Foci vb 2018 tippek, fogadások, vodka

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Másod-, harmadvonalas európaiak sem jobbak, csak őket ismerjük. Svéd szenvedést például aki kibírja majd sör nélkül, azelőtt le a kalappal ;D Az a baj inkább, hogy már nem gólra játsszák a focit, hanem eredményre. 15 éve még csak az olaszok ölték a focit, most már mindenki.

Idézetet írta: alexthebest Dátum június 15, 2018, 18:36:11
Meg 4-4 csapatot mindket kontinensrol. Legalabb.
Semmivel nem gyengébb ez a marokkói válogatott, mint egy lengyel, szerb, peru, svéd stb kaliber.

Irán meg olyan Albánia szint, szóval lenne esélye időnként kijutni az EB-re is.

Szimpatikusak a sracok ahogy minden labdaert megkuzdenek, de epkezlab passz alig van, otlettelenek, ezen a szinten kifejezetten sutak. Lengyelek es peruiak?  :o Ok.

Én azt nem vágom, hogy miért jó a döntetlen akár Iránnak, akár Marokkónak. Ránézésre simán beérik az egy ponttal, pedig a másik két ellenfél a csoportban extrém nehéz kategória. Józan paraszti ésszel úgy gondolnám, hogy ez a mostani három pont döntő fontosságú, enélkül esélytelen a továbbjutás. Itt három pont, a két nagytól meg elcsenni egy-egy pontot.

Szerintem a Marokkó pontosan így jött ki a meccs előtt. Aztán kb. a 20-25. perctől elfogyott a szufla, Irán meg úgy tűnik belátta, hogy még Marokkó is nagy falat, elkezdte tördelni a meccset, és szemmel láthatóan elég nekik az X.

Lassan kezdhetnénk a hosszabbítással is...


Túlbecsültem én is ezt a marokkói csapatot.. Irán az antifocijával simán kinyírta őket..

Hibátlan öngól. Ez felszabadításnak is meredek elgondolás. Jó csere volt iráni szempontból.


Idézetet írta: junglefever Dátum június 15, 2018, 17:55:44
Egyszeruen nem hiszem el, hogy ezek ide is magukkal vittek a vuvuzelaikat. Remelem minden afrikai csapat hazamegy a csoportkorok utan.

Há' miért baj az? ;D Anno en is rendeltem egyet vaterarol, en is probalkoztam vele, aztan egy trombitas rokonom megmutatta hogy is kellene, nagyon durvan tudnak ezek szolni...  ;D

Portugal meccsre GG talan jo lehet...

Idézetet írta: peshark Dátum június 15, 2018, 19:20:43
Há' miért baj az? ;D Anno en is rendeltem egyet vaterarol, en is probalkoztam vele, aztan egy trombitas rokonom megmutatta hogy is kellene, nagyon durvan tudnak ezek szolni...  ;D
Mert angol nyelvu streamen kovetem a meccseket fulhallgatoval stb. Szoval a hatterzaj felerosodve van jelen es piszkosul idegesito mar husz perc utan is... Nyolc eve is az volt, de azt hittem a del-afrikai vebe utan mar nem kell ujra atelnem.

Lennék Berkesi Judit szakértője :redchug:

Amikor oldalról vette a kamera, nem rakta le a könyökét, hogy egyenes háttal láthassuk. Dörzsölt csaj :pimp:


Cristiano Ronaldo:

2006-os vb: 26 lövés 1 gól
2010-es vb: 22 lövés 1 gól
2014-es vb: 22 lövés 1 gól
2018-as vb: 3 lövés, 2 gól