Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nem ment az UNIBET 2 órán át....

Megint valami kavar van az UNIBET-en. Már vagy 2 órája....nem lehet fogadni, nem lehet kivenni lét, betenni...szóval a tegnapi nap után, itt a bónusz is!

#3467 március 15, 2020, 16:43:58, Csenii
Pont most osztogat az Unibet is a tagjainak 25.000-es befizetési bónuszokat, mikor alig van meccs. :D Mondjuk én tegnap aktiváltam így aztán még egy hónapig kitolhatom a befizetést, csak hát meg is kell azt még forgatni. De hátha addigra minden visszaáll a rendes kerékvágásba.

Pusztán információs jelleggel, Unibetről kifizetés ideje Skrillre: kereken 2 óra volt.

Ma indult a tavaszi kalendárium náluk, talán lesz valami érdemleges is  :)

Idézetet írta: Atika Dátum április 01, 2020, 12:33:58
Ma indult a tavaszi kalendárium náluk, talán lesz valami érdemleges is  :)
Decemberben sem volt...

Sziasztok!

Unibet póker kapcsán szeretnék érdeklődni. Amennyiben HUF számlát nyitok az oldalon (skrill számlám HUF alapú) és ugye EUR játszom az asztaloknál akkor van átváltási költség Unibeten belül ? Tehát ilyen módon "le szednek-e" ? >>> visszaváltják Poker EUR egyenlegemet HUF-ra
Lehet hülye a kérdés, de felmerült bennem a gondolat.

Köszönöm a válaszotok!
Üdv:
Ákos

Nincs már a klasszikus megoldás, miszerint van fogadós egyenleg, kaszinós és póker egyenleg, csak egy összegyenleg van, amit mindenhol forintban látsz, a póker részlegen pedig euróban. Nincs átváltási költség azzal, ha beülsz egy asztalhoz euróban, én azért ki is próbáltam az imént, és élő chaten is rákérdeztem. Ha esetleg ezek után is lenne, akkor ne haragudj :)

Élő chaten amúgy kérdezhetsz tőlük bármit, egy-két ügyintéző még érti is a munkáját: https://unibet-hu.custhelp.com/app/chat/chat_launch

Hali!
Promóciók - Tavaszi Kalendárium

Játssz ingyen a virtuális sportokkal!

Próbáld ki a virtuális sportfogadást ingyen! Ma 700 Ft értékű ingyenes bónuszpénzt adunk neked, amit felhasználhatsz a virtuális sportokra. Nem kell mást tenned, mint elfogadni ezt az ajánlatot és fogadni virtuális sportokra.

A virtuális sportok között labdarúgást, kosárlabdát, lóversenyt, teniszt, illetve agárversenyt találsz – válaszd ki a legszimpatikusabbat és játssz ingyen!

Így működik:

    A 700 Ft értékű ingyenes bónuszpénzt a ,,Bónuszaim" menüre kattintva találod.
    Fogadj szabadon választott virtuális sportra (labdarúgó vb, labdarúgó kupa, labdarúgó liga, kosárlabda, tenisz, lóverseny, agárverseny).
    A bónuszpénzt négyszer kell megforgatni ahhoz, hogy kivehető készpénz legyen belőle.


Raktam egy fogadást az unibeten baseballra hogy egyik csapat sem szerez 4 runt. Csak az extra inningel  eggyütt szereztek 4-et. Az lenne a kérdésem hogy az beleszámít? Én azt hittem nem számít bele.



Idézetet írta: SPF Admin Dátum június 04, 2020, 12:52:51
Dorottya nyerő szériája közel 2 millió forintot ért az Unibetnél!

Gratula Dorottyának!

(Amúgy az Unibet rendkívül kedvezőtlen árfolyamon váltotta át a 6000€ fődíjat, mert még a mai, erősebb forintárfolyam mellett is 2 millió forint fölötti kellene legyen a fődíj.)

Az ajánlat úgy volt meghirdetve (én nem májustól), hogy 3,2 millió a nyereményalap, amiből az elsőnek 1,9 millió jár. Nem most kezdték váltogatni az összegeket. :)

De gondolom ez a része Dorottyát nem izgatja.  :cya:

Másnél is botrányosan szar az Unibet az utóbbi napokban? Pontos beírt jelszóra letiltottak, majd írtam nekik, feloldották, elnézést kértek, az oldaljuk is többször behalóban.