OTP Bank Liga 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Te milyen szorzón tennéd @curpy82 , mert megegyezhetünk  :)

Harcias Matyókhoz látogat a Fehérvár

Szombaton este a MOL Fehérvár együttese a Mezőkövesd otthonába látogat! Olvasd tovább


6 meccsen 11 ezer néző sem volt az NB1-ben.
Szerintetek ez miért van? Csak egy kis véleménycserére vagyok kíváncsi.
Ui: Szerdán DVTK-Tíregy-ott közel lesz ehhez a számhoz, hiába munkanap...

#18 szeptember 14, 2021, 15:41:18, oakland23
Nyílván ott a kovid, mint egy ok, az emberek leszoktak a meccsre járásról.

A fiatalokat nem érdekli annyira, van más alternatíva, mint meccsre menni

Aztán elég fura NBI ez, Gyirmót, Várda, Felcsút, 'kövesd, nem olyan települések, ahol majd sok ezer ember megy ki már csak a települések lélekszámából adódóan.

Akik régen jártak, mondjuk az én korosztályom, azoknak közben családjuk lett, talán meg is komolyodtak, van más gondjuk-bajuk. Kikoptak már azok a vad meccsek, nem lehet már átkiabálni a másik oldalra, hogy a büdös krva anyd te szrhzi. Szóval ezek az igazi vad meccsek már eltűntek, eltűntek azok is, akik ezt szerették és okozták, és nálunk még nem családi program, mint pár helyen nyugaton.

Meg valljuk be, nézhető focit a Pakson kívül nem játszik csapat (talán most a Kisvárda, de ők sem mindig), és azért  a Paksnek sincs akkora bázisa.

Korábban a szurkolói kártya és beléptetés körüli mizéria is ártott, ezer oka van. De ez nem csak nálunk van így szerintem.

Meg talán lustábbak is lettünk, én pl. magamon ezt is észre veszem, amíg korábban pár éve volt kedvem kimenni akár egy Szpari-meccsre, manapság egyre nehezebben veszem rá magam. tán tavaly vagy azelőtt játszott itt a futsal válogatott, semmiből sem tartott volna kimenni, de lusta voltam arra is.

Érdekes a Loki is, oda is átmentünk párszor mág jópár éve, amikor a Loki volt a CSAPAT Magyaroszágon, érdekes, hogy amikor volt jó csapat, volt két kuka stadion, most van egy fullos stadion, aztán tudjuk, hogy a Loki azóta az NBII-őt is megjárta... Azoknak a régi Loki meccseknek volt hangulata, ezeknek nem sok

Sok dologban egyetértek veled. Már én se voltam 17 hónapja magyar bajnoki meccsen. A szurkolói kártya engem ugyan nem frusztrált, de ez a védettségis annál inkább(ahogy jónéhány szurkolótársamat is). Pluszban még annyit tudnék hozzátenni, hogy évek óta már minden meccset ad a tévé, jobb volt amikor egy fordulóban csak 2 volt amit közvetítettek.
Egy Andorra meccs azonban 48 ezer embert megmozgat-ezek szerint, csak a klubmeccsekről szoktunk le, a válogatott az más tészta. Mondjuk ez így helyes.

Úgy döntöttem, kimegyek a Paks-Fradira. Meg tudná valaki mondani, hogy most milyen szurkolói kártya kell? Az, amit az MLSZ oldalán lehet regelni?

Idézetet írta: Szigo Dátum szeptember 27, 2021, 14:36:50
Úgy döntöttem, kimegyek a Paks-Fradira. Meg tudná valaki mondani, hogy most milyen szurkolói kártya kell? Az, amit az MLSZ oldalán lehet regelni?

@Várda64 ?

Nekem 2 éve Pisti szokta megvenni a jegyeket a Várda-Fradira, ő többet tud.

Készülj Pisti, megyünk idén is a november 7-ei rangadóra; jelen állás szerint tét a Bajnokok Ligája ;D

Idézetet írta: Latzka Dátum szeptember 29, 2021, 20:45:19
@Várda64 ?

Nekem 2 éve Pisti szokta megvenni a jegyeket a Várda-Fradira, ő többet tud.

Készülj Pisti, megyünk idén is a november 7-ei rangadóra; jelen állás szerint tét a Bajnokok Ligája ;D

@Latzka !

Gyertek Barátom! Mindig nagy szeretettel várlak benneteket és ahogyan eddig is, a "zsugát" rendezem. ( Volt rá példa, hogy a 24. órán túl is.  ;D )

Idézetet írta: Szigo Dátum szeptember 27, 2021, 14:36:50
Úgy döntöttem, kimegyek a Paks-Fradira. Meg tudná valaki mondani, hogy most milyen szurkolói kártya kell? Az, amit az MLSZ oldalán lehet regelni?
Tudtommal csak a védettségi igazolvány kötelező mindenhol @Szigo . Ha elővételben akarsz jegyet venni, akkor lehet hogy kell valami MLSZ-es bohóckodás, de én évek óta bérletes vagyok, ezért kiestem ebből a témából. Itthon megyek a bérletemmel, idegenbe megyek a vendégbe, ott pedig ugye mindig van hely.

@oakland23 , @curpy82 !

Ott a kulcsszó: LUSTASÁG!
De ezen felül ez egy sok ismeretlenes egyenlet, hogy miért nem járnak az emberek a sporteseményekre. Én nem tudom rá a választ. Én csak azt tudom, hogy én miért járok. Mert én így nőttem fel, hogy járunk a meccsre, szurkolunk a csapatnak. Számomra ez a természetes. Gyermekként ('70-es évekről beszélünk) elképzelhetetlen volt, hogy a vasárnap ne a "délelőtt templom, délután meccs"-ről szóljon. Kamaszként a templomot felváltotta a kocsma, de a meccs maradt. ... és ez így van azóta is. Legyen péntek este, legyen vasárnap este, megyünk! Pl. most a Loki elleni rangadót két 12 órás éjszakás műszak közé szorítottam be. Pénteken annak tudatában megyek Kispestre, hogy tudom, hogy valamikor hajnal 2 körül érek haza és reggel fél hatra a munkát fel kell vennem. Más mind a két esetben valószínűleg aludna. ... és nem azért megyek, mert Kisvárda lassan már hónapok óta első. Akkor is ott voltam, mikor 4 forduló után 0:11-el 0 ponttal, rúgott szöglet nélkül(!) tök utolsó volt.
Ezt vagy szereted és csinálod, vagy keresed a kifogásokat. Középút nincs. Egyébként kifogáskeresésben biztos vagyok benne, hogy mi magyarok világbajnokok vagyunk.


Supka Attila váltja Pintér Attilát Mezőkövesden

Supka Attilát nevezték ki vezetőedzőnek a Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgócsapatánál.


A klub a szerdai közlése szerint egy plusz egy évre szóló megállapodást kötött az 59 esztendős trénerrel, aki az előző idényben a Kisvárdával ötödik lett, ami a szabolcsi egyesület legjobb élvonalbeli eredménye. Supka a Debrecennel kétszeres bajnok, a Budapest Honvéddal pedig a Magyar Kupát hódította el.
   
A Mezőkövesd hétfőn közös megegyezéssel bontott szerződést Pintér Attilával, miután a csapat nyolc forduló alatt nyolc pontot gyűjtve tizedik helyen áll a tabellán úgy, hogy hat kör óta nyeretlen az OTP Bank Ligában.

forrás: MTI

Tényleg ekkora underdog lenne a Honvéd?

Úgy tűnik a bukik nem igazán követik a magyar bajnokság csapatainak aktuális formáját! Olvasd tovább


Nyugtassatok meg, hogy Szabicsot kirúgja a Vidi  ;D Nem vagyok egy Fehérvár-fan, de kéne egy jó Vidi ebbe a bajnokságba, mert így a Fradi is szar, alibi focit játszik, gyakorlatilag totál szar focival is simán bajnok lesz...

Tegnap épp odakapcsoltam a Vidire, Vidi pad, Szabics áll középen, Torghelle és Juhász pedig a padon ülnek. Én nem tudom, de ennek a Vidinek Sanyi és Roli is akkor segítene a legtöbbet, ha mezt húzna, és beállna játszani. Juhász Roli és Air Sanyi csatárduó ezeknek a takonypócoknak tudna mutatni ezt-azt szerintem, még most is.

Kiállítást nem láttam, jogos volt vagy sem. Én DNB-2őn voltam, félidőben néztem, hogy hazai piros, gondoltam ebből baj nem lehet. Aztán baj lett. Vidi és Szabics  :fakk2: :fakk:

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 23, 2021, 12:13:44
Kiállítást nem láttam, jogos volt vagy sem.

Igen az volt. VAR után módosították ugyan, de teljesen jogos volt.
Nem értem egyébként, hogy mi kell egyes csapatoknál, hogy kirúgjanak egy-egy edzőt? Itt van pl. az Újpest és a Vidi is. Ha jól emlékszem, akkor pl. tegnap nem volt a Vidinek kapuralövése. Emberelőnyben.
Hihetetlen szarul játszik mind az Újpest, mind a Vidi és még csak nem is inog alattuk a pad.
Tényleg nagyon gyenge a Fradi is, de az a durva, hogy ez évek óta belefér a mezőnyben.

Azért ennek a Magyar Kupának is megvan valahol a maga bája. Megmosolyogtató például a Chelsea FC-t is megjárt Marko Marint a tököli mennyei megyei pályáján rohangálni!  ;D

Idézetet írta: BvB_09 Dátum október 23, 2021, 12:24:05
Nem értem egyébként, hogy mi kell egyes csapatoknál, hogy kirúgjanak egy-egy edzőt?

A válasz pofon egyszerű: PÉNZ! Rengeteg pénz.
Ha szakmailag nem is, de a szerződéskötésben azért elég profik az edzőink is. Komoly lelépési pénzeket kell egy egyesületnek fizetni, ha a szerződés lejárta előtt meneszti aktuális mesterét. Teljesítménykényszerről viszont nem nagyon hallottam, hogy le lenne fektetve a szerződésükbe.