Mennyei három 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


január 31, 2022, 17:47:10, Admin
NB3 2021/22

Itt lehet beszélgetni a magyar harmadik liga eseményeiről.  :topbet_125:

"Mint ismert, elképesztő sérüléshullám sújtja az elmúlt hetekben az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapatát. Limperger Zsolt néhány nap alatt mindhárom kapusát elvesztette, így - köszönhetően a Somogy megyei klub beleegyezésének - az október 24-én, 13 órakor kiírt, Kaposvári Rákóczi FC elleni mérkőzést elhalasztottuk.
Köszönjük a Hivatalos Kaposvári Rákóczi FC korrekt hozzáállását az ügyhöz, labdarúgóinknak pedig mielőbbi felépülést kívánunk!"

Csessze meg a Rákóczi. Már hegyeztem magam a szupi oddsra, hiszen a bet365 2.00-al nyitott a hazai győzelemre. Erre ezek a nyomingerek hozzájárultak a halasztáshoz. Hát nem hiszem el, mi ez, szeretet otthon? Ez nem ugyan a helyzet, mint a járvány alatt volt. Azért mert valakinek nincs kapusa, attól még ki kell állni a meccsre. Az Andráshida ellen is képes volt beállni egy mezőnyjátékos, most is képes lett volna valaki erre.

Azt nem tudja valaki, hogy a magyar eredménykövető oldal honnan tud élőben eredményeket közvetíteni a mennyei háromból? Van stream ennyi helyszínről?

Fű alatt elkezdődött a Mennyei hármas. Sajnos az irodák elég szegényes kínálattal dobtak meg minket, de így is lehetett halászni jókat. Sajnos én is későn figyeltem fel a meccsre, de azért szép kis szorzót lehetett fogni. Az RKSK-ra érdemes lesz figyelni, erősödtek a télen!


A 63. percig itt sem volt semmi baj...

https://www.eredmenyek.com/merkozes/tpkJRTs6/#osszefoglalas

Idézetet írta: Szigo Dátum február 13, 2022, 13:13:08Fű alatt elkezdődött a Mennyei hármas. Sajnos az irodák elég szegényes kínálattal dobtak meg minket, de így is lehetett halászni jókat. Sajnos én is későn figyeltem fel a meccsre, de azért szép kis szorzót lehetett fogni. Az RKSK-ra érdemes lesz figyelni, erősödtek a télen!