Magyar Labdarúgó Válogatott 2019

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum november 19, 2019, 21:11:33
Ramsey találatával vezet Wales

Bale beadásából Ramsey szerezte a gólt. Videó itt!



Nem sokat tudunk kezdeni ezzel a szélre indított Bale gyerekkel, aki mindig pontosan adja be. Mondjuk persze James és Joe Allen is azt csinál, amit akar.


Idézetet írta: TiB Dátum november 19, 2019, 21:53:43
Itt a második.



Pátkai mi a jóó francért fut be 3 méterrel mindenki mögé az emberrel, amikor az méteres lesre fut!?!?  ??? ??? :bash:

És egyébként utána nem sokkal egy másik pontrúgásnál megint eljátszotta ugyanezt, azt szerencsére megúsztuk... de ez megye2-ben is ordas hiba...  >:(

Bulgária retteg, Izland/Románia felkészül!  :coolsmiley:
A sorsolás értelmében pedig, ha sikerrel vesszük a szófiai kirándulást, az Izland-Románia győztesét az új Puskásban fogadhatnánk. Nem lenne gyenge egy Magyar - Román derbi 60.000 ember előtt!


A kovetkezo NL selejtezo elso meccsere mar meg is irhatjak a zart kapus hatarozatot.

Európa-bajnokságra vezető útunk

Magyarország az A-csoportba kapott átsorolást. Ez azt jelenti, hogy először Bulgária otthonában játszunk, ha nyerünk, akkor a Puskás Arénában fogadhatjuk az Izland/Románia meccs győztesét.

▶️ 2020. március 26. Bulgária-Magyarország
▶️ 2020. március 31. Bulgária/Magyarország-Izland/Románia

Az Unibet szorzói:

Magyarország nyer Bulgáriában 1.65
2.5 gólnál több lesz 2.33
Mindkét csapat szerez gólt 1.96
Magyarország kijut az Eb-re 3.50



Én már több selejtező-sorozat óta mindig nézek bolgár meccseket, és olvasom is az onnan jövő híreket. Nem szeretek lenézni senkit, de teljes káosz, divatosan mondhatnám, hogy totál balkán. Ami például a bolgár MLSZ-ben megy, az egy totál vicc, a focijuk meg a full szar és a közepesen jó között mozog, teljesen hektikusan, teljesen mindegy ki az edző, kikből áll a válogatott. Szerintem ha stabilak vagyunk, esélyesek vagyunk és jó szorzónak tűnik a 2.20 a győzelmünkre. De ezt nem csak akkor mondanám, ha mi kerülnénk szembe velük, hanem bárki más is, tök tanulságos, hogy a Nemzeti Sportnak nyilatkozó bolgár újságíró azt mondta, senki ellen nincs esélyük. A bolgár foci egykoron baromi szórakoztató volt, de mostanra sportpolitikai, utánpótlás, klub és válogatott szinten is egy paródia lett. Én amúgy sajnálom őket, mert vannak tehetséges játékosaik, de teljes káosz, ami náluk van. Nem olyan mint nálunk, teljesen más szint, igazi balkán. Azt hogy utána mi lesz, nem tudom, szerintem a román és izlandi válogatott is szervezetebb és keményebb, tehát az már más szint lesz, de Bulgária megverése pusztán annyin múlik, hogy kizárják a játékosok az amatőr hibákat. Hajrá Magyarország!