A koronavírus és hatásai

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


#1680 december 31, 2021, 18:12:37, csabax
IdézetTöbb helyen is azt olvasni, hogy az Omicron jobban terjed, mint a nemi betegség Dubajban.
Link? Linkek?
Plíz.  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:

IdézetUgyanakkor a másik infó, hogy talán pontosan emiatt érne véget a mostani járvány. Kíváncsiak vagyunk a véleményeitekre.
Szerintem az Omicron után nem fog véget érni a járvány. Sajnos. Elegendő a fertőző betegségek terjedésére és a fertőzés terjedésenek megállítására gondolni. És arra, hogy jelenleg globalizált világban élünk, ahol és amelyben - például - az esélyegyenlőség érdekében és a menedékjog garantálásáért nem tilthatják meg a szabad mozgás. Ismét például: a személyek Európai Unión belüli szabad mozgáshoz és tartózkodáshoz való joga képezi az uniós polgárság egyik nagyon fontos alappillérét. A belső határok fokozatosan megszűnését követően elfogadták az Európai Unió polgárainak és családtagjaiknak az EU területén történő szabad mozgásához, tartózkodásához és munkavállalásához való jogáról szóló irányelvet is.
Vagyis leegyszerűsítve nagyon: ha XY valaki ember el akar menni Magyarországról Olaszországba szüretelni vagy építkezésen dolgozni, esetleg XY valaki ember el akar menni Romániából Németországba spárgát szedni vagy egyéb mezőgazdasági munkát végezni, esetleg XY valaki ember el akar menni Magyarországról Ausztriába idóseket gondozni, mert ott több pénzt kap a munkájáért, akkor megteheti. Mehet.

A jelenlegi fertőző betegségnél az ilyen-olyan-amolyan összeesküvés-elméletek miatt egyelőre még csak a hiábavaló szélmalomharcnnál tartanak az illetékesek.
Várhatóan kell még legalább 2-3-4 év a koronavírus-járvány terjedésenek megfékezésre, szóval lesz itt még hatodik, hetedik és talán nyolcadik-kilencedik-tizedik hullám is.
Természetesen mindenkinek jogában áll ezzel a fertőző betegséggel kapcsolatban (is) azt hinni, amit és ahogyan akar. Ám, mint látjuk és tapasztaljuk, egyelőre az összeesküvés-elméletek állnak nyerésre.
Ha már összeesküvés-elmélet: én, például, senki laposföld-hívőt nem szándékozok meggyőzni a laposföld-hitével kapcsolatosan, hiszen TÉNYLEG MINDENKINEK jogában áll azt hinni, amit akar. Én az ilyen embereknek csakis annyit szokok tanácsolni, hogy ha véletlenül eljutnak a laposföld szélére, akkor nézelődés közben vigyázzanak magukra is, nehogy lezuhanjanak.

Tegnap megkaptam a 3.dózist, két ruszki után pfizer..

Hát annyit mondok, én nem koccintgattam éjfélkor és hallgattam a himnuszt. Egyszerre voltam lázas és fagytam meg..A kezem jég hideg volt.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 01, 2022, 13:24:11Tegnap megkaptam a 3.dózist, két ruszki után pfizer..

Hát annyit mondok, én nem koccintgattam éjfélkor és hallgattam a himnuszt. Egyszerre voltam lázas és fagytam meg..A kezem jég hideg volt.

Én november közepén voltam így két Sino után harmadikra jött a Pfizer. 2-3 napig totál kész voltam. Lázam csak az első éjjel volt, de levertség és gyengeség vagy még 2 napig...ütött a koktél rendesen!  ;D

Nekem is elmúlt a láz gy 12óra után, de a fejem fájdogál és semmi étvágyam..

Nem így terveztem ledobni pár kilót de legalább haszna is van az egésznek.. ;D  ;D

Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 01, 2022, 15:04:19Nekem is elmúlt a láz gy 12óra után, de a fejem fájdogál és semmi étvágyam..

Nem így terveztem ledobni pár kilót de legalább haszna is van az egésznek.. ;D  ;D

Szerintem teljesen normális, hogy vannak ilyen mellékhatások. Mondom nekem 2-3 napig tartott, aztán szépen minden elmúlt. Jobbulást!  :beerchug:

Jobbulást kívánok MessiÁs. Mikor én megkaptam a harmadik oltást nem voltak ilyen tüneteim viszont a karom az fájt másnap.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 01, 2022, 13:24:11Tegnap megkaptam a 3.dózist, két ruszki után pfizer..

Hát annyit mondok, én nem koccintgattam éjfélkor és hallgattam a himnuszt. Egyszerre voltam lázas és fagytam meg..A kezem jég hideg volt.

Én is Pfizert kaptam a két orosz után, szerencsére nem volt semmi bajom. Az első orosznál volt, akkor éjszakai műszak után mentem, két óra alvással a hátam mögött. Másnap volt egy kis hőemelkedésem.

Valoszinuleg az imunrendszerem tulporog, a korhazas sztorinal is ez volt a baj, tulzott immunvalasz okozta hogy szarul voltam.

Most mar jobban vagyok, minden tunetem elmúlt.


A tököm ki van már az egész Coviddal, most ami megy, folyamatosan törlik a meccseket....

Mai 3 tippből (még kínálatban van, de tudjuk: Mulhouse - Marcq Baroeul / Giesen Grizzlys - VFB Friedrichshafen meccsek is törölve lesznek mivel a délelőtti tesztelés során többen is pozitívak lettek)

Idézetet írta: gerry Dátum január 04, 2022, 15:38:03A tököm ki van már az egész Coviddal.

Szívemből szóltál.  ;D



Az a durva amikor megjátszol egy yankeet, 4 tippel aztán utólag érvénytelenítik az egyiket. Qrvára nem éri meg. És reklámalni se tudsz, hogy hello add már vissza a pénzem, mert ez nem gazdaságos így. :D Úgyhogy ja, én se szeretem a kovidot. Meg azt se amilyen következményekkel jár. Mindenhol. De sajna ez nem kívánságműsor.

Röhögős fejek az oltáson, röhögős fejek az oltás elleni tüntetésen.

Na most döntsd el mit akarnak :redchug:  ;D