Sportfogadás az életünk > Szerencsejáték-ipar

Fizetős tippadók

(1/21) > >>

SPF Előzetes:
Fizetős tippadó-szolgáltatások

Nem zárhatjuk, hogy ki létezik jól működő fizetős tippadó-szolgáltaltás, de aki nem tegnap jött le a falvédőről, annak egyértelmű, hogy szimpla lehúzásról van szó többségében. Ideig-óráig működő oldalakkal, amik bomba biztos tippeket adnak pénzért cserébe, az apró betűs részben leírva, hogy a tippjeik nem garantálnak nyereséget.

Te mit gondolsz a fizetős tippadókról?

SPF Előzetes:
Tibor vagyok, egy tippadó oldalnak köszönhetően évente háromszor nyaralok!

Sziasztok! Kérlek olvassátok el igaz történetem, mert megváltozhat tőle az életetek, ami nem tudom milyen most, de biztos nem jó. Ha jön 10 like erre az írásra, akkor egy tuti tippet ingyen adok pluszba! Tovább

ede:
Ha már annyira jól tippel valaki, akkor miért árulja, miért nem játsza meg, miért nem lesz belőle milliomos ? Hát noormááális az ilyen.
Vagy inkább arról szól, hogy az emberek egyik fele hülye, a másik fele meg abból él, hogy az egyik fele hülye.

BvB_09:

--- Idézetet írta: ede - Március 29, 2020, 22:00:30 pm CEST ---Ha már annyira jól tippel valaki, akkor miért árulja, miért nem játsza meg, miért nem lesz belőle milliomos ? Hát noormááális az ilyen.
Vagy inkább arról szól, hogy az emberek egyik fele hülye, a másik fele meg abból él, hogy az egyik fele hülye.

--- Idézet vége ---

Nem vagyok a dolog mellett, félreértés ne essék. De, ha egy kicsit ért a dologhoz valaki (mert vannak ilyenek), akkor kitünő extra bevételi forrás.

Fizetnék-e ilyenért? Nem. Soha nem fizettem, soha nem is fogok. Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy ilyen csoportnak milyen bevétele lehet az előfizetési díjakból.

Admin:
És milyen gyakran kell eltűnni, meg megjelenni új név alatt.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése