesztett SB ota tamadooldalon egyebkent is szintelen-szagtalan, gusztustalan csapat, de amit ma muvelnek, ezen a szinten szanalmas. 3 kihagyott mezonygol baszd meg, minden masodik playnel szabalytalansag... Nem eleg hogy a meccs nezhetetlen, meg a kombim is viszik hogy a fasz usse ki a szemuket!

Wade elfelejtettem mondani hogy a tegnapi miatt (1-5) még **opjál lovat!   :bash:

Argentín köcsögök baszódjatok meg!!! :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Soha többet dartsra... Price és Green nyakatokra tekeredjen egy nagy néger dárda!  :crazy:

Hol látsz te ilyet a biszi-baszi európai kosárlabdában? :D

Ha a kosár nem is, a kézi azért Európában is tud érdekességeket produkálni  :D

https://www.eredmenyek.com/merkozes/tjdYPPe9/#osszefoglalas


Az ausztrál bajnokságot is ezért szeretjük :D

Ezek a Bryan testvérek is belerohadhattak volna inkább az anyjukba.

#174 november 26, 2017, 07:13:12, rosco
Doll und Fußballer von FTC: nyaljátok meg egymás faszát! Ennyi pontot az NB III-as csapat is hozott volna Szombathelyről pénznyelő, faszszopók!

Bassza meg a Plzen kézicsapata, esküszöm amikor rakok egy kézimeccsre és a hazai csapatnak 1.3-1.4 körül van az oddsa az mindig döntetlen lesz, mellesleg az utolsó pillanatba. a kurva anyátok.

Csodàlkozom, hogy senki sem küldte el még a halàl faszàba a Veszprem és Szeged kézilabda csapatàt!?! Én most megteszem.  :fakk2: :fakk2:

Hogy az isten bassza meg ezt a két nyomorult tetves spanyol élmenő gecit!!!! Hogy 15 percen keresztül egy ilyen lüktető meccsen nem tudnak 2 szögletet lehozni! Na meg az a rohadt tetves gömb alakú szar sem tud kipattogni az alapvonalon védőjátékosról vagy kapusról. Dögöljön meg, aki feltalálta focit!!!! (mondjuk legalább ez utóbbi átkom bejött.  ;D)

Na, ez jól esett!  ;D

Ha esetleg tényleg létezik a rézfaszú bagoly, akkor remélem, hogy épp most végzett Sarrival és szépen sorban megbassza az összes Napoli játékost kétszer.

a büdös kurva anyját a szarfaszú gecievő/gecinyelő holland retkes kurváknak... hát hogy a picsába nem tudtátok a törpéket megbaszni oda meg vissza? már most utálom a kézi vb-t... hogy szopjon le ez a narancsosztag...  :crazy: :bash: :noway: :redchug: