Nyeremény Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A nyereményeket ezentúl milyen módon biztosítsuk?

Skrill/Neteller
39 (56.5%)
Paysafecard
14 (20.3%)
Paypal
14 (20.3%)
Egyéb (indokold/részletezd a témában)
2 (2.9%)

Összes szavazó: 66

Szavazás lezárva: január 02, 2020, 17:42:22

Idézetet írta: SPF Admin Dátum június 15, 2016, 17:04:58
Át lesz nézve az is hamarosan, s jóváíródnak azon pontok is.  :cya:

Köszi! Utána már csak néhány tízezer pontot kell gyűjtenem a beváltáshoz  :D

Idézetet írta: Zzz Dátum június 17, 2016, 10:55:58
Ez a német partneroldal(Wettpedia) játékának nyereményére is vonatkozik? Csak mert ott nem kaptunk erre vonatkozó tájékoztatást.

Igen, érvényes.

Idézetet írta: SPF Admin Dátum június 15, 2016, 14:52:59
Van egy kevésbé jó hírünk számotokra.

A májusi bet365 bónusznyertesek csak július második felében kapják meg a bónuszukat.

Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.
Egyik haverom nyert egy másik sportfogadós oldalon (nem hozzátok tartozik) egy hasonló játékon, amit szintén a bet365 szponzorál és ő neki nemrég jóváírták a pénzét. Vártam eddig én is a wettpedia-n nyert 70 eurómat. Néztem ott az oldalon, de semmi tájékoztatás nem volt azzal kapcsolatban, hogy nem lesz pénz. Aztán most olvasgatom ezen a oldalon, hogy írtak nektek, hogy július 2. felében lesz csak jóváírva. Kíváncsivá tett, hogy ha más weboldalnak jóváírják, akkor nektek miért nem. Megkérdeztem az ügyfélszolgálatukat, hogy miért pont most basznak ki velünk, amikor egyrészt itt az EB (kiemelt fogadási esemény), másrészt beépítené az ember a nyaralásába is a nyert összeget. Jelen esetben ugye több, mint 20 ezer forintról van szó.
A Bet365-nél kicsit utánajártak az illetékesnél a dolgoknak és kiderült, hogy jóváírnák ők a pénzt nekünk is még ebben a hónapban, csak hát tőletek nem kapták meg a nyertesek listáját a mai napig sem...  Nem tudom elképzelni, hogy nem lehetett egy bizonyára nem túl sok nevet tartalmazó listát elküldeni nekik 2,5 hét alatt és azt sem, hogy nekik nehezükre esne pár száz eurót jóváírni, de nem is akarok gyanúsítgatni senkit. Annyi viszont biztos, hogy ez így nem korrekt velünk szemben, mert valamelyik fél nem mond igazat.

Ne vádolgass, mikor nem tudod hogyan működik az egész és az ügyfélszolgálatos még annyira sem. A bet365 marketing csapat elég nagy, minden nagyobb oldalnak saját kapcsolattartója van. A miénk abban a periódusban konferencián volt, amire mi nem tudtunk menni az EB miatt, igy a listát sem tudta időben továbbítani. Ennyi történt. Na meg külföldi oldalakon nem kérnek egy rakás ellenőrzést egy bónusz jóváíráshoz, mert nem regisztrálják be a macskát is.

Tudod az a vicc hogy akik az első két helyen végeztek wettpedian azokat ismerem és egyik sem te vagy. Gratulálok hogy megnézted a nevét és elloptad hogy beregisztrálj ide és ilyen hülyeségeket írj a nevébe, kedves tikoalesi (kizárásos alapon).

Ehhez azért pofa kell.. :D Amúgy Isten éltessen csatarid :)

Idézetet írta: SPF Admin Dátum június 15, 2016, 14:52:59
Van egy kevésbé jó hírünk számotokra.

A májusi bet365 bónusznyertesek csak július második felében kapják meg a bónuszukat.

Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.

Nekem közben megjött a BL döntő gólszerzőért járó 30€. Szóval a többiek is nézzenek rá a számlájukra akik szintén májusi győztesek voltak, lehet változott a helyzet. Csak megjelent az összeg, nem kellett elfogadnom semmit az ajánlatoknál.

Idézetet írta: baliizu Dátum június 22, 2016, 16:23:36
Nekem közben megjött a BL döntő gólszerzőért járó 30€. Szóval a többiek is nézzenek rá a számlájukra akik szintén májusi győztesek voltak, lehet változott a helyzet. Csak megjelent az összeg, nem kellett elfogadnom semmit az ajánlatoknál.

15 Eurót én is kaptam 2 napja, valószínű, hogy az ATP Róma (Máj. 8-15) tippjáték nyereménye lehet.

Nekem semmi. Se sfscore 10 euro, se Roland Garros 15. Bár utóbbit még nem is nagyon várom. Egyébként meg nem értem, hogy is van ez. Valaki megkapja, valaki meg várhat rá 7-8 hetet. Ezért jobb a skrilles nyeremény. Ott max. egy hét volt a legtöbb, amit várni kellett.

Két különböző dologról van szó:

1. Havi nyeremények

Az egyik egy havi nyereményeket tartalmazó lista, amelyet havonta egyszer küldünk el, s ők a hónap második felében jóváírják. Most kivételesen az történt, hogy a lista a megszokott módon 7-én lett elküldve, de az illetékes aki velünk foglalkozik az nem tudta továbbítani, mivel szerencsejáték konferencián vett részt.

2. Gyors kivitelezésű játékok/nyeremények

Ide tartoznak a tippjátékok. Ezen nyerteseket két hetente küldöm az irodához, s itt van az egyesek által már ismert "pénteki" jóváírás.

Aki megkapta az azért kapta meg, mert tippjátékos nyereménye volt, aki nem, az meg azért nem, mert az övé a havi kategóriába esik be.

Ezennel a magyarázatokat lezártam. Aki megérti meg, aki nem, az menjen kapálni.

Ha ezt eddig tudhattuk volna, akkor mindenki számára világos lenne a dolog. Így számomra is az már. Viszont azt megjegyezném, volt már olyan, hogy "feltorlódtak"(3 bónusz) az irodánál a bónuszaim és az lett a vége, hogy egyet nem kaptam meg. Így már remélem ez a dolog is tiszta lett.
Köszi!

Idézetet írta: prigioni1 Dátum június 22, 2016, 20:18:25
Ha ezt eddig tudhattuk volna, akkor mindenki számára világos lenne a dolog. Így számomra is az már. Viszont azt megjegyezném, volt már olyan, hogy "feltorlódtak"(3 bónusz) az irodánál a bónuszaim és az lett a vége, hogy egyet nem kaptam meg. Így már remélem ez a dolog is tiszta lett.
Köszi!

Kb. már n-szer le volt írva, de örvendünk, hogy most már minden tiszta.  :cya:

Egyébként az elmúlt hetek margójára csak annyit, hogy gratulálok skacok! :noway:
Örülhetnétek, hogy "ingyen" pénz áll a házhoz, ha ügyesek vagytok, kockázat nélkül. Egy picit lehetne értékelni a dolgot, hogy van nyereményjáték, amiben az időtök van mindösszesen, pénzbeli kockázatotok nincs.
Akármennyire is, de a vádaskodás és az újjal mutogatás annyira gyerekes. És megsúgnék valamit, amíg így viselkedtek rendes sportfogadó nem lesz belőletek.
Én szívesen láttam a hónap és év fogadója díjakat is, jelölve voltam, de egyszer sem nyertem. Örültem, hogy ilyen remek társaság része lehetek. Persze az más volt, de a züllesztés és az irigykedés azt is szét barmolta. Lehet persze, hogy főként az határozta meg, hogy kit mennyire ismertek és nem csak az elért eredményei. Mindenki, aki nyert sokat tett az oldalért és értetek. Egyes emberek irigykedtek például Laudrup kollégára is, hogy még is miért ő az év fogadója. Lehet, hogy a kiírt tippjei %-ban vagy inkább ROI-ban nem az első helyen álltak, de kicsit mögé is lehetne nézni, hogy mennyi mindent letett már a virtuális asztalra. Nem csak overesen mutatkozott be, hanem egy-egy mérkőzésről többlet információt is adott. Amivel lehet nem gól, de más fogadási piacon sikeresek lehettetek.
És ez hogy jött ide? Úgy, hogy az Adminok munkáját is becsüljétek meg, akik azért értetek is vannak. Kiírják a versenyeket, kommunikálnak az irodák illetékes személyeivel.
Én is mindig azt mondom, hogy nem Indiában vagy Afrikában élünk. De ott egy család egy főre jutó jövedelme 1000-1500 Ft-nak megfelelő rúpia. Viszonyításként pedig egy kg csirke 800-900 Ft rúpiának felel meg. Itt pedig ajándékba lehet kapni ennek az összegnek a többszörösét.
Nem okoskodni akarok, mert azt a hülyék szoktak. De most már szúrta a szememet ez, hogy a mai világban, aki pénzt ad még abba is belerúgtok?!
Kicsit ellehetne gondolkodni.... Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára.


Jó éjt!
Tomka

Nekem is megjött a múlt havi bet365-ös nyeremény.  :beerchug:
Na lássuk csak:milyen oddsal adják Szalai gólkirályi címét éppen?

Ma jóváírtak 20 Euró bónuszt, szerintem ez a májusi SfScore nyeremény lehetett, ugyanis májusban 2-t sikerült nyernem.
Köszi! :ok: