Szerinted melyik három labdarúgó a legjobb?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Maradona? Puskás vagy Pelé? Esetleg mások?

Az én hármasomban vannak támadók és egy kapus. Olvasd tovább


Mielott hasra esnénk Messitol , ezalatt nem elvenni az érdemeit ,  mit  tekintünk a labdarúgásra gyakorolt hatásnak es hogy KIK es MIKOR? Mert egy azsiai embernek Nakata volt az első szuper sztár, lehetne Bosman , vagy Messi posztját először játszó Hidegkuti az elso hamis kilences, akkoriban letérdelt a vilag de lehetne az elso libero Beckenbauer, stb .  De ha csak a tudasat nezzuk az is csak szubiektiv lehet, de itt van pl   George Best rola is kevesen tudjak hogy mit is tudott valójában mert soha nem játszott VB-n, https://www.youtube.com/watch?v=uJWWA-h_-5g  nehezen hasonlítható össze a mostani  tökéletes labdákkal, tökéletesre vágott speciális fű, fűthető, vagy fedett pályák  es aerodinamikailag es grammban is könnyebb cipők, dresszek , gyógyszerek , fizioterápiák ,  stb. használó játékosokkal. 

Én erre nem is válaszolok, mert nem lehet. Annyit változott a foci, hogy egy hangyát kéne összehasonlítani egy elefánttal.

Ha van valakinek szabad 45 perce, nézze meg a londoni 6-3 első félidejét kompletten. Egy vicc volt, pedig én aztán hamarabb tudtam az Aranycsapat összeállítását, mint a 7 törpe nevét.

Az az Aranycsapat most kiesne az NB2-ből csont nélkül.

Idézetet írta: Chan Dátum február 05, 2021, 12:19:01Maradona? Puskás vagy Pelé? Esetleg mások?

Az én hármasomban vannak támadók és egy kapus. Olvasd tovább



Nálam Puskás Ferenc, Chiellini, és Ronaldo a legjobbak