Infó > Sportfogadas.org

Fórumtagok eltűnése

(1/3) > >>

Szabcsi151:
Igazából az adta nekem az ihletet (téma megnyitása), hogy egyes fórumtagok, akik alapjában véve "törzsvendégek"- és aktívak is voltak, csak így eltűntek az oldalról. Szerintem jó lenne ezt valahogy egy helyre gyűjteni és tisztázni a miért-jét, ezáltal az újonnan regisztrált tagok is jobban tisztában lennének a szabályzattal.  :ok:

TiB:
//www.youtube.com/watch?v=y44Tf7kb5-s

Admin:

--- Idézetet írta: Szabcsi151 - Február 10, 2020, 23:59:23 pm CET ---Igazából az adta nekem az ihletet (téma megnyitása), hogy egyes fórumtagok, akik alapjában véve "törzsvendégek"- és aktívak is voltak, csak így eltűntek az oldalról. Szerintem jó lenne ezt valahogy egy helyre gyűjteni és tisztázni a miért-jét, ezáltal az újonnan regisztrált tagok is jobban tisztában lennének a szabályzattal.  :ok:

--- Idézet vége ---

A sportfogadás, a szerencsejáték egy kényes téma. Ok, valaki eltűnik a fórumról, de lehet megvan az oka.
pl. a függőség is lehet a probléma forrása

Szabcsi151:

--- Idézetet írta: SPF Admin - Február 11, 2020, 11:40:21 am CET ---A sportfogadás, a szerencsejáték egy kényes téma. Ok, valaki eltűnik a fórumról, de lehet megvan az oka.
pl. a függőség is lehet a probléma forrása

--- Idézet vége ---

Ezzel pont nem értek egyet, mert pl. akiket én hiányolok, sokkal fontosabb volt a közösség, persze csak külső szemlélőként.

Szabcsi151:

--- Idézetet írta: TiB - Február 11, 2020, 09:30:13 am CET ---//www.youtube.com/watch?v=y44Tf7kb5-s
--- Idézet vége ---

Imádtam a filmet tényleg, de már 31 leszek. Élesben vadászom.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése