Sportfogadás az életünk > Sportfogadás naplók

Nagy szorzók mesterei

(1/7) > >>

SPF Előzetes:
Nagy szorzók mesterei

A következő napló egyfajta közösségi jegyzet lesz, a tippjátékaink legmagasabb nyertes szorzói kapcsán. Utólagos tippek nyilván, előre lenne a nagy buli, de elfér egy ilyen is a fórumon azt gondoljuk.

Kezdetnek bemutatunk két fogadót, akik már többször is nagy oddsot vadásztak, de próbálunk statisztikai érdekességeket is hozni a tippjátékok névtelen nagymenőiről, akiket érdemes követni.

Felhasználó követése funkció: Amennyiben regisztrálva vagy fórumunkon és követni szeretnél bizonyos játékosok tevékenységét weboldalunkon, azt megteheted, ha rámész az illető személy profiloldalára és megnyomod a követés gombot. Ezek után a tippek oldalon külön részlegen azon játékosok tippjeit láthatod, akiket követsz. E részlegen az általad követett személy neve mellett a szám azt jelöli, hogy az illető sportfogadás tippet hányan küldték be összesen.

SPF Előzetes:
Salvio

Közel 2 ezer hozzászólással és nagyjából 2500 tippel közösségünk aktív résztvevője Salvio, akit érdemes követni, hiszen mostanában többször is a nap tippjét szolgáltatta. Jó ötlet lehet ránézni, épp miket játszik meg, hátha épp tőle jön az inspiráció a fogadáshoz egy nagy szorzó kapcsán!

Kövesd Salviót!

Nap tippjei Salviótól az elmúlt hetekben:

SPF Előzetes:
Cpt. Szikla

Több ezer tipp, több ezer hozzászólás és több száz köszönet. Szikla Kapitány oszlopos tagja oldalunknak már évek óta, és az elmúlt hetekben remek jégkorong tippek érkeznek tőle a különböző játékainkba, melyekben teljesen ingyenesen vehetsz részt akár Te is, valódi nyereményekért!

Kövesd Cpt. Sziklát!

Nap tippjei Cpt. Sziklától az elmúlt hetekben:

SPF Előzetes:
Hogyan kövess egy felhasználót?

A fórum és az új weboldal kettőssége miatt nem feltétlenül egyszerű művelet a felhasználók követése, de itt a segítség! Ha vizuális típus vagy, akkor lentebb láthatsz egy mozgóképes megoldást más felhasználók követésére, de le is írunk egy módszert.

A főoldalon a Tippek, az SfGuru, a Játékok vagy bármely más játék menüpontja alatt keresd ki a számodra szimpatikus felhasználót, és a nevére kattintva kapott oldalon, ami egy profil, válaszd a Követés gombot! A profilján egyébként láthatod korábbi tippjeit, eredményeit, vagy épp üzenetet is küldhetsz számára.

SPF Előzetes:
19nita74

Remekül kezdte a hónapot 19nita74, aki kétszer is a nap tippjét adta. Ezzel az Spf Kupa első helyére is került, 14 500 ponttal. Az elmúlt hónapok alapján így már egészen jó helyzetbe került a Selejtezőben, hiszen ennyi ponttal már elérhető többnyire a Kieséses szakasz. A játékot havonta rendezzük meg, s a legjobb 4 játékos részesül nyereményben (győztes: 25 euró, döntős: 15 euró, elődöntősök: 5-5 Euró). Próbáld ki te is a játékot, a részvétel ingyenes!

Kövesd 19nita74-et!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése