F-csoport tippek és fogadási lehetőségek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában





Ebben a témában lehet beszélgetni a csoport mérkőzéseiről, fogadási lehetőségekről, valamint hasznos infókat is megoszthatunk egymással.

E-csoport fogadási lehetőségek:

Csoportgyőztes:

Belgium 1.93
Horvátország 1.93
Marokkó 1.93
Kanada 1.93

Továbbjut a csoportból:

Belgium 1.10
Horvátország 1.48
Marokkó 3.00
Kanada 4.00

Az utolsó helyen végez a csoportban:

Kanada 2.05
Marokkó 2.25
Horvátország 8.00
Belgium 14.00

A legtöbb gólt szerző csapat a csoportban:

Belgium 1.70
Horvátország 2.80
Marokkó 10.00
Kanada 12.00

Belgium – Marokkó: Gólokkal teli összecsapás?

Sovány győzelemmel és kevésbé jó játékkal kezdtek a belgák, miközben a marokkóiak széleken támadtak ügyesen, de eredménytelenül. Nekik döntetlen jutott az első körben, jöhet a második forduló!

Horvátország – Kanada: Lassúak a lelkesek ellen

Meglehetősen lassú játékkal próbálkozott Horvátország válogatottja az első körben, döntetlen lett a vége Marokkó ellen. A kanadai nemzeti csapat pedig lelkesen támadott, de Belgium jobbnak bizonyult egyetlen góllal.

Lukaku kihagyja a Marokkó elleni meccset is

A belga szövetségi kapitány szerint idő előtt felépül sérüléséből Romelu Lukaku, viszont még nincs olyan állapotban, hogy vasárnap pályára léphessen Marokkó ellen.

Horvátország – Belgium: Formán kívüli Ördögök

Taktikusan és magabiztosan haladnak előre a horvátok a világbajnokságon, miközben a belgák elbuknak, és szétesik a válogatottjuk. A belgák már üzengetnek is egymásnak, az aranygeneráció végét láthatjuk!


Kanada – Marokkó: Továbbjutás küszöbén az afrikaiak

Marokkó egészen közel van a nyolcaddöntőhöz, miközben a kanadai válogatott számára biztosság vált, a csoportkör után utazhatnak haza. Hasonlóság a gyors játék mindkét oldalon, de a nyerőemberek száma Kanadánál mindössze egy!


Ki juthat tovább az F csoportból? Fogadási lehetőségekkel

December 1-jén a katari foci-vb F-csoportjának utolsó két mérkőzését rendezik. Lássuk kinek mennyi az esélye a továbbjutásra, s ehhez milyen produkciót kellene nyújtania.

Timothy Castagne szerint Belgium nincs válságban

A belga Timothy Castagne visszautasította azokat a híreket, miszerint a csapat válságban lenne a Horvátország elleni, utolsó F csoportos világbajnoki mérkőzés előtt.