Sportfogadas.org közösség ajándékozása

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A megújuló fórum most ajándékosztással is jár, s bár nem tudjuk mind a 22923 tagot meglepni, azért egy hatalmas nagy pacsi jár mindenkinek, valamint egy köszönet, hogy az elmúlt több, mint 16 év során valamikor vette a fáradtságot, s regisztrált hozzánk, bármi is lett volna a célja.

Most nem szeretnénk kivesézni, hogy a regisztrált 22923 tagból hány valós személy, hány csupán csak azért született, hogy többször is részt tudjon venni egy játékon stb., de az elmondható, hogy több mint ötezren írtak valaha legalább 1 hozzászólást minálunk, ami azért rendesen boldoggá tesz. Az egy NB1-es meccsen is szép létszám manapság.

A regisztrált tagok különböző csoportokba kerülnek, annak függvényében, hogy mennyire aktívak a fórumon, hány hozzászólást hoztak össze, így beszélhetünk az újoncokról, mely kategóriába kerülnek mindazok akik 50 hozzászólásnál kevesebbel rendelkeznek, valamint a másik véglet a veterán, akik 10 ezernél is több bejegyzést hoztak össze az évek során.

A mostani akciónál ezen csoportosítások segítségével osztjuk ki az ajándékokat, az alábbiak szerint:

Újonc (1-49 hozzászólás): 5 x 2.000 forint értékű eMAG ajándékutalvány kerül kisorsolásra
Kezdő (50-99 hozzászólás): 5 x 2.000 forint értékű eMAG ajándékutalvány kerül kisorsolásra
Haladó (100-499 hozzászólás): 4 x 5.000 forint értékű eMAG ajándékutalvány kerül kisorsolásra
Tősgyökeres (500-4999 hozzászólás): 4 x 5.000 forint értékű eMAG ajándékutalvány kerül kisorsolásra
Régi motoros (5000-9999 hozzászólás): 4 x 5.000 forint értékű eMAG ajándékutalvány kerül kisorsolásra
Veterán kategória (10000+ hozzászólás): 2 x 10.000 forint értékű eMAG ajándékutalvány kerül kisorsolásra

Természetesen aki szeretné, annak eMAG ajándékutalvány helyett nyereményét át tudjuk küldeni Skrillen is. Utólag tudunk egyeztetni.

Hamarosan jövünk a sorsolás eredményeivel (december 24.), addig is e fórumtémában leírhatjátok, hogy annak idején mi motivált, hogy a fórumra regisztráljatok.

Köszönjük, hogy velünk vagytok!  :topbet_125:

Húúú, de rég volt!
    A regisztrációm 2008.január 28. 19:09:49 született.
A vicc az, hogy 2007 -ig nem is volt számítógépem, aztán egy nagyobb munkából befolyó összegből vettem egy ház nélküli "beleharapott almás" gépet.
Előtte persze csak a tipp-mix volt ...
Szerettem volna az interneten előrelépni sportfogadás terén és csak úgy random írtam be, hogy sportfogadás oldal ... és lám szerencsére belétek botlottam! :) Egyből szerelem volt!  ;D
Azóta is itt vagyok kisebb-nagyobb megszakításokkal, de hát egy kapcsolatban is bőven vannak ilyenek.  :D

u.i.: most látom 102 hozzászólás és én is veteránná minősülök!

2008.Július 13-án regisztráltam, akkortájt lett számitógépem, adaifiu barátom hivta fel a figyelmem az oldalra,mint már emlitettem nagyon szeretem ezt az oldalt, egyetlenegy hoszabb kihagyásom volt súlyos családi gondok miatt, de visszatértem és ha valaki el nem zavar maradok! Bárhol vagyok napi egyszer legalább muszály felnéznem az oldalra,egyfajta függőség ez már!Ha ráérek akor meg szinte egész nap itt lógok! Köszönet az oldal létrehozójának! Csak igy tovább magasan a legszinvonalasabb sportfogadó oldal! További sok sikert és rám mindig számithattok, mint hűséges rajongóra!

Sziasztok! Én 2019.03.15. regisztráltam az oldalra. Foci mérkőzésekhez kerestem statisztikát és egyszer csak itt voltam és elkezdtem olvasgatni. Nagyon megörültem hiszen rengeteg információ tippek és sok hasznos dologra leltem. Köszönöm,hogy tagja lehetek az oldalnak és ennek a nagyszerű közösségnek. Sok sikert továbbra is az oldalnak és minden résztvevőjének.

Sziasztok
2008 végén regisztráltam.
Bwineztem, már pár éve, visszatekintve béna voltam, mint az állat. Ha belegondolok, tipikusan az az arc voltam, akit könnyedén lehúznak/le is húztak az irodák. Rühelltem, hogy folyton megszívom és kerestem valami segítséget – ekkor találtalak meg Benneteket, s segítségetekkel lettem olyan fogadó, aki most vagyok.

Köszönet, üdv:
sound

Google barátom "besegített".
Nálam is úgy történt, ahogyan @Titti7 már korábban megírta. Bár az is igaz, hogy én nem 2008-ban, hanem már két évvel korábban - 2006-ban - "követtem példáját".

2012. december 6.-n regisztráltam, a Mikulás ajánlotta.  ;D

Félre a viccet, mert én is kerestem valami segítséget, ami sokkal több, mint "a haverok megmondják a tutit" típusú stratégia.

Papíron 2009-ben regisztráltam, amúgy régebben. Azt hittem pornó oldal, de tévedtem, bár sok szopást látni. Alapvetően Szigo naplója miatt regisztráltam, aztán jaaas mester tartott itt, meg a közösség. Várda, Titti, benson, benikun, csacsa, Milán, felsorolni is nehéz. Játszottam egy ideig, az ősguru tetszett nagyon, de elképesztő mennyi játék, ötlet, változás, projekt valósult meg. Aki itt van rég óta, tudja mire gondolok, ez már több mint sportfogadás.

Csak mióta regisztráltam, meghalt anyám, szereztem egy diplomát, megdugtam végre Dórát, de mást vettem el, gyerekem lett, éltem néhány helyen külföldön, apám megnémult, vettem pár kocsit, anyósomat feladtam hirdetésként a Fejér Megyei hírlapban, felkértek egy faluban képviselőnek, de az org mindig itt volt.

Csak így tovább ORG!


Megtörtént a sorsolás!

Újonc (1-49 hozzászólás): 5 x 2.000 forint értékű eMAG ajándékutalvány kerül kisorsolásra

Nyertesek: @Szki @Olexiy91 @modorosfogado @Laslow @nolimit001

Kezdő (50-99 hozzászólás): 5 x 2.000 forint értékű eMAG ajándékutalvány kerül kisorsolásra

Nyertesek: @lalalagirl @Spikee @Babu @muki46 @hariandras

Haladó (100-499 hozzászólás): 4 x 5.000 forint értékű eMAG ajándékutalvány kerül kisorsolásra

Nyertesek: @Betkifosztó @corsica @csupasziiv @Proxyi

Tősgyökeres (500-4999 hozzászólás): 4 x 5.000 forint értékű eMAG ajándékutalvány kerül kisorsolásra

Nyertesek: @dert @gomes66 @F_Kazarian @Rwilla

Régi motoros (5000-9999 hozzászólás): 4 x 5.000 forint értékű eMAG ajándékutalvány kerül kisorsolásra

Nyertesek: @Irtis @spiller @csatarid @Cesc18

Veterán kategória (10000+ hozzászólás): 2 x 10.000 forint értékű eMAG ajándékutalvány kerül kisorsolásra

Nyertesek: @oakland23 @csabax

Megkérjük a nyerteseket, hogy privát üzenetben jelentkezzenek. Amennyiben eMAG ajándékkártyában szeretnének részesülni, akkor szükségünk van egy e-mail címre, ahova küldhetjük a nyereményt, ha pedig Skrillre esik a választás, akkor az ott használt e-mail címre van szükségünk!

Jelentkezési határidő: 2021 december 31. (beleértve)

Gratulálunk a nyerteseknek, a többieknek nagy pacsi, és mindenkinek: Boldog Karácsonyt!