NFL 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


NFL 2018/19

Itt lehet beszélgetni a 2018-19-es NFL szezon eseményeiről, mérkőzéseiről.  :topbet_125:


A győztes - Super Bowl LIII

Unibet fogadási kínálat részlete:

New England Patriots  7.00
Philadelphia Eagles  9.00
Pittsburgh Steelers  10.00
Los Angeles Rams  12.00
Minnesota Vikings  12.00
Green Bay Packers  13.00
New Orleans Saints  19.00
Atlanta Falcons  21.00
Jacksonville Jaguars  21.00

#3 augusztus 17, 2018, 11:26:53, oakland23
unibeten nézelődök, és látom, hogy:
Roethlisberger paaaszolt yardjait 4400-ból adja az unibet

Az irányító 14 szezont húzott le, és eddig 1-szer ment 4400 fölé, ráadásul 36 éves, magyarul nem fiatal. Ja, és Big Ben két szezont nem fog lejátszani egymás után sérülés nélkül, ezt most aláírom.
De ha netán csoda történik, és mégis, akkor még az is ott van, hogy az utolsó fordulóban nem játszik, ha jól áll a Pitts, és nem számít a meccs neki. DE ha 16 meccset játszik, 4400 yard akkor is kurva sok.

szóval Ben Roethlisberger nálam sose megy 4400 passzolt yard fölé, az odds meg 1.87-es


14 szezont húzott le, és eddig egyszer ment fölé. Ok, hogy jó a supporting cast körülötte, de ez akkor is sok, ráadásul én nem akarok neki rosszat, meg senkinek, most lehet hülyén hangzik, de fogadni mernék rá, hogy lesz sérülése, és 2-3 meccset biztosan ki kell hagynia. Eleve ő az az irányító, aki kurvára nem fél az ütközéstől, és rendre olyan sokáig tartja a labdát, hogy rendre megütik. Szereti a végletekig húzni a játékot, mikor egy kisManning már rég kidobja oldalra, ő még javában várja, hogy az elkapója szabadra játssza magát, de erre egyszer rá fog baszni. Ráadásul 36 évesen az ő szervezete sem fog már annyit bírni, de félő, hogy a stílusán meg nem változtat, és belemegy a darálóba, ahonnan nem mindig fog kijönni egyben. Ehhez a 4400 yardhoz meg nem ártana 16 meccset játszani...

én még ráhúztam egy-két bajnoki címet fociból, amik jónak néznek ki, mint a Juve, kijött egy 5.80-as odds, így nekem 9000 Ft-ot engedett rátenni.
Nem tuti, mert semmi sem az, de elég jó tipp szerintem, főleg azért, mert elég sérülésveszélyes sport. Ő sokat bír, de azért mindent nem. A hátulütője, mint minden long term tippnek, hogy ha jön is, sokat kell várni a pénzre. 

Brady passzolt yardjai 4500 alatt is remek value. Mennek a szokasoson tul a Chiefs, Steelers, Titans, Lions, Bears, Packers es Vikings ellen is - meglepne ha sikerulne neki meg a kozelebe is jutni ennek a yardmennyisegnek. Tulszarnyalnia eddig is csak 4x sikerult.

Idézetet írta: junglefever Dátum augusztus 17, 2018, 17:09:16
Brady passzolt yardjai 4500 alatt is remek value. Mennek a szokasoson tul a Chiefs, Steelers, Titans, Lions, Bears, Packers es Vikings ellen is - meglepne ha sikerulne neki meg a kozelebe is jutni ennek a yardmennyisegnek. Tulszarnyalnia eddig is csak 4x sikerult.

Ráadásul 4.600 a határ.

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum augusztus 17, 2018, 18:24:22
Ráadásul 4.600 a határ.
Bet365-nel 4500 yard van - cserebe magasabb az odds es magasabb az osszeghatar amivel pakolhato.

Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 17, 2018, 11:22:33
unibeten nézelődök, és látom, hogy:
Roethlisberger paaaszolt yardjait 4400-ból adja az unibet

Kár, hogy Brady passzolt yardjaival nem lehet kombiba rakni.... :-\

Idézetet írta: peshark Dátum augusztus 18, 2018, 16:05:15
Kár, hogy Brady passzolt yardjaival nem lehet kombiba rakni.... :-\
Hát ja, viszont focival nekem engedte kombizni

Amit meg erdemes monitorozni az idei szezon elott hogy milyen hatassal lesz az uj sisak szabaly a jatekmenetre. Az eloszezonban nagyon szigoruan fujnak be minden olyan szerelesi kiserletet ahol a linebacker sisakkal elore erkezik es komikusan sok ajandek 15 yardos buntetest osztanak ki emiatt.
Nem tudom valtoztanak-e majd a rendes szezonban ezeknek a megitelesen de ha nem akkor jo sok ketes itelet fog szuletni es magasabb osszpontszam lesz varhato hiszen egyszerubb lesz eljutni miatta a redzoneba mint eddig barmikor (a sajat szememmel lattam h. kevesbe szerelnek hatekonyan azok a jatekosok akik attol felnek h. ezt befujjak ellenuk).

Kicsit nem volt képben hajnalban Kiko Alonso, az ellenfélhez ment ki. John Harbaugh mutat neki utat. ;D


Richie Incognito kicsit oda van agyilag. Talán májusban volt, hogy rendőrt hívtak rá, mert teniszlabdákkal megdobált egy embert, akiről azt hitte kémkedik utána. Merthogy szerinte ő egy NSA ügynök és top secret dokumentumok vannak a mobilján. Azért vonult egyébként vissza, mert elmondása szerint leállt a mája és a veséi.

Néhány napja újra alkotott, apja temetésén tűnt fel, le akarta vágni az elhunyt fejét, hogy kutatási célokra ajánlja fel. Természetesen rendőrt hívtak rá, végül meggyőzte magát és lefejezés helyett hamvasztás lett a dologból.

Mar reszeg vagyok, pedig meg nem tudom mit adott oda a csapatom Khalil Mack-ert, de lexarom. Megerte. :cya: :redchug: :laugh:

A Toledo 66:3-ra verte VMI-t, többek között ezzel a blokkolt punt return TD-vel :o 8)


Nem josolgatok szivesen a hetvegere (a szeptemberi meccseknek a bye week kezdeteig mindig eloszezonos szinvonala/eredmenysora szokott lenni amiota drasztikusan megvagtak az edzes idot par eve) es nem masolom be azt a 40 darab hosszutavu fogadast amit a szezonra tettem (ha 20% lejon beloluk mar pozitivan fogok zarni), de ket meccs nagyon tetszik a hetvegi kinalatbol:

Steelers@Browns Browns +4.0 @1.90
Rams@Raiders Rams -4.0 @1.90

Most teljesen fuggetlenul attol, hogy pl. a Browns csak az idei Hard Knocks reszekbol kiindulva megint egy total eletkeptelen csapat benyomasat kelti - mind a Raiders, mind a Steelers haza tajan felbukkantak olyan tenyezok amik a csapategysegre elkepesztoen negativ hatassal tudnak lenni...
Kiindulva abbol miket irogattak a sokkhatas alatt levo Raiders jatekosok a twitterre amikor kiderult h. eltradeltek Mack-et a hetvegen ill. amit jelenleg nyilatkozik a teljes Steelers Offensive Line a riportereknek Leveon Bell holdoutjarol - sok mindent elmond arrol mennyire nem a hetvegi feladatukra koncentralnak egyesek.

Van meg ket value bet amivel kacerkodom az elso heten:
Bengals@Colts Bengals Money Line @2.25
Texans@Patriots Texans Money Line @3.20

Szerintem mindket hazai csapatnak rosszul sikerult az offseason es a Bengals egyebkent is a titkos favoritom iden az AFC North behuzasara...