Tippjáték Infó (régi)

Indította Milán, december 09, 2009, 18:10:48

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Várda64

***** Régi motoros fő moderátor
Idézetet írta: vmlinuz Dátum március 03, 2014, 11:01:17
Látva a hirtelen beküldött tippmenyiséget, igazad van. Kell valami korlátozás.
Figyelj vm!

A mennyiséggel van a legkevesebb gondom hidd el!  :) Kicsit többet melózom rajta, megoldom, semmi gond.
De ennyi értelmetlen "hátha bejön" tippel mióta javítom a játékot még nem találkoztam. Nagyon sok nem lenne megjátszva, ha lenne hátrányos következménye az illetőre nézve.Így, hogy nincs "lövöldözünk" balra-jobbra, majd lesz valahogy.

Amúgy jók a változások, össz-egészében tetszik az egész, tetszik hogy bővültek a lehetőségek, érdekesebb izgalmasabb maga a játék, csak nagyon sokan nem úgy reagálták le, ahogyan Ti ezt szántátok.
Valami rossz tipp/hó/kiesésben kell gondolkodni szerintem, hogy a játék színvonala is megmaradjon.

tonijani

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Várda64 Dátum március 03, 2014, 11:28:32

Valami rossz tipp/hó/kiesésben kell gondolkodni szerintem, hogy a játék színvonala is megmaradjon.
Én ezt nem javaslom, pl én mindig döntetleneket játszok meg, ahol ha fele-harmada jön, kb akkor vagyok játékban.
Inkább legyen kiesés ahogy eddig, mondjuk -50 pontnál, vagy hasonló.  :ok:

Knapp

***** Régi motoros
A tippelhető események logikáját nem igazán értem, focimeccseknél pl. az első félidő pontos végeredményére lehet tippelni, ugyanakkor a pontos végeredményre már nem. Ugyanígy hiányozni szokott a félidő/végeredmény fogadástípus is és sok minden más is, amelyeket életszerűen azért játszani szoktunk a valóságban.

Egyébként minél rövidebb ideig tart egy tippverseny, annál nagyobb a szerencse szerepe, így ennek tudatában érdemes időt és energiát ölni bele.
Ezen logika alapján én inkább teszek 1 egységgel egy őrült tippet - ha elmegy, még a havi játékban állva maradok, hisz csak mínusz 1 pontom lesz belőle - mint hogy egész hétvégén bogarásszam a tétlapot és esetleg megcsípjek vele egy 2-3. helyet, ami már nincs díjazva.    ::)

Az "értelmetlen tippek" népszerűségének az az egyik oka, hogy a feltehető tét nagysága korlátozva lett, miközben talán inkább az egy tippel maximálisan megnyerhető összeget kéne limitálni...
Jelenleg egy 1 egységes tippel nyerhetek akár 300 egységet is, ha találok 300-as szorzót, ugyanakkor egy 10 egységes tippel 40-ig sem juthatok el...

stdavid

**** Tősgyökeres
A "győztes mindent visz" rendszer sztem a fő okozója az őrült tippeknek, meg hogy 1-2 napos versenyek voltak ugye most kezdésnek :) Nagyot kellett mindenkinek lőnie, hogy bármi esélye legyen előzetesen, reálisan.