Képfeltöltés a tippjátékhoz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: HZS67 Dátum március 25, 2009, 18:45:32
Helló Milán! A tippjátékhoz az Unibetes képfeltöltést hanyadikáig kell feltölteni?

A hónap végéig.

Milan!

A múltheti "problémám " miatt írok. Aludtam rá néhányat,és úgy döntöttem,hogy folytatom a játékot.
Viszont nem fogok feltölteni képet a fogadásomról.
A kérdésem az lenne,hogy ha esetleg "fizetős" helyen végzek,de nem töltöm fel a képet,akkor más megkapja-e a nyereményt,vagy az marad a fogadóirodánál?

Mert lemondanék az esetleges nyereményemről,ha azt más megkapja!

Azért döntöttem így,hogy folytatom a játékot,és nem tudván,hogy nyerek-e vagy sem,de előre lemondok a nyereményemről,hogy lásd,én nem a levegőbe beszéltem,és nem egy fiatal "hülyegyerek" vagyok,aki ide jött lázadozni!

A vélemény továbbra is az,hogy aki fogadásra adja a fejét,az legyen tisztában a világon egységes szabályokkal,vagy hagyja a francba az egészet! Mindenesetre én azt mondom,óvódások NE JÁTSZANAK!!!

Mert a "profik" --értem ez alatt azokat,akik minden általános fogadási szabállyal tisztában vannak,mert hajlandóak voltak azokat elolvasni,ha már a pénzüket kockáztatják,és fogadóirodákkal szerződnek (mert ugye minden fogadás egy szerződés)-- idegeit őrlik.

Kérlek,egyértelmű választ adj arra,hogy megkapja -e más a díjat,ha nem teljesítem a feltételeket (képfeltöltés)!
A szabályzatban nem találtam erre vonatkozó bekezdést,csak annyit,hogy  aki nem tölt fel,az nem jogosult.

ELŐRE LEMONDOK (az esetleges) NYEREMÉNYEMRŐL!

Köszi, runin!

Üdv runin,

Örvendek, hogy visszatértél weboldalunkra/fórumunkra, s hogy úgy döntöttél, hogy mégis folytatód a játékot.
Azt előre elmondom, hogy egy véleményen vagyunk a felvettet "handicapes" ügyben, viszont az egészet csak azért vezettem be, hogy ne legyenek félreértések a feldolgozásnál.

Most legyünk komolyak...igazán nem nagy ügy egy annyit odaírni a megjegyzésbe. Egyedül annyit kérek, hogy írjátok le mire vonatkozik a handicap...habár akár olyasmit is kérhetnék, hogy a tipp mellé indokoljátok az adott tippet...de nem, nem akarom bonyolítani.

Kérdésedre visszatérve: ha nem töltöd fel a képet, akkor az utánad következő kapja meg a nyereményt, tehát nem marad a fogadóiroda tulajdonában a pénz.

Sok sikeres tippet kívánok.

Idézetet írta: runin Dátum január 14, 2010, 17:09:43
A vélemény továbbra is az,hogy aki fogadásra adja a fejét,az legyen tisztában a világon egységes szabályokkal,vagy hagyja a francba az egészet! Mindenesetre én azt mondom,óvódások NE JÁTSZANAK!!!
Nincsenek egységes szabályok az irodáknál, csak nagyjából megegyezők és különbségek. Mivel a játékban több irodától lehet odds-okat venni, ezért mi kell egységesitsük a szabályokat és ezt csak úgy lehet ha minden tipp teljesen egyértelmű! Tehát nem lehet azt mondani rá, hogy én igy tippeltem mert az irodánál, ahol játszok igy van, hanem oda is kell irni a játék szabálya szerint.

OK,így jó lesz. Őszintén mondtam,hogy nem fogok feltölteni képet,így esélyt adva másnak a nyereményre. Mert én ilyen ember vagyok... (persze nem ismerhet mindenki)
Ahogy mondtam,rengeteg helyen játszok,van olyan oldal,ahol kell írni indoklást is,sőt,ott nem is játszhat mindenki,csak akit jóváhagynak. Viszont 1 vagy 2 figyelmeztetés után,aki rossz tippet ad meg,azt kizárják! Ennyi,szerintem így kell csinálni!
Rossz tippre azt értem,hogy mondjuk más az indoklás,mint a tipp,vagy,hogy a spread (hendi) oddsát írja a sima tipphez,stb...
Ott is pénzért megy a játék (a múlt hónapban is nyertem,ezt csak zárójelben),aki nincs tisztába szabályokkal,az ne játszon!
Az oldal image-ének sem árt,ha azt látja a többezer látogató,hogy igen,itt a játékosok is "profik". De az óvódás "magyarázkodás" az nem ezt suggalja.
Nem magyarázkodni kell,hogy én így,meg úgy gondoltam,hanem amit ír,az a tipp,mindegy,hogy valaki hogyan gondolja. Ha elcseszi,akkor tipp törölve,egy figyelmeztetés,max. mégegy,aztán kizárás az adott hónapból.
Véleményem szerint 1-2 játékos ne tegye tönkre többtíz,vagy többszáz ember játékát.
Nekem azzal,hogy kétszer kell megadni egy tippet (jelölve és a gyengébbek kedvéért kiírva is),az tönkreteszi.
Azzal semmi gondom nem lenne,ha a szabály azt mondja,hogy kell indoklás,amint írtam,játszok ilyen oldalon is,de az a tipp indoklása(elemzés,stb...),nem pedig az,hogy duplán erősítsem meg,hogy mit tippelek,amikor egyértelmű,hogy mit tippelek.
Nah,mindegy,úgysem tudok mit kezdeni az ilyen játékosokkal,ők úgyis örök vesztesek lesznek.
zárójel: (Ezért tart itt ez az ország,mert "mindenki" szavaz,de fogalma sincs mire. Sajnos ez a fogadás területén is így van.)
Nagyon sok embert tudok,akik akármilyen oldalról,játékról,fórumról azért lépnek le,mert az tele volt "nem okosokkal".

Üdv, runin!

Peace... ;)


vmlinuz !

Ha így néz ki egy tipp,hogy pl.:  NHL: New Jersey Devils-NY Rangers    New Jersey -1,5  (vagy:  1,  -1,5)
Ez a világ minden egyes irodájánál azt jelenti,hogy a New Jersey minimum 2 góllal nyer! (az egységes szabályt erre értettem)
És ha Devils minimum 2-vel nyer,akkor a tipp nyertes,és fizetnek. Nem pedig azt mondják,hogy "jajj,mi nem tudtuk,hogy melyik csapatra gondolt".

Elfelejtesz egy apró dolgot: a tippek feldolgozása kézzel történik, nem automatikusan. Tehát az ilyen plusz megjegyzések meggyorsitják a munkát, mikor több száz tippet kell feldolgozni.

vmlinuz
Vagy nem olvastad a múlt héten,hogy mi volt a gondom,vagy félreértettél valamit!

Nem arról volt szó,és nem azt mondtam,hogy gyors vagy lassú a feldolgozás!
A probléma az volt,hogy egy egyértelmű tippemhez "óvódásnak" tűnik még külön odaírni,hogy mi a tippem!
Hiszen azt az oldal által megadott lehetőségek közül klikkeléssel választom ki! Nem pedig írok valamit,amit mindenki úgy érthet,ahogy akar.
Klikkelek,és kész. Amúgy meg,ha kézzel történik a kiértékelés,akkor meg miért kell klikkelni? Akkor mindenki ír egy tippet szövegesen,és kész. De persze ez nagy baromság lenne(csak viccből mondtam),mert akkor a kiértékelés jóval több időbe telne.

De ne beszéljünk el egymás mellett,mégegyszer mondom,nem az volt a problémám,hogy esetleg lassú egy kiértékelés,hanem,hogy 2 egyértelműen nyerő spread tippem törölve lett,mert nem írtam le külön,hogy melyik csapatra gondoltam. De erre az előző hsz-ben már írtam példát,hogy az egyértelmű volt,és a világ összes irodájánál nyerő lett volna.


Nah vm...gyorsan ezt megcsinálni, megjegyzés mezőt kidobni, handicapes mezőt átalakítani!  Ez itt nem óvoda.  :)

Hátha jót tesz az image-nek.  :)

Sziasztok!


Mivel kaptam néhány levelet (inkább többet),hogy:
-"ne legyél hülye,ha nyersz,vidd a pénzt"
-"ne viccelj már! Ne foglalkozz másokkal,tölts fel képet,és vidd a lóvét"

és ehhez hasonlókat.
Köztük sok évek óta ismert barát is azon a véleményen volt,hogy ha nyerek,akkor "sz@rjak" másokra.

Ezért úgy döntöttem,hogy feltöltöm a fogadásomról a képet,és ha nyerek (ugye ez még most sem biztos),akkor megkapom Expektre a nyereményt!

VISZONT!!!

Nem szeretnék a számból seg.et csinálni,ezért egy "köztes" megoldás mellett döntöttem:

Amennyiben fizetős helyen végzek januárban,abban az esetben a nyereményem felét a januári 5. helyezettnek átutalom MB-n,vagy más módon! :great:
([email protected] - itt jelentkezhet az 5. helyezett,ha én az első 4-ben végzek.)

Azt gondolom,ez így teljesen korrekt!

További sok szerencsét Mindenkinek!

Üdv, runin!

Szép gesztus részedről, s hogy lásd azért mi sem vagyunk sz@ralakok, a februári szabályzat szerint már nem kell ilyen írogatós dolgokkal foglalkozni a tippjátékban: vagyis kiszedtük azt, hogy el kelljen magyarázni a handicapet.  ;)

Nem mondtam,és nem is gondoltam,hogy sz@aralakok lennétek!

Inkább van gondom azokkal,akik nincsenek tisztában dolgokkal,de belekontárkodnak.
(írtam már azt is,hogy azért tart itt ez az ország,mert mindenki X-el,de fogalma sincs,hogy mire)

De akkor megint jönnek majd az "össze-vissza" adott tippek,és akkor újra be kell vezetni a szöveget,vagy nem?
Ez ilyen 22-es csapdája...  ;D

Egyébként szándékosan nem adtam fel azóta spread fogadást,pedig szépen jöttek volna,és ugye az kb. dupla nyereség...

Mindegy,én örülök az új szabálynak! :great:

sziasztok!
a kezdő tippjátékhoz feltöltöttem a képet.
nézzétek meg legyetek szívesek, jó-e a feltöltés?

Idézetet írta: Seanconnery Dátum augusztus 31, 2011, 21:51:42
sziasztok!
a kezdő tippjátékhoz feltöltöttem a képet.
nézzétek meg legyetek szívesek, jó-e a feltöltés?

Jó.

Tehát, ha hó végéig nem töltöm fel a képet és tegyük fel benne vagyok a 6-ban, akkor buktam, ugye?

Szia! Feltöltöttem egyképet, de az nem éri el a játékban meghatározott összeget (tippjéték  Betclick)! Ma ujra felraktam az összes fogadást tartalmazó képet, de a régit látom csak!Mit tudok csinálni?