Championship 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Championship 2018/19

Az angol másodosztály mezőnye 24 csapatból áll, melyek az augusztustól májusig tartó szezon alatt kétszer játszanak egymással, egyszer otthon, egyszer idegenben. Ez azt jelenti, hogy egy csapat bajnoki szezonja 46 meccsből áll. Az első két helyen végző gárda automatikusan feljut a Premier League-be, a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik helyen végző csapatok pedig rájátszásban vesznek részt a feljutásért.

Hivatalos oldal

#1 augusztus 30, 2018, 19:59:28, SPF Előzetes
Bielsa és Pulis megvívja a stílusok csatáját

Pénteken este a Championship élmenői az Elland Roadon csapnak össze egymással. Két maximalista edző irányítja a csapatokat, de a labdarúgásról alkotott elveik merőben eltérőek. Tovább


#2 szeptember 01, 2018, 19:02:14, robmiller
Nem találtam ilyen topikot erre az évre vonatkozólag, így bátorkodtam nyitni egyet! Amennyiben én nem látom a fától az erdőt, kérem az Adminokat, hogy töröljék a topikot! Köszönöm! :beerchug:

Na és a lényeg. Tudja valaki mitől 7.00-szeres a szorzó a Bolton vendéggyőzelmére a Preston otthonában? Harmadik helyen vannak a vendégek, és abszolút nincsenek rossz formában. Nem is értem hirtelen.  ??? :spaz:

Utanna olvasva en is ugy gondolom ,h AH+1  Bolton 1,80 ert eleg jo value, nem hiszem h 2 gollal kikapnak.  8)

Az elején megijedtem, amikor elhúzott 2:0-ra Preston, de végül csak X lett a meccs. Nem értem mi volt itt a szorzókkal, de élőben 1:0-lás állásnál pl. 19-szeres volt az odds a Boltonra..

#5 szeptember 01, 2018, 18:40:30, LFCfanBoti
Idézetet írta: robmiller Dátum szeptember 01, 2018, 18:14:14
Az elején megijedtem, amikor elhúzott 2:0-ra Preston, de végül csak X lett a meccs. Nem értem mi volt itt a szorzókkal, de élőben 1:0-lás állásnál pl. 19-szeres volt az odds a Boltonra..
köszi hogy felhívtad a tippre a figyelmem, 1.5-ös hendivel megtámogatva elég simán jött az első 20 percet leszámítva :)  :beerchug:

Ez szép fogás volt Robi, gratula! :beerchug:

Örülök, ha többen profitálni tudtatok belőle. Ha legközelebb ilyen gyanús dolgot látok, akkor is előre felhívom rá a figyelmet. Bár a tipphez inkább sunik véleménye adta meg nekem a lökést, hogy én is megtegyem +1.0 AH-ban. Addig csak vacilláltam rajta, hol lehet a csapda. Általában az ilyen gyönyörű oddsok, mindig úgy szállnak el, mint a győzelmi zászló...na de a lényeg, hogy ez most ült!  :beerchug: :beerchug:



igaz nem championship, de amit a chesterfield csinál a national league-ben az nekem már bőven rekord gyanús, zsinórban 9 döntetlen bajnoki meccseken, 6-7-et még ritkán szoktam látni, de ilyet még nem láttam
https://www.eredmenyek.com/csapat/chesterfield/dQIMIN5n/

Jack Grealish rúgott egy kisebb gólt a Derby County-nak. :o




Idézetet írta: anarsia Dátum április 28, 2019, 18:37:31
Újabb bunda? :D

http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/video-a-vitas-gol-utan-bielsa-utasitotta-csapatat-hogy-ne-vedekezzen-2697323
Nem bunda, hanem fair-play!
Maximum annyi lehet furcsa a dologban, hogy Marcelo Bielsa menedzser olyasmit cselekedett, amire jóformán egyáltalán nincs példa a fociban.