Küzdősportok 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Hihetetlen gala volt ez a 269, Nunest megvertek, Oliveira oriasit dominalt az elso menetes ledaralasa utan, masik 3 meccsen is 2 KO.. brutalis

Hogy kiütötte a Youtubeos srác, karrierje folytatódik. Woodley egy nyomorék :D


Az első meccsükkel többet kerestek, most Jake Paul 1.5 dollárt míg Woodley 1 millió dollárt kapott.


Masvidal olyat mond, hogy nem volt felkeszulve erre a birkozasra Covingtontol.. Akkor vajon mire keszult egy gyerekkora ota birkozo harcos ellen? ::)


Chimaev nyert ugyan, de azt mondta, nem gondolta volna, hogy Burns ennyire kemény. Vajon látott a brazilról bármilyen korábbi meccset, vagy odament full vakon, hogy meglepte ami történt? ::)

Nagyon megérdemelte ezt most Sterling, Yan beszélt össze-vissza, amolyan Gary Anderson féle vesztes meccs utáni interjút hallottunk, természetesen 0 angol tudással...



A UFC 274 elvileg hatalmas gala lehet, remelem nem csak a hype lesz nagy:D

Oliveira meg plusz 1 oraval sem tudta hozni a sulyt, igy ha o nyer nem ervenyes a meccs, Gaethje viszont megszerezheti az ovet ha megveri a brazilt...

Nem tudom hogy lehetett ezt a meccset nem Santosnak adni..

A noi meccsekert speciel nem vagyok ugy oda a UFC-ben es a fo kartyan 2 is van, de ezenkivul egesz jo kis gala lehet ez a ma esti, raadasul emberi idoben, 20:00 utan kezdodik a sport tv-n! :ok:

Idézetet írta: peshark Dátum július 16, 2022, 13:56:26A noi meccsekert speciel nem vagyok ugy oda a UFC-ben es a fo kartyan 2 is van, de ezenkivul egesz jo kis gala lehet ez a ma esti, raadasul emberi idoben, 20:00 utan kezdodik a sport tv-n! :ok:

Eddig 3 nagyon beteg meccsen vagyunk tul, sokszor ezek a szamozatlan galak sokkal jobbak, mint a tulhypeolt nagynevu galak.. :great: