Sportvilág és nem csak > Kosárlabda fogadások

Férfi kosár topligák

<< < (4/4)

Latzka:
NS osztott meg egy Hanga Ádám legjobb pillanatai videot a Barcában. Még jobb volt azt látni, hogy Ádám kommentálta: "Köszönöm a megosztást és a támogatást!"

Lenne egykérdésem: Hanga Ádám megállta volna a helyét az NBA-ben? Miért nem jött össze?

gerry:
Valaki aki tűz közelben van?

Mai 2 meccstől mit vártok? Falco szerintem lezárja a párharcot, és az Olaj győzelme is közelebb áll hozzám. Vélemények?

SPF Előzetes:
Hétfői török derbire koncentrálunk

Fenerbahce visszavághat az Anadolunak? Olvasd tovább

Pozzato:

--- Idézetet írta: Latzka - Március 03, 2021, 21:58:50 pm CET ---Lenne egykérdésem: Hanga Ádám megállta volna a helyét az NBA-ben? Miért nem jött össze?

--- Idézet vége ---

Hanga elit védő Európában, posztján szerintem a legjobb volt ebben a tekintetben. A válogatottban bizonyította, hogy megállja a helyét vezérként is. A gyors leindításoknál is jó volt, neki a dobásokkal volt gondja, legalábbis szerintem. Itt nem tudott olyan konstans teljesítményt nyújtani, de ez nem is baj. Az NBA-ben 3-5 hónap alatt felépítik újból a dobásod, ha az alapok megvannak. Nem azt mondom, hogy bajnoki címre esélyes csapatnál, de egy PO-ért küzdőnél ott lehetett volna a 6-7. opcióban, esetleg kisebb csapatban kezdő is lehetett volna (konferencia 11-15. hely közöttire gondolok). Szeretem a Spurst, de hibáztak, kitoltak vele, gyakorlatilag addig tartották a cetlit, amíg végül már nem tudott érdemben a ligába kerülni Hanga. Nem értem, mire volt ez jó nekik (nyugodtan cserélhették volna tovább).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése