Sportfogadás az életünk > Szerencsejáték-ipar

Hogyan bundázzak meccset?

<< < (5/5)

Knapp:

--- Idézetet írta: lacuss - Január 24, 2020, 08:00:58 am CET ---Egyébként nem is az az érdekes vitatéma, hogy egy hétköznapi fogadó hogyan tud meccset bundázni, hanem az hogy hogyan lehet időben kiszúrni egy bundameccset, és hogyan lehet ebből hasznot húznunk.

--- Idézet vége ---

A zuhanó odds utalhat erre is.


--- Idézetet írta: Pozzato - Január 24, 2020, 09:53:22 am CET ---
Én kétféle módon bundáznék:
- Olyan fogadási piacon próbálkoznék, ami nincsen annyira szem előtt, több profillal kisebb téteket, triplázó környéki szorzón. Vannak olyan fogadások, hogy milyen színű lesz Erzsébet királynő kalapja, miket mond a beszédében. Első kapcsán lehetne nagyobb a lehetőség, ugyanis ott az öltöztetőket/designereket, illetve Erzsébetet kéne kicsit manipulálni, lehető utóbbit kevésbé.

--- Idézet vége ---

A kisebb piacokon eleve a feltehető tét is kisebb, hamarabb jelez a rendszer.
A sok profilról érkező ugyanolyan fogadás meg egy kis piacon is feltűnővé teszi a dolgot.

Szerintem ezért jut el korlátozásig olyan hamar sok arbolásra használt számla is: a kis piacokon ugyanazt játssza a fél világ, amit az arb kereső oldalak kidobnak...   :)

A másik oldala viszont tényleg az, hogy mondjuk a Barca-real Madridon is ugyanolyan szorzók vannak, mint a Fradi-Újpest meccsen, de az utóbbin kevesebb pénz elég a bundához.
Vagy egy kosármeccs győztesére ugyanolyan oddsok vannak, mint egy teniszmeccsre, de utóbbinál elég hozzá egy játékos megfizetése.
Talán a profi játékosok számához képest teniszben van a legtöbb bunda.

NFCKR:
Az sem feltétlenül igaz, hogy nem a 90 plusszos góloknál kell keresni a bundát. Sokszor látni indokolatlanul sok hosszabbítást, ilyenkor bennem az merül fel, hogy a sporinak fűződik érdeke egy újabb gólhoz, aminek egy X,5 over fogadás lehet mondjuk a magyarázata.

zbking:
Specialis fogadasok piac nem jo a bundara. Nagyon kicsi a max nyerheto osszeg.
Legkonnyebb meg mindig egy kimenetelre bundazni, a spanyoloknal ez a legkedveltebb. Egy hazai gyozelemhez eleg egy gol tizibol, meg is van, nem is feltuno.
Ami fontos, hogy kimenetelre nagyok a max tetek mindenutt es az offline irodaknal is ott van a musoron.
Ennek ellentmond, hogy egy 80-as evekben jatszott angol valogatott csavo (nem jut eszembe a neve) nyilatkozta, hogy nagyon sokszor fogadtak arra, hogy mi lesz az elso esemeny a meccsen. Bedobasra jatszottak, kezdesnel konnyu volt elorevagni a labdat, ami rogton ki is ment. Kint offline fel lehetett adni ilyet, sztm meg ma is a nagy meccsekre. Mikor Porsche Vili (Sebok) Zgen jatszott, a horvat offline volt a tuti, ott eleg nagy tetet felvettek overre is.
Jol irta valaki feljebb, teniszben a legkonnyebb megcsinalni, viszont fociban a nagyobbak a lehetosegek es a szamok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése