th3PR0j3ct0r Pókeres Naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Gratulálok!  :great: Ezek azok a "villantások" amikről fentebb beszéltem, de meglesz itt a "nagy durranás" is csak türelem Barátom!
A haverod döntését megértem. Lehet kicsit "megcsömörlött" most a játéktól, jártam már én is hasonló cipőben, igaz más kártyajátéknál. Előfordul az ilyen, de szerintem előbb-utóbb visszatér.

Köszi szépen.  :beerchug:

Ja, valamilyen szinten én is megértem a haverom döntését, sőt abban is biztos vagyok, hogy előbb-utóbb meggondolja magát, aztán majd meglátjuk.

A mai nap jól indul... Sikerült stacket építenem az egyik 5rebuyon, erre egy 1010 vs 55-öt buktam preollé egy román kutya ellen... Hihetetlen mit össze nem mákolnak a szőröstalpúak. Nem is ez az idegesítő, hanem az, hogy ülnek 3-an az asztalnál, pofáznak össze vissza, oltanak mindenkit, hogy mennyire jó játékosok, stb... Teszik mindezt úgy, hogy ilyen 30/2-es statokat produkálnak, ami hosszútávon semmire nem jó. Amikor meg az agyhalott kutya betolja 55-el, én meg lecallolom 1010-el, akkor meg örjöngenek, hogy mekkora all-in volt, mennyire faszagyerek, mert jött az 5-ös flopon. Ilyen embereket kéne szábab***ni, de nem akárhogy...

Mindegy, az a lényeg, hogy jó döntést hoztam, hosszútávon ennek ki kell jönnie, csak az idegesít rohadtul, hogy amennyiben ezt behúzom, akkor FT stackem van... Így meg regelhetek a kövi versenyre.

Igen, ezek idegesítőek, de nem szabad velük foglalkozni:) Mostmár jönnek majd a győzelmek:) Remélem nekem is, mert nagyon nem megy a game mostanság a freerollokon, és most pénzem sincs úgy, hogy fel tudjam tölteni bármelyik számlámat. Majd talán:)

Hát eddig botrány a mai nap... Két versenyen indultam eddig, a 11$ freezen JJ-vel floppoltam J102-t majd all in mentem, de egy ellimpelt AK úgy gondolta hogy lecallol, jutalma a turn Q. Most egy 5$ rebuyt tolok, UTG emelésére all in mentem KK-val, ezt KQo és AQo képes volt callolni, majd UTG fold. A boardra érkező (nem sorrendben) 45678 viszont megakadályozta a triplázást... Mire ezeket a sorokat leírtam, sikerült duplázni AA-val... Hátha összejön már végre egy versenygyőzelem.

Ígértem egy beszámolót az eddigi Carbon-os napjaimról:

Ma bebizonyítottam magamnak, hogy mekkora f*sz vagyok... Délután van két 5.5$-os rebuy verseny, mindkettőn elindultam. Az egyiken 8. lettem, a másikon pedig... Az történt, hogy 15 embernél toronymagas leader voltam, kb annyi zsetonnal, hogy ha FT-re érek, akkor még ott is 2x átlagom lesz. Ehhez képest kiestem a 11. helyen. Életemben nem játszottam még ilyen rosszul, hihetetlen amit műveltem. Gyakorlatilag fél óra alatt sikerült teljes mértékben kimerítenem, mindazt, amit a JÁTÉK IRÁNTI ALÁZAT TELJES HIÁNYA kifejezés takar. Valami nagyon nincs rendben a játékommal, mert a héten lazán nyerhettem volna 7-800$-t, ehhez képest viszont nagoyn kicsi +-ban zártam. Az a gond, hogy soha nem éreztem azt, hogy az alázattal gond lenne, de amit a héten műveltem, az sajnos ezt a mentalitást tükrözi... Ezen változtatnom kell, mert így sosem fogom újjáépíteni a BR-t. Igazából csak abban reménykedem, hogy nem ez a játékom új iránya, hanem ez egy elcseszett hét volt, amikoris a kulcsfontosságú helyzetekben kihagytam koncentráció terén.

Akkor jöjjön az eddig eltelt Carbon-os időszak számokban (vasárnap-vasárnap):

47 versenyen indultam, ebből sikerült 8 alkalommal FT-re érni, itt azonban, mint már utaltam rá, általában nagyon gyatrán játszottam, ezt a helyezések eloszlása is tükrözi:
1. x0
2. x1
3. x1
4. x0
5. x3
6. x1
7. x0
8. x1
9. x1
10. x0
Az első szám a helyezést takarja, míg az x után az a szám van, ahányszor az adott helyen végeztem.

Nos, ilyen gyenge időszakom még nem volt FT-ket tekintve, hogy ennyi alkalomból egyetlen versenyt se tudjak nyerni, de hogy még HU-t is ilyen keveset játsszak, az már tényleg nagyon gáz. Ezen kívül pedig ott van az a tény, hogy nagoyn sok FT-t én szórakoztam el, továbbá ott van egy 9. FT lehetőség is, amiről ugye fent írtam már... Ha 9 FT-vel számolok, pontosabban úgy mondanám, hogy 9 lehetőség normális nyereményre, akkor azt mondanám, hogy ebből 3-at, nagyon max 4-et nem én rontottam el...
Az FT-ken egyébként nagyjából 280$-t ért átlagosan az első hely, nem nehéz megmondani, hogy ebből nagyon keveset hoztam ki. Simán nyerhettem volna 7-800$-t tisztán, ha normálisan tudom hozni a saját játékomat. Egyébként a 7-800$-t én alsó határnak gondolom.

Na és akkor jöjjenek a legfontosabb mutatók (még leírni is rossz):
-47 verseny
-8FT
-43 óra játék
-128$ profit
-17.4%-os ITM
-36.6%-os ROI

Ha egy szóval jellemezhetném: SZÉGYEN.

A végére bedobtam mellékletnek két HM képet, az egyik egy grafikon az elmúlt hét ingadozásairól, a másik pedig napi szinten lebontva minden lényegesebb adat.


Összességében szerintem nagyon sokat játszottam, a közeljövőben biztos nem lesz ennyi időm, de most kíváncsi voltam rá, hogy mit tudok kihozni magamból egy hét alatt. Megpróbálom kijavítania  hibáimat, lesz mit. Több alázat, nagyobb odafigyelés és talán jönnek majd az eredmények is.

Nos, bekövetkezett az, ami tudtam, hogy előbb-utóbb befigyel majd, pont a múlt héten mutatott játékom miatt...

Ma eddig 3 versenyen indultam, meglett egy FT, 9. lettem, ráadásul úgy, hogy 17-18 embernél már megvolt az FT átlag stackem, de ekkor elfogytak a lapok, ha pedig emeltem, mindig ellenállásba ütköztem. Az FT-n pedig kaptam egy AK-t amire betoltam, sikerült egy AA ellen menni, sikertelenül. Volt még egy AA vs 66 ami ismét nagy falatnak bizonyult, majd egy AK vs KK ami ismét nem ment...

Ez van most, össze kell szednem magam, mert a múlt héten nem sikerült kihasználnom a lehetőségeimet (saját magamnak köszönhetem), most pedig egyre jobban meg kell küzdenem az FT-kért, ráadásul RNG sem sajnálja tőlem a coolereket.

Nos, örömmel jelentem be, hogy megvan az idei év első tornagyőzelme!  :beerchug:
Egy elég jól elrejtett AA-al (egyébként A fullal) sikerült megnyerni a versenyt, remélem a közeljövőben sok ilyen lesz még. Lényeg a lényeg, megtört a jég...

Gratulálok! Jöhet a többi győzelem  :great:

Szintén gratulálok :great:  Ezen az 1000$ garison általában nem szoktak meg lenni 100-an? Mi a tapasztalat?

Köszi szépen Srácok!

Latzka: A délutáni versenyek hétköznap mind overlayesek, tehát nem szokott összejönni nevezésekből a garantált nyereményalap. Hétvégén azért már húzósabb egy kicsit, de délután még akkor is csak éppenhogy (ha) összejön annyi ember, hogy meglegyen a nyereményalap. Egyébként az új amerikai VISA/Mastercard ügy érdekes lesz majd, mert ez a terem is fogad amerikai játékosokat, sőt a versenyek kb nekik vannak kitalálva, délelőtt pl nincs is igazán értelmes verseny, az első délután 1-kor kezdődik, az utolsó jó verseny pedig hajnal 6-kor kezdődik. Kíváncsian várom, hogy mi lesz az amerikai játékosok sorsa, mert elég gyengék ebben a teremben (is).

Idézetet írta: th3PR0j3ct0r Dátum február 10, 2010, 19:14:09
Nos, örömmel jelentem be, hogy megvan az idei év első tornagyőzelme!  :beerchug:
Egy elég jól elrejtett AA-al (egyébként A fullal) sikerült megnyerni a versenyt, remélem a közeljövőben sok ilyen lesz még. Lényeg a lényeg, megtört a jég...

Gratulálok!  :great: Így tovább!  :ok:

Gratulálok Robi, így tovább!  :ok: :beerchug:

Köszi szépen Srácok!

Azóta viszont történt egy-két dolog...

Szóval Yety20 barátom fejével sikerült dumálnom, mégsem hagyja abba, sőt ebben a pillanatban is itt toljuk, én lassan 24 órája, 4 óra alvással... Tegnap eNGine47 kollégával toltunk egy közös sessiont, új BR csúcsot állított be, nemrég kezdte a játékot, de nagyon jól halad. Hajnal 2 körül Yety20 is tiszteletét tette nálunk, elég sokat asszisztált, bár nem játszott. Hajnal  6-ig toltuk, eNGine47 lelépett, mi meg aludni akartunk, csak nem ment... 11-ig fent voltunk, toltunk pár SM satot, egyik sem sikerült, 11 körül bealudtunk, majd 4-kor ébredtünk, hogy akkor kaja, aztán újúlt erővel vághassunk neki a versenyeknek. Hát mit is mondhatnék, "szarul" sikerült a reunion utáni első session... Én négy versenyen indultam, ebből az egyiknél cseréltünk 50%-ot Yetyvel, itt én kiestem elég hamar, ő viszont FT-re jutott. Az eredményeinket a mellékletekben találjátok meg.  ;) .

Yety20 még jól áll egy 22 é Freezen a starson, jelenleg 29/70. Meglátjuk mi sül ki belőle.

Holnap starson 40$ BI 1.000.000$ garantált, mindkettőnknek kihagyhatatlan, ott valamit alkotni kell!

Gratulálok, látom kezd menni újra a játék. Örülök, hogy egyre több siker a fórum tagjai között, persze egy kicsit irigykedem is:))))

Szép teljesítmény Barátom, gratulálok!  :great: Kívánom, hogy sokáig tartson a lendület!  :ok:

U.i.: Yety20-ról pedig csak annyit: én megmondtam, hogy előbb-utóbb visszatér. Neki is sok sikert kívánok! (csak sose ellenem  :D  )