Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Bencic jó lett volna ha nem szarod össze magad 2. szettben, akkor talán nyertem is volna vmit... az édesanyád picsáját értemm

Stuttgart, rohadjatok meg és essetek ki!

Idézetet írta: drogos Dátum augusztus 16, 2015, 19:00:36
chelsea  :noway:
mourinho  :noway: :noway: remélem, hamarosan kiabasznak, te szar...
Eva nem rakta szét a lábát neki, ezért kibasszta.
Többinek nyomta privátba.
Most edző váltáson van a csapat.
Rafkós picsa ezaz Eva Carneiro.  :D

Nguyen, te mocskos bevándorló vietkong geci, szavak nincsenek arra, amit ma műveltél az évek óta kallódó McKenzie McDonald ellen, hogy pusztulnál meg... Első szettet negyed óra alatt leadod, a másodikban brékelsz, elmész 4-2-ig, ott semmire bukod a szervát, te aljas féreg (Zopp ellen persze bréklabdák ezreit hárítva nyertél). Na aztán még eljutsz 0-30-ig, de természetesen megbasztad magad, ahogy kell. Innen már annyira egyértelmű volt, hogy megint lebrékelteted magad, hogy szívfájdalom nélkül raktam rá, majd a McDonald szettre is, mert nyilvánvalóan eladtad a meccset. Te patkány!!!!! Nem véletlenül volt ilyen magas az oddsod (1,36), miközben normális esetben épphogy elérte volna az 1,15-öt... Én hülye meg már sokadszorra belesétáltam ebbe a csapdába... A bundás kurva anyádat!!!!! Örülök, hogy legalább a tétet visszanyertem minimális plusszal a nagy kasza helyett... Tovább tart tehát a már több, mint egy hete meglévő szopóroller... BASSZA MEG!!!!!!!!!!!!!!  :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Stosur vonulj vissza, te agyatlan retek, az első és a 3. szettet is szándékosan buktad brékelőnyről, ráadásul pont Babos ellen... DÖGÖLJ MEG!!!!!!!!!!!

Barcelona, ez mi a fasz volt retkek? Legalább akkor kaptatok volna még kettőt hogy az overem lejöjjön. Cigány banda!

Két percen belül mindkét fogadásom tiebreakben bukott, úgy hogy előtte mindketten meccslabdát hárítottak. Lélektani fölény lófasz. Köszi Zverev és Isner (te meg minek állsz ki ha már az elején fogod a lábad?  ???:crazy:

Raonic, egyszerűen csak a jó édes kurva anyádat... Lopez ellen, akit az utóbbi 2 hónapban kivétel nélkül mindenki megerőltetés nélkül vert... Pusztulj meg!

Lúzerkúzen, mi a faszért tettem rátok?  :bash:
egy szájbakúrt gól kellett volna csak, persze most majd megmutassátok az egész világnak, aztán halomba nyerítek a trófeákat, mi?  :redchug: Bunkó állatok, már nem is haragszom rátok, csak picit, hogy az villámlás bassza meg seggetek  :bash:

A jó kurva anyád Isner, hogy képtelen vagy visszalépni a meccstől az első szettben, mikor járni is alig bírsz. Persze fejezd be te amerikai hülye gyerek, nehogy meglegyen a void.

Radwanska, te mocskos geci patkány, hogy szopnál le a húgoddal együtt  :beerchug: :beerchug:

Az i.ten bassza meg a büdös kurva anyátokat mocskos szerencsétlen bázeli fasszopó cigányok,hogy nem bírtok ki pár percet ti mocskos csicska gecik!!
Melyik volt az a nyomorék kurvaanyjabaszó buzi bíró,amelyik ennyit hosszabbít?!

Idézetet írta: mikisun Dátum augusztus 19, 2015, 22:42:02
Az i.ten bassza meg a büdös kurva anyátokat mocskos szerencsétlen bázeli fasszopó cigányok,hogy nem bírtok ki pár percet ti mocskos csicska gecik!!
Melyik volt az a nyomorék kurvaanyjabaszó buzi bíró,amelyik ennyit hosszabbít?!

ma este sokan megszerettük a baselt.. :shockwhore_125:

Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 19, 2015, 22:42:57
ma este sokan megszerettük a baselt.. :shockwhore_125:
Az biztos!Remélem megdöglik az összes fasszopó!
Szerencsétlen nyomorék gecik!
Ez profi csapat??!!!
Egy nb3-as csapatnak nagyobb kitartása van!
Pedig ez a szánalmas kipás fos fitymátlanított makk-a-biszexuálisok telavív egy fos vállalhatatlan fos csapat!
Remélem,anyátokat már basszák a bantu négerek,fassznyeló bázeli tróger geciputtonyok!

Hogy az bassza meg bassza meg a megbaszott Basel (Sui) 2-2 Maccabi Tel Aviv (Isr) szanaszéjjel baszott játékvezetőjét.
Gólt nem ad meg 2-1-nek, aztán húzza a meccset a faszba '96 percig, hogy az bassza meg.  :bash:
Játékvezető: Collum W. (Sco)
Csak két hibája van szegénykémnek, hogy nem ismeri az órát, az apja meg  egy buzikurva, ő meg skótszoknyában flangál, ja akkor az már 3 hiba, de leszarom, mert vár miránk még rengeteg meccs, s ott nem lesznek Collum W. (Sco) tapló-gyökerek.  :redchug: