Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában




mennyi lett a svéd-montenegró eredménye?

Idézetet írta: McCart Dátum június 16, 2012, 20:39:23
mennyi lett a svéd-montenegró eredménye?
20-18 Montenegrónak.


NORVÉGIA-MAGYARORSZÁG 31-27 (14-13) (összesítésben: 52-54)

Oslo. Vezették: Krstic, Ljubic (szlovének)

NORVÉGIA: Erevik, Medhus - Björnsen 1, Hansen 3, Jöndal, Kjelling 6, Klev, Lund, Mamelund 6, Myrhol 7, Rambo 1, Riegelhuth Koren, Paulsen 1, Tönnesen, Samdahl, Tvedten 6 (2). Szövetségi kapitány: Robert Hedin.

MAGYARORSZÁG: Fazekas, Mikler - Császár 4 (1), Gulyás 4, Harsányi 2, Iváncsik G. 2, Katzirz, Laluska, Lékai, Mocsai T. 1, Nagy L. 4, Pérez 2, Putics 4, Schuch, Vadkerti, Zubai 4. Szövetségi kapitány: Mocsai Lajos.

Kiállítások: 6, ill, 10 perc

Hétméteresek: 2/2, ill. 1/1


Chema Rodriguez is Veszprémben

Az MKB Veszprém honlapjának közlése nyomán hivatalossá vált, hogy az Atlético Madrid eddig játékosa, Chema Rodriguez is a magyar bajnoki címvédőt erősíti nyártól.

A 32 esztendős irányító három éves szerződést írt alá a bakonyiakkal. Chema Rodriguez 2007-ig a Valladolid játékosa volt, ezt követően került az akkor még Ciudad Real néven szereplő, 2008-ban és 2009-ben is BL-győztes együtteshez. A spanyol válogatott tagjaként 2005-ben világbajnoki címet szerzett, 2006-ban Eb-ezüstérmes, 2011-ben pedig vb-bronzérmes lett a spanyol válogatottal.

- Veszprémben nagyon komoly projekt kezdődött el - mondta el az mkbveszprem.eu-nak Chema Rodriguez. - Ennél a csapatnál biztosítva érzem azt, hogy az elmúlt öt évhez hasonlóan a lehető legnagyobb célokért küzdjek továbbra is. A Ciudad Realnalnál (Atletico Madridnál) szép időszakot töltöttem el, de eljött a váltás ideje, és olyan csapathoz szerettem volna szerződni, ami új kihívásokat jelent. Veszprémben nagyon komoly dolgok vannak születőben, olyan csapat épül, ami a szűk európai elit tagja lehet. A posztomon szereplő Császár Gábor vitathatatlanul a világ egyik legjobbja. Tehetsége régóta látszik, folyamatosan fejlődött, az utóbbi 1-2 szezonban kezdett igazán beérni. Neki már nem kell bizonyítania, ő egy fantasztikus játékos. Várom, hogy vele dolgozzak és közösen vezessük sikerre az MKB Veszprémet. A céljaim ugyanazok, amik eddig az Atleticonál: stabil Final Four résztvevő szeretnék lenni és természetesen Bajnokok Ligáját szeretnék nyerni!

A Veszprém korábban már bejelentette a Barcelona két játékosa, Cristian Ugalde és Marco Oneto leigazolását. A katalán együttes és a Veszprém továbbra is tárgyal Nagy László szerződtetéséről, így még nem dőlt el, hogy a magyar válogatottba visszatérő jobbátlövő már az idény nyáron vagy barcelonai szerződésének lejártával, 2013 nyarán csatlakozik a veszprémi klubhoz.


Forrás: kezi.hu

Idézetet írta: Pisti1987 Dátum június 20, 2012, 12:07:29
Chema Rodriguez is Veszprémben



És szerintem ezzel még nem fejezték be, de honnan a sok pénz azt nem tudom, mindegy, jövőre Kiel, Kobenhavn, Veszprém, Montpellier Final Four lesz!!!  :beerchug:

Remélhetőleg Nagy Lacit is el tudják hozni már az idei szezonra és, akkor tényleg bombaerős csapat lesz. Chema 5 éve még 800.000 Euroért ment a Ciudadba és ez volt az, akkor átigazolási rekord, de azóta is csak Karabatic volt szerintem drágább.
Császár/Chema irányító duó azért csöppet kemények tűnik ;)



Svéd válogatott játékossal erősített a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Pick Szeged, miután a mai sajtótájékoztatón bejelentették, hogy az Aalborgból érkező Jonas Larholm a Tisza-parti együttesben folytatja pályafutását.


Huu, na ez meglepett. Nem gondoltam volna, hogy a Szeged ki tud fogni egy, ilyen kaliberű játékost. Úgy látszik egyre vonzóbb a magyar bajnokság.


A női NB1-es is egyre vonzóbb lesz mindenkinek. Érd is bejelentett ma 2 jó kis igazolást, úgy néz ki a Fradi is fog igazolni külföldről. Mondjuk szvsz. a magyar női NB1 a legerősebb női kézilabda bajnokság a világon.  8)


Női kézi Eb: egy csoportban a horvátokkal és a németekkel a mieink

Pénteken Monte-Carlóban kisorsolták a női kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének beosztását. A magyar válogatott ellenfele a C-csoportban Németország, Horvátország és Spanyolország lesz a szerbiai Eb-n, amelyet december 4. és 16. között rendeznek meg.

NŐI KÉZILABDA EB, SZERBIA, CSOPORTBEOSZTÁS A-csoport: Szerbia (házigazda), Csehország, Norvégia (címvédő), Ukrajna
B-csoport: Macedónia, Dánia, Svédország, Franciaország
C-csoport: Magyarország, Spanyolország, Horvátország, Németország
D-csoport: Románia, Oroszország, Izland, Montenegró

Idézetet írta: Pisti1987 Dátum június 22, 2012, 18:31:51
Női kézi Eb: egy csoportban a horvátokkal és a németekkel a mieink

Olyanok lesznek lassan a női kéziseknek a németek mint a fociban a svédek: nem tudunk szabadulni tőlük...

Idézetet írta: Lacapi Dátum június 22, 2012, 18:44:04
Olyanok lesznek lassan a női kéziseknek a németek mint a fociban a svédek: nem tudunk szabadulni tőlük...
Nem. :) Viszont végig Újvidéken fogunk játszani, több ezer magyar előtt, szinte hazai pályán, ami azért jelentőset lökhet a csapaton.

Ezt a csoportot meg lehet és meg is kell nyerni!!!