OTP Bank Liga 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


január 31, 2022, 17:40:06, Admin
OTP Bank Liga 2021/22

Ebben a témában lehet beszélgetni mindenről, ami az OTP Bank Liga 2021/22-es szezonjával kapcsolatos.  :topbet_125:

A Kisvárda ellen kezd a címvédő Ferencváros

A Kisvárda ellen hazai pályán kezdi a labdarúgó OTP Bank Liga 2021/22-es idényét a sorozatban negyedik sikerére készülő Ferencváros.


A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Twitter-oldalának szerdai beszámolója szerint a július 31-én esedékes nyitófordulóból kiemelkedik az előző idényben a MOL Magyar Kupa-győztes Újpest és az ezüstérmes Puskás Akadémia FC összecsapása.

Az élvonalba feljutott csapatokra fővárosi ellenfél vár: a Gyirmót az MTK Budapestet fogadja, míg a Debreceni VSC a Budapest Honvédhoz látogat.
   
Az 1. forduló párosítása (július 31.):

Gyirmót FC Győr-MTK Budapest
Ferencváros-Kisvárda
ZTE FC-MOL Fehérvár FC
Újpest FC-Puskás Akadémia FC
Budapest Honvéd-Debreceni VSC
Paksi FC-Mezőkövesd Zsóry FC

forrás: MTI

M1-en néztem a Kisvárda meccs összefoglalót fél szemmel.

A második hazai gól után mintha az itteni Várdát vágták volna be a gólörömnél a nézőtérről.

Várda, kint voltál?

Ő mindig kint van. Ő volt az.

Pisti mindig ott őrjöng! Kivéve ha nem éppen a Puskás Arénában a franciák ellen!  ;D :beerchug:

Már-már közszereplő  :ok:

Egyébként ahogy tavaly mondták, hogy a Várda befiatalít, és az utánpótlás nevelésen lesz a fő hangsúly, ahhoz képest eddig kettőbő' kettő, ráadásul egy FTC elleni siker idegenben... Amilyen csicska csapatok vannak, még hátha kibukik egy Konferencia Liga. Ilyen focival össze is jöhetne, tavaly sem sok kellett volna...

Tippem a 4. fordulóban:

MOL Fehérvár FC - Kisvárda  1:2


Mai nap legnépszerűbb tippje itt is az oldalon a Paks - Debrecen sok gól, de mindenhogyan. Legalább hat, legalább hét, már félidőben valamelyik csapat lő hármat, félidő 2,5 fölé. Egyik kitömi a másikat stb.
Kíváncsi vagyok dálután négyes 35 fokban mit csinálnak.
Aztán lehet még a vízespalackot is bevágják a kapuba.

Kifejezetten jó ötlet (ja, nem) a meccsek előtt a himnusz, hiszen van pár olyan csapat, ahol 2-3 magyar is játszik. Bizarr nagyon, nézni a sok bokszost pl.  a Fradi meccsen.
Ennek mi értelme van? Sztm nincs máshol ilyen sehol.

Szerintetek mi lesz a Zte-pusi meccsel? Újrajátszást nem gondolnám, hiszen már a 70. percnél jártak, ha az első félidőben történt volna, esetleg. Emellett a Pusinak az nem jönne jól, és hát tudjuk, hogy ellenük nem döntenek. Tehát vagy folytatják, vagy ez lesz a végeredmény, ami pedig aZTE-vel kibaszás.

Amúgy nekem az overes tippjeimeit minden fogadóiroda jóváírta.

Idézetet írta: Szigo Dátum augusztus 16, 2021, 09:26:41
Szerintetek mi lesz a Zte-pusi meccsel? Újrajátszást nem gondolnám, hiszen már a 70. percnél jártak, ha az első félidőben történt volna, esetleg. Emellett a Pusinak az nem jönne jól, és hát tudjuk, hogy ellenük nem döntenek. Tehát vagy folytatják, vagy ez lesz a végeredmény, ami pedig aZTE-vel kibaszás.

Amúgy nekem az overes tippjeimeit minden fogadóiroda jóváírta.
szerintem a hátralévőt le fogják játszani

A tipp jóvá lett írva. Más országok bajnokságában rendre odavan írva folytatódik a mérkőzés. Tegnap olvastam Kedden döntenek a mérkőzésről valószínű így írták. Szerintem onnan folytatják de majd meglátjuk.

határozat alapján a mérkőzésből hátralévő időt augusztus 18-án, szerdán 17 órától játsszák le.

Fradi-Fehérvár-Puskás-Kisvárda jelenleg az erősorrend az NBI-ben  ;D

Nem semmi, és a vicc az egészben, hogy ez a Kisvárda nagyon jó focit játszik. Unibeten 3.00-as odds, hogy idény végén is benn lesz a top3-ban, és amilyen focit játszanak, nem tartom elképzelhetetlennek. Hétvégén is a 'kövesd gyakorlatilag semmit sem tudott kezdeni a Várdával, közben a Várda emberhátrányban is olyan pofás támadásokat vezetett egyérintővel, labdabiztosan, bátran, hogy nem hittem a szememnek.

Kíváncsi vagyok majd 11-én a Puskás ellen melyik várdait küldik ki idő előtt, vagy inkább melyik kettőt, mert hétvégén sem nagyon látszott meg, hogy melyik csapat van előnyben és melyik emberhátrányban.

Arra nincs odds, hogy a hatban sem lesz a Kisvárda? Azt megraknám!