Egyre közelebb a felnőttség. 16 éves a Sportfogadas.org!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Az igazat megvallva mi sem értjük, hogy hogyan rohant el egy újabb év, s lett a sportfogadás weboldalunk egy esztendővel idősebb, de mégis megtörtént.

Amiért viszont hálásak vagyunk, hogy ennyi idő után is velünk vagytok, mellettünk, s közösen áthágunk minden nehézségen, akadályon.

Mi pedig azt kívánjuk, hogy legyen 16-os kombi nyertes szelvényetek minél gyakrabban az idei év során (IS).

Addig is egy kis születésnapi kihívás:

1. kihívás: Napi tipp (születésnapi edisön) - április 7.: megemeltük a játék nyereményét ezen a különleges napon 3000 forintról 16000 forintra! Küldj be egy tippet IDE kattintván!

2. kihívás: Szülinapi tippjáték - Tippelj a Bayern - PSG BL-meccs első gólszerzőjére, illetve az első gól időpontjára, és 16000 forint jár annak aki a legközelebb állt a valósághoz. Ha tippelni szeretnél, akkor kattints IDE!

3. kihívás: Szülinapi kérdőív! - töltsd ki, a végén meg add meg a szükséges adatokat annak érdekében, hogy részt vegyél a sorsoláson, ahol  ugyancsak 16000 forint vár a nyertesre. Kitöltenéd? Kattints IDE!

Szóval 3 x 16000 forint, s ami még egy extra jó hír, hogy a nyertes választhat az első két kihívás esetében, hogy Skrillen szeretné megkapni azt, vagy eMAG ajándékkártyaként!  :ok:

És a végén még egy remek hír: már csak 2 év és jól be lehet rúgni, ugyanis felnőttek leszünk. Addig is osszuk az észt, meg a sok nyereményt.

S ami a legfontosabb manapság: sok-sok egészséget mindenkinek!  :beerchug:




Lassan túl leszel a legnehezebb éveken: a kamaszkoron. Boldog szülinapot!


Sok boldogságot Org! Ez a 13., amit veled ünnepelhetek! Köszönet érte!  :beerchug:

Boldog Szülinapot Kívánok! Természetesen jó egészséget és sok minden jót is kívánok!

Boldogságot org!!!
16 év, papáim - innentől szabad a sex!!!

Reggel valahol még BÚÉK-ot is olvastam. Azon jót nevettem. Boldog születésnapot az oldalnak s minden jót aktív tagjainak! :beerchug:



 :beerchug:
Boldog születésnapot.Megszorozzuk a 16-ot legalább 2-vel na és természetesen velem.Mivel én csak 68 leszek.Erőt,egészséget és sok szerencsét az É L E T minden elgondolható (természetesen a jó oldalára gondolok) terén.mityuka :great: