Női Euroliga 2023/24

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Női Euroliga 2023/24

Ebben a témában lehet beszélgetni a 2023/24-es női kosárlabda Euroliga eseményeiről.  :topbet_125:

Történelmi esemény a Sepsi Arénában és még fogadhatunk is rá

Sepsiszentgyörgy kosárlabda kedvelői kihagyhatatlan pillanatokat élhetnek át szerda este. Jegyek még jócskán elérhetőek az eseményre. Olvasd tovább


#2 október 30, 2023, 14:21:57, Admin
Sepsi-SIC - DVTK tipp: Egyértelmű esélyek a női Euroligában

Két eltérő eredményeket produkáló csapat mérkőzése lesz a Sepsi-SIC és a DVTK párharcra, hiszen előbbi még nyeretlen, utóbbi még veretlen a női Euroligában. Olvasd tovább


DVTK - Valencia tipp: A veretlenség megőrzése a tét

A DVTK újabb győzelemmel őrizné meg hibátlan teljesítményét a női Euroliga csoportkörében. A Valencia nem könnyű ellenfél, de nem lehetetlen ellenük a siker. Olvasd tovább


Völgyi Péter: tudjuk, mit kell tenni a győzelemért a címvédő ellen

Völgyi Péter vezetőedző szerint az idényben százszázalékos DVTK tudja, mit kell tenni a győzelemért a címvédő török Fenerbahce ellen szerdán a női kosárlabda Euroliga hetedik fordulójának rangadóján.


A 16 csapatos mezőny két veretlen gárdájának miskolci összecsapása előtt a tréner a klub honlapján közölte, ő sem gondolta volna, hogy a kontinentális elitben második szezonját töltő együttese hat forduló után is veretlen lesz.
   
"Csapatként és egyénileg is erősödtünk a nyáron, de az, hogy hat forduló után nem kaptunk még ki az Euroligában, egyáltalán nem reális. Amikor kiderült, hogy selejteznünk kell a sorozatba jutáshoz, kicsit elszomorodtunk. Viszont a lányok nagyon akarták a sikert, ez összekovácsolt minket. De a neheze még hátravan." - fejtette ki a szakember. A siker kulcsáról szólva közölte, nincsenek nagy titkok: a stáb rengeteget dolgozik, mindenki elkötelezett, és a maga területén maximumot ad.
   
"Női csapatról beszélünk, ezért nagyon fontos, hogy meglegyen a megfelelő kohézió. Nekünk nincsenek Euroliga-mércével mérve sztárjaink, de nagyon jó játékosaink vannak. Tiszteletben tartom, hogy a játékosoknak vannak egyéni céljai, törekvései, az én feladatom, hogy próbáljam ezeket a célokat egy irányba fésülni. A nyugalom és a kölcsönös bizalom az alapja itt mindennek, és ez oda-vissza megvan" - jelentette ki Völgyi Péter, majd rátért a szerdai rangadóra.
   
"Nem ez az első olyan mérkőzésünk, ahol egy bombaerős ellenféllel szemben kell hazai pályán bizonyítanunk, tudjuk, mit kell tenni a győzelemért. Kicsit kevesen vagyunk, Kányási Veronika kiesése után nem hiányzott a csapatnak egy újabb sérülés, ám Milica Jovanovic térdszalaghúzódása nem súlyos, jelen állás szerint csak két-három hetet kell kihagynia. Verához hasonlóan ő is csak akkor léphet pályára, ha százszázalékos állapotban lesz. Félelmetes hangulat lesz a lelátókon, erről a szurkolóink gondoskodni fognak, és még ha nem is ijed meg Euroliga-címvédő ellenfelünk, azért remélem, olyan őrületet tudunk mi is hozzátenni a pályán, amivel közösen zavarba tudjuk hozni őket" - mondta a bajnoki bronzérmes csapat vezetőedzője.
   
A Fener elleni csúcsmérkőzés szerdán 18 órakor kezdődik a DVTK Arénában.

forrás: MTI