Téli olimpia 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Téli olimpia 2022


A XXIV. téli olimpiai játékokat 2022. február 4. és február 20. között rendezik a kínai Pekingben.

Ha van egy jó tipped, oszd meg velünk!

#1 január 23, 2022, 03:10:41, TiB
A technikával együtt a közvetítés is fejlődött. Mennyivel látványosabb így, mint fix kamerákkal, a sebességet is jobban átadja.


Idézetet írta: TiB Dátum január 22, 2022, 21:46:18A technikával együtt a közvetítés is fejlődött. Mennyivel lárványosabb így, mint fix kamerákkal, a sebességet is jobban átadja.


Raadasul a rettegett Kitzbuhelben a Hannenkamrenn-en. Elkepeszto felvetelek. Holnap delelott lesz a masodik lesiklas immar a hosszabb palyan.
Annyit rola hogy annyira kemeny palya, hogy néhány eve 3an szakitottak el a terduket rajta..

#3 január 23, 2022, 11:30:35, TiB
@MessiÁs szerinted ki szerezhet meglepetésre aranyat? Szóval amelyik számban otthon vagy, és úgy gondolod hogy egy underdog akár oda is érhet a dobogó tetejére. Teljesen offon vagyok a témában, azért kérdezem :)

Idézetet írta: TiB Dátum január 23, 2022, 10:59:19@MessiÁs szerinted ki szerezhet meglepetésre aranyat? Szóval amelyik számban otthon vagy, és úgy gondolod hogy egy underdog akár oda is érhet a dobogó tetejére. Teljesen offon vagyok a témában, azért kérdezem :)

Biatlonban minden olimpián van meglepetés arany, szerintem most is lesz, főleg hogy most magaslaton lesz a verseny. 2018ban Pfeiffer sprint győzelme a férfiaknál, és a svéd férfi de főleg a fehérorosz női váltó volt meglepetés.14ben ukrán női váltó, 10ben Jay férfi sprint, Ferry férfi üldözéses.

Ha az időjárás nem lesz irreális(nagy szél) akkor én az egyéniben várok meglepetést (férfi 20km , női 15km). Férfiaknál Loginov jó lehet, elkezdett az oroszoknál működni az epo. Nőknél Reztsova detto és az osztrák  Hauser.

Sífutásnál nem várok meglepetést. Ott meg is merem tippelni az összes verseny győztesét.
Férfiak
sprint: Klaebo
csapat sprint: Norvégia
váltó: Norvégia
15km classic: Niskanen (esetleg Bolshunov attól függően hogy a 6.i síatlonban milyen formát mutat az orosz)
síatlon 15+15km: Klaebo
50km szabad: Klaebo

Nők
sprint: valamelyik svéd
csapat sprint: Svédország
váltó: Svédország
15km classic: Johaug
síatlon 15+15km: Johaug
50km szabad: Johaug

Amit még követek északi összetett:
Rieber nyeri a két egyénit és Norvégok a váltót


@MessiÁs ne haragudj, hogy újra megjelöllek, magyar indulókról tudsz valamit? Jól gondolom, hogy mint a nyári olimpia estében, úgy a télinél is nagy dolog már a döntőzés és pontszerzés. Sőt, talán télinél még nagyobb értékkel bír. De tényleg tudatlan vagyok, leragadtam Sankánál meg a jamaicai bobcsapatnál :D

Pontszerzesre csak rövidpályás gyorskoriban van eselyunk,ott mondjuk aranyra is.

Osszesen kb 15 indulonk lesz, a korin kivul mindenben futottak meg kategoria vagyunk.


https://m.nemzetisport.hu/teli_sportok/peking-2022-koronavirusos-a-norveg-noi-sifuto-valogatott-ket-tagja-2872943

Kezdődik! Most már nem is bánom annyira, hogy lemaradtam az év tippjéről(norvég legtöbb érem). Ettől függetlenül szurkolok mindenkinek,aki behúzta.

IdézetMagyarok a téli olimpián, avagy kiknek szurkolhatunk Pekingben?

Van-e esélyünk egy vagy akár több éremre? Kik az indulók? Olvasd tovább

Nem minden számot szoktam nézni, de a korcsolyát igen, kifejezetten izgalmas tud lenni. Azt jól gondolom hobbi nézőként, hogy a rövidpályás gyorskorcsolyánál ha nincs szerencséd, mondjuk egy kanyarban kicsit meglöknek, akkor oda a teljes felkészülés és hiába voltál legnagyobb favorit? Én legalábbis mindig sajnálni szoktam az elesőket, vagy akik szimplán csak kiesnek az ütemből egy lökés miatt.

Akárhogy is, hajrá magyarok!

Idézetet írta: TiB Dátum január 27, 2022, 07:44:11Nem minden számot szoktam nézni, de a korcsolyát igen, kifejezetten izgalmas tud lenni. Azt jól gondolom hobbi nézőként, hogy a rövidpályás gyorskorcsolyánál ha nincs szerencséd, mondjuk egy kanyarban kicsit meglöknek, akkor oda a teljes felkészülés és hiába voltál legnagyobb favorit? Én legalábbis mindig sajnálni szoktam az elesőket, vagy akik szimplán csak kiesnek az ütemből egy lökés miatt.

Akárhogy is, hajrá magyarok!

Emlékszel az olimpiai aranyra esélyes német csajra? Aznap a lovának nem volt kedve, hiába készültek évekig. Ez ilyen...

Ha Klaebo kiesik, akkor 2-3 arany ugrik a norvégoknál. Remélem ő nem lesz pozitív. Inkább a nők legyenek covidosak, ott a svédek mellett úgyse lenne arany.
@MessiÁs hogy látod most a norvég tippet?

Hat, ez a sifutas csunyan megborithat mindent. Nagy kerdes hogy milyen csapattal utazhatnak a norvegok.

En az akklimatizációtól nem felek. Ezt mestersegesen is meg lehet oldani a karantenban, szoval ha az utolso nap esik be valaki az sem tragedia. Ha tuntmentes pozitivak akkor a teljesítménnyel se lesz nagy gond. Varom a hirket, de aggodok hogy nem a legjobbak fognak nyerni.

Viszont pozitivum a norvég ermek szempontjabol hogy j boe es legreid mutatott eletjleket a ffi biathlonban Antholzban. Viszont a franciak gyengek voltak.


Azert Johaug 3arany eselyes a noknel, o is hinyozna.

Idézetet írta: TiB Dátum január 27, 2022, 07:44:11Nem minden számot szoktam nézni, de a korcsolyát igen, kifejezetten izgalmas tud lenni. Azt jól gondolom hobbi nézőként, hogy a rövidpályás gyorskorcsolyánál ha nincs szerencséd, mondjuk egy kanyarban kicsit meglöknek, akkor oda a teljes felkészülés és hiába voltál legnagyobb favorit? Én legalábbis mindig sajnálni szoktam az elesőket, vagy akik szimplán csak kiesnek az ütemből egy lökés miatt.

Akárhogy is, hajrá magyarok!

Ha kiloknek tovabbjuto helyrol akkor tovabbjuttatnak. A legjobbak altalaban tovabbjuto helyen koriznak szoval ott nincsenek veszélyben. Vagy legalabb is ezert mindenképp megeri elol,top2ben menni.

Egyebkent Stwven Bradbury neve jol cseng ha a short trackrol es szerencseroln beszelunk..