Bajnokok Ligája - A meccsnap tippje (október 20.)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bajnokok Ligája - A meccsnap tippje (október 20.)

Van egy tipped erre a meccsnapra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (5000 Forint/meccsnap) részesülhet!


Chelsea - Sevilla
X (1x2)
3,55
Tippmix

Ket hasonlo teljesitmenyt nyujto csapatot latok egymasnak feszulni, ahol ugy gondolom, hogy egyik csapat sem lesz kepes felulkerekedni a masikon. Egyikojuk sincs igazan nagy formaban, de egy ilyen fontos meccsre mindket oldal felszivja magat es egy keves golos dontetlent hoznak a fiuk.. Pontos tippem amugy az 1:1, de ezt biztonsagosabbnak erzem.

okt 20. 21:00
PSG-MU
félidő pontos 2-0
8.00
bet365

A BL-döntőt játszó PSG sokkal erősebb még a hiányzókkal is a mostani MU-nál, amely a bajnokságban megint bukdácsol, és nagyon gólerős csapat. Így már félidőben 2-0-ra vezethet, ahogy tette ezt, ha jól emlékszem, tavaly a Dortmund ellen is.

Lazio - Borussia Dortmund
Labdarúgás Bajnokok Ligája
2020.10.20. 21:00

Tipp: első gól szerzője: Erling Braut Haaland
Odds: 4.70
Iroda: unibet

Annyival jobb szorzót ad az unibet, mint a bet365 (3.25) és betfair (4.00), hogy egyszerűen nem tudtam otthagyni. A fiatal norvég változatlanul ontja a gólokat. A Hoffe ellen a hétvégén pihent, csak akkor állt be, amikor már ciki volt a 0-0. Bejött a 64. percben, majd a 76. percben gólpasszt adott Reus-nak. Szerintem a Lazio védelme pont ideális a játékához. A hétvégén a Lazio védelme megmutatta, mennyit ér, a Sampdoria beárazta őket. Haaland azért jobb, mint Quagliarella, sima liba a gólja, de szerintem ez első is lesz egyben, kb. a 20 perc tájékán.

EURÓPA: Bajnokok Ligája - Csoportkör - 1. forduló
20.10.2020 18:55
Zenit - Club Brugge
Tipp: Zenit nyer és mindkét csapat szerez gólt
Odds: 3.75
Bet365

Lassan egy éve nem kapott ki az orosz csapat hazai pályán, legutóbb éppen itt a BL-ben Gulácsiék verték őket 2019. novemberében. Tét mérkőzésen nem találkoztak több mint 30 éve, de szerintem hazai pályán egyértelmű esélyesei a meccsnek, ráadásképp gólokban gazdag meccset várok nem egy szakadt 1:0-át.

Rennes-Krasnodar

Tipp: büntetőpontok 6,5 felett @ 4.00 (tippmixpró)

Több oka van, amiért behúzom:
Egyrészt azért, mert nagyon fontosak az egymás elleni meccsek, hisz a két H2H találkozón összegyűjthető 6 pont, az meg megalapozhat egy továbbjutást is, hisz akár a Chelsea, akár a Sevilla azért nem verhetetlen, meg eleve egy meccsen minden lehet, ahogy írja a futball közhelyszótára

Aztán itt a főtáblán a 'kicsik' már bátrabb focit tolnak, hisz nincs veszíteni való, ezért számítok arra, hogy nem csak óvatoskodnak, mint egy-egy play off párharcban, mondjuk a Krasnodar a PAOK elleni első meccsen is elég vagány őszinte focit tolt, mondjuk a PAOK sem alibizett, volt is 7 sárga...

Aztán a spori Sidiropoulos lesz, görög, és mivel görög csapatot ejtett ki a Krasnodar, jön a megtorlás  ;D Ez a dolog vicc része, az viszont nem vicc, hogy ez a spori olyan, mint egy jó nyerőgép, ha adja, nagyon adja. Igazi déli stílusban tolja, 7-8, de akár 10-12 lap is benne van, szerintem vele nem lesz gond.

Meg jó a szorzó, tényleg 4.00-ért lehet ezt fogni, 5-6 sárga szerintem fix, onnantól meg a végén akár kakaskodás, akár időhúzás, akár duma, bármi lehet.

Egy dolog bszhat ki velem, ez pedig a full sima meccs, mert ha mondjuk 3-0 az állás az 54. percben, nem nagyon lesz a vége feszült. De ettől meg nem félek, hétvégén a Rennes-t láttam a Dijon ellen, nem úgy tűnt, mint amikor egy listavezető az utolsót fogadja, meg azt sem hiszem, hogy a Krasnodar nyer simán idegenben.

 Soccer » Europe » Champions League
Dyn. Kyiv - Juventus
Today, 20 Oct 2020, 18:55
Tipp: Dyn. Kyiv -0,5 AH
Odds: 4,96
Pinn

Indok : A Juve , legutolso 6 idegenbeli meccsen nem nyert , ha jol lattam akkor 5 komolyabb jatekos is hianyzik , az utolsó meccsükön is kínlódtak az utolsó helyezett ellen is. A Dinamo Kiev más tészta , úgy gondolom Lucescu szepen felkészíti a csapatot , játékos minőségben meg igy is gyengébbek ,de ahogy a ukrán vallogatott meglepte a spanyolokat  ,  es a válogatott gerince is innen kerül ki . Most megfoghatják az öreg hölgyet .

LABDARÚGÁS, BL, F CSOPORT | 2020.10.20. 21:00
LAZIO - DORTMUND
Tipp: 9,5 szöglet felett
Odds: 2,04
Tippmixpro

Indoklás
A hazaiak nincsenek valami jó formában, négy meccs alatt mindössze 4 gólt szereztek, és csupán négy pontot szereztek.
A németek viszont jó formában, mindössze kettő gólt kaptak négy meccs alatt.
A vendégek támadójátékával nem lesz gond, azonban az olasz védelemmel lesz még bajuk, sok lövésből sok szöglet várható. Ha pedig az olaszok is elvégeznek párat, akkor simán meglesz a 10 szöglet.

2020. 10. 20., 21:00

Barcelona - Ferencváros
Tipp: Barcelona pontosan 2 gól különbséggel nyer


Odds: 4,50
Iroda: Bet365

Indoklás: Egyszer minden mese véget ér - ma ki fog kapni a Fradi. De ebben a csapatban van annyi tartás, hogy nem megsemmisítő ez a vereség. Javarészt meddő hazai mezőnyfölény, és 1-1 gól mindkét félidőben: ezt várom a meccstől.

2020. 10. 20., 21:00

Barcelona - Ferencváros
Tipp: lesz a meccsen kiállítás
Odds: 4.70
Iroda: tippmixpro

El tudom képzelni, hogy valaki begőzöl a Fradi védők közül és lesz durva belemenés a meccsen, főleg Blazicot vagy Botkát tartom erre képesnek ha esetleg túl sokszor mennek el mellettük vagy kapnak egy kötényt stb., még akkor is ha nyilván külön felhívja majd rá a figyelmüket a szakmai stáb, hogy lehetőleg ne tegyék  ;D
Nagy lesz várhatóan a difi labdabirtoklásban, dinamikában, gyorsaságban és ilyenkor benne van egy-egy idegből elkövetett szabálytalanság meccs vége felé.

BL
PSG - Manchester United
tipp: mindkét csapat góljai 1,5 felett
odds: 3,80
indok: A MU idén csak úgy nyeli be a gólokat: Palace ellen 3, Brighton ellen 2, Tottenham ellen 6!!, hétvégén Newcastle ellen "csak" 1. Ilyen bizonytalan védelemnek Neymar-Mbappe-DiMaria hármas akár egy félidő alatt is meglőheti a belőtt line-t. A főoldali cikk alapján pedig komoly problémákkal küzd a PSG csapata is, jó pár hiányzó lesz a ma esti találkozón akiknek a feladatjuk az lenne, hogy a hátsó alakzatnak stabilitást adjanak, ebből kiindulva, ha a MUnak kicsi szerencséje van, Pogba/Rashford/Bruno Fernandes mind nagyon jó lövő tehnikával rendelkeznek, ezen a mérkőzésben benne van a sok gól, és kivételesen a MUban is látok esélyt arra, hogy meglepjék a francia ellenfelüket és 2 gólt szerezzenek. Hajrá  :beerchug:

EURÓPA: Bajnokok Ligája - Csoportkör - 1. forduló 20.10.2020 21:00

Barcelona - Ferencváros
Tipp:Szögletek száma    (9-11)
Odds:2.78
Iroda:Tippmixpro

Mérkőzés:Rennes - FC Krasnodar
Tipp:Döntetlen/Rennes
Félidő/Teljes játékidő
Odds:4,,70
Iroda:unibet
Indoklás: ....
A franciák ahogy jól tudom újoncok a bl csoportkörben egy drusztolos meccsen egy gólos hazai győzelmet tippelek a félidőben még terkepezik egymást a csapatok
És a meccs vége felé rúg egyet a Rennes

Sziasztok!

Időpont: 2020.10.20. (21:00)
Esemény: Foci Bajnokok ligája (Rennes - Krasznodar)
Tipp: Eredmény/mindkét csapat szerez gólt Krasznodar és igen
Odds: 9.00
Iroda: bet365
Indoklás:

Ma ez az egyik olyan mérkőzés ahol jönni kell ennek az eredménynek.

Psg-Man. Utd.
Tipp: MU nyer
Odds/Iroda: 6.00 /Tippmix

Legutobb sikerult Párizsban borsot törni a házigazdák orra alá, mely az egyenes kieses szakaszban sikerult raadasul.
Mai nap is hasonlo meglepetesre szamitok, mindket oldalon vannak hianyzok de a vendeglatoknal minosegibb jatekosok hianyoznak így hát még jobban érhet az a vendeg gyozelem!