Valaki fizetne-e százalékos statisztikáért vagy garanciás tippekért?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok,

silver84 megkeresett a napokban egy olyan jellegű dologgal, hogy "fizetős statisztikák".

Majd ő konkrétan leírja, hogy mire is gondolt.

Közben én indítottam egy szavazást ezzel kapcsolatban.

:cya:

Üdv.

Még le sem írtam amire kiváncsi vagyok, máris van három nem szavazat :)
Mire szavaztok ha nem tudjátok a részleteket?

Nyilván azok szavaztak, akik semmi pénzért nem fizetnének semmiért..  :D

en adtam a hetediket. Nincs a netten olyan, amit nem talalnal meg. Statisztika a multat mutatja, es aki nem tud vele dolgozni, nem tudja osszeadni a dolgokat, es kihozni a legjobb tippeket a legjobb szorzoval, az semmi hasznat nem veszi se ingyer, se penzer. Szerintem csak valami hasonlot probalsz amit a Lacibá csinal.

Ha olyannal foglalkoznék, amiről statisztikát nem, vagy csak nagymértékben hiányosan, és egész napomat rááldozva tudnék összeállítani, akkor egy kis aprót esetleg, de az önmagában csak statisztikára alapuló kiválasztásban nem hiszek (sok más tényezőt is figyelembe kell venni). Fizetős tippekért pedig kizárt, hogy egy forintot is adjak. Várjuk az írást! :)

(8. nem)  ;)


Ami konkrétan érdekel:

1. százalékos statisztika csapatokra lebontva.
Pl. As Roma hazai pályán:
-1.félidő több mint 0,5 gól / kevesebb mint 0,5 gól
1.félidő több mint 1,5 gól / kevesebb mint 1,5 gól
1.félidő több mint 2,5 gól / kevesebb mint 2,5 gól

0-15, 16-30, 31-45 +

-2.félidők ugyanez

-Összes hazai meccs ugyanez + 0-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-50, 51-60, 61-70, 71-80, 81-90+
Első gólok

-Ez az egész vendég meccsekre is lebontva.

-Hazai és vendég összesített

Több ezer csapat, minimális összegért.


Második: Tesztek alatt jól szerepelt.
Fix-mix.
Napi tutikkal. Van hogy 1,2 odds, van hogy 2,5 ös odds is összejött a mixekből. Befektetésnek is tökéletes.
Minimális összegért cserébe. Ha egy adott hónapban nem lenne nyereség díjvisszafizetés. (Ilyen még nem fordult elő)
Rendes bejegyzett Magyar cég, elérhető székhellyel a biztonság miatt :)


Látom én is a szavazást, nem kell fáradnotok a számok kiírásával :)
Viszont indoklást keveset kaptam! Pedig az lenne a legfontosabb!
Én úgy látom hogy a statisztika az olyan mint a profi pokerosoknál a segédprogramok!
A tippek meg biztos haszon, meló nélkül! Ingyen ki lehet próbálni!

Indoklást...

Ezt a statisztikát Te árulod, vagy megerősítést vársz tőlünk, hogy nem nyúlsz mellé a vásárlással?

Semelyik. Felmérés, kiváncsiság hogy ki mit áldozna hogy egy egy adott meccsről legyen fogalma, illetve hogy ha létezne egy olyan oldal ahol tényleg helyettünk kitalálnák a hosszú távon nyereséges tippeket, miközben nekünk csak az a dolgunk hogy megjátszuk őket, lenne aki vásárolná.
Mi tudna minket meggyőzni, hogy tényleg kipróbáljuk.

Téged, titeket mi győzne meg?

Egyszeru. Azok a stattsz-ok amit kiirtal megtalalhato ingyer. Osszesre ugy se lenne szuksegem, igy ha talalok ki strategiat, utana nezek a dolognak hosszutavon /kb 3000 - 5000/ meccsben mennyi % fordult elo, meglesem a szorzokat, es latom, meg e eri, vagy hosszutavon lemegyek szepen nullara. Rajovok hogy a tizpercekre felbontott meccsben talatam kis hezagot, van ott value valamiben - igy kikeresem a weben, bekoppintom vagy egyenesen a excelbe, vagy meg elotte attfutatom a wordban. Es lam, meg van. Aki ezen akar utat roviditeni, az nem jo iranyba megy. Sokszor csak akkor veszel eszre dolgokat, ha te magad csinalod meg, te szurod a dolgokat ugy ahogy neked kell...

Soccerstats-on elég sokféle statisztikát megtalálsz ezek közül, gólok is jó néhány bontásban szerepelnek (10 perces azt hiszem nincs), nézegesd meg, jó kis oldal.. ;)

Természetesen vannak hosszútávon nyereséges tipsterek, és léteznek nagyon jó statisztikák is, mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mibe vág bele, illetve meghatároznia a sportfogadásban bejárni kívánt útját. Magam részéről 98%-ban saját tippekkel dolgozom, és ehhez a sport iránti szeretetem is hozzájárul, így még az utánajárásban, illetve a tippek meghatározásában is örömömet lelem.

Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy az e-cégjegyzéken megtalálnám őket úgy, hogy a tevékenységi körüknél "sportfogadás tippek és statisztikák kiskereskedelmi értékesítése" szerepel. ;D ;D

Szerintem első körben vezetni kéne egy naplót hogy megmutasd mennyire vagy jó, pár hét után már valami tanulságot le lehet szűrni hogy megéri e vagy sem. Bár én Ac_28al értek egyet a statisztika mindig a múltat mutatja nem érdemes rá alapozni, sokan próbálják megcáfolni kevés sikerrel egyenlőre.

te ezt tenyleg igy latod? hogy valaki valahol kitalall neked ,,nyero tippeket" ??? es utana eladja, ugy mint a szupermarketbe bemesz? :D Ugy mint a kiflit barki megveheti? Igen, vannak fizetos oldalak, ahol jo tippeket adnak, visszamenoleg evekre nyulik a statisztika, de nem olcsoan adjak.