1xbet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Knapp Dátum december 28, 2017, 11:17:28
Ha közel 7000 hozzászólásom után nem derül ki valaki számára, hogy mit és hogyan csinálok, az nem az én hibám, csak ezért nem fogok naplót vezetni.  :)

Maradjunk annyiban, hogy utólag könnyű okoskodni, de ha én vagy mások nem próbálják ki az ilyen irodákat a saját pénzükkel, akkor te sem tudnál róluk semmit.
Én több irodához (pl. greek, comeon, canbet), szolgáltatóhoz (transferwise) elsőként, vagy az elsők között (yogano), regisztráltam és írtam meg a tapasztalataimat róluk, vagy mondjuk "fejtettem meg" a bingós bónuszvadászat előnyeit és ezekkel kerestem magamnak és a fórumon keresztül bizony több fórumtársunknak elég sok pénzt.
Érdemesebb lenne neked is inkább erre koncentrálnod, mert az "én megmondtam" jellegű kárörömködés teljesen felesleges, attól senki nem lesz közülünk eredményesebb.   ;)

Engem mondjuk nem zavar, én egyszerűen leírom a jó és a rossz dolgokat is, amiket tapasztaltam, hogy mások könnyebben eldönthessék, megéri-e nekik a kockázat. Eddig számomra az 1xbet megérte, ha nem kapok rá választ tőlük (az első levelük mellébeszélés volt), hogy melyik oldalon volt rés a rendszerben, akkor nyilván soha többé nem fizetek be hozzájuk. (vagy igen, de minden este kiutaltatom az egyenlegemet)

Egyébként az a szakmai véleményem, hogy te összességében jóval többet buksz a "fos" szorzókon, amikre azért mész rá, mert azt hiszed, hogy azok biztonságosak, mint én az ismeretlen irodákon...   ;)

(azért annak már hagyománya van, hogy az érzelmi ingadozásaikat kezelni nem tudó, sikertelen sportfogadó társaink belém kötnek, ezért szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a "Beszólok Knappnak" fórumtéma anno az ő szórakoztatásukra jött létre, valamint azért, hogy a szájkaratéval ne zavarjuk az értelmes eszmecserét a normális topikokban...)

ez tök jó meg minden, de én nem vagyok olyan mint te és a többiek. nekem csak a bet365, a többi iroda nem is érdekel, még a nagyok sem. nekem nem az a célom hogy mindenféle irodáknál kijátsszam a bónuszokat, mert az nem azt jelenti hogy sikeres sportfogadó vagyok, ha bónuszokból, meg ingyen pörgetésből tudok pénzt csinálni.
még összesen nem raktam fel 100k pénzt, mert még mindig csak azt a módszert keresem ami számomra hasznot termelne hosszú távon.

Oké, csak akkor nem kell felesleges hozzászólásokat írni ebbe a témába!  ;)

Egyébként meg a hagyományos értelemben vett sikeres fogadóvá válás is ott kezdődik, hogy számolni kezdesz és megkeresed, mit hol tudsz a legjobb szorzóval megjátszani, mert nagyon nem mindegy, hogy 1.8-at vagy 1.97-et kapsz egy 50%-os valószínűséggel bekövetkező eredményhez.
Ha magasabb az átlagos szorzód, akkor alacsonyabb találati aránnyal is nyereséges lehetsz, ez gondolom világos.
Önmagukban a szorzók 5-10%-ot is számítanak abban, hogy mennyi profitot termelünk. (kötésben játszva pedig még nagyobb a jelentősége, hatványozottan jelentkezik a nyereményösszegben a rossz szorzók hátránya).
Aki ezt nem veszi figyelembe, az vagy nem tud számolni, vagy nagyon el van szállva magától, ha szerinte nála 5-10% nem számít és képes gond nélkül megtermelni a buki nagyobb hasznát is.

A bet365 pl. hiába ad piaci átlag feletti szorzókat a legnépszerűbb piacokon és te hiába nem foglalkozol a bónuszokkal, a bónuszos meccseken (amikor ingyenes fogadást adnak), alacsonyabb szorzókat kínálnak az underdogokra, mert a bónuszokat tudatosan kijátszók ezekre mennek rá.
De hasonlóan viselkedik az unibet is, szóval a bónuszok árát behajtják az összes ügyfélen.


Lehet hogy volt már róla szó ebben a topikban, de szerintem ez az iroda messziről kerülendő. Személy szerint nem próbáltam ki, egyik ismerős viszont érdekes dolgokról számolt be, amit még egyetlen egy irodában sem tapasztaltam.

Itt valószínűleg nem korlátoznak, csak egy idő után személyre szabott oddsokat kapsz, ami egyben biztosítja is a jó marketinget az irodának. Ránézel oddsportalra, ahol azt látod hogy 1xbet adja a legjobb oddsot, jó esetben még a pinny line-t is verik. Játszol, rakosgatod a jó oddsokat, örülsz hogy nem korlátoznak (bár nem tudom hogy milyenek az alap limitek, elképzelhető hogy amúgy is alacsony), aztán egy idő után azt veszed észre, hogy az oddsportalon látott fasza oddsot megkeresed, bejelentkezés előtt egyezik, bejelentkezés után viszont már egy tizeddel alacsonyabb. Ugyanakkor haverod új számlával bejelentkezés után is az eredetinek gondolt oddsot látja.

Ismerősnek a végén under/over fogadásokra már ilyen 1.75-1.75 volt az odds olyan piacokon ahol egyensúlyban volt a két odds :)

Az alap limitek magasak a népszerű piacokon és a szorzó csökkentést illetve a limitcsökkentést párhuzamosan alkalmazzák.
Minél nagyobb a forgalmad és minél kisebb piacokon fogadsz (főleg, ha arbolsz), annál hamarabb jön a korlát.

Nekem kb. 1 év után, 1-2 héttel ezelőtt csökkentették a szorzókat, így pl. a mai Arsenal meccsre nem 1,1%-os marzzsal kínál nekem oddsokat az iroda, hanem 3,7-tel. (ez is bőven versenyképes még)

Korábban amit az oddsportal vagy más oldalak írtak, azok a szorzók valósak voltak, különben nem is lett volna értelme náluk játszani.
Most az Arsenal győzelemre 16 millió forintot engedne feltenni, lehet, hogy a szorzócsökkentéssel párhuzamosan ezt is visszavették, de ez még az a nagyságrend, ami nem akadályoz.

Az sokkal inkább, hogy lenyúlták a pénzem.  ;)
Most a Copy Paste Departmenttel levelezek éppen...

Érdekes, mert ha tudatosan le akartak volna nyúlni, akkor a hétfői 180,000 ft-os kifizetésemet sem kellett volna teljesíteniük, de az mégis percek alatt a skrillemen volt.



Pont innen akarok kifizetést kérni. ;D Skrillen keresztül menne, de az összeg alatti "E-kifizetés vagy ID szám" mezőbe mit kellene írni? Minek az ID számát és milyen formátumban? (kép csatolva)
Mert eddig visszadobott mindig.

Skrill emailed írd be.


Ok, meg is érkezett a pénz. Iratot nem kértek.

Elképesztő áttörés küszöbén állunk: alig 8 levélváltás után kezdik kapiskálni, hogy nincs is Qiwi számlám...   ;D


Azért az rohadtul nem tűnt fel nekik, hogy nem a szokásos IP-ről lépett be valaki a számládra kiutaláskor? ;D

Idézetet írta: vmlinuz Dátum december 29, 2017, 07:04:48
Azért az rohadtul nem tűnt fel nekik, hogy nem a szokásos IP-ről lépett be valaki a számládra kiutaláskor? ;D

12 kiutalásnál 1 óra alatt...
Szerintem náluk a "Security department" az ügyféltemető neve, oda irányítják azokat a játékosokat, akikkel nem akarnak már levelezni.   ;D
Mivel ezt untam, új frontot nyitottam az oldalon lévő belső levelezőben, a válaszban persze megint a szekusokhoz tereltek volna, de jeleztem, hogy az nem érdekel és továbbra is velük levelezek.
Na nem mintha jutottam volna valamire.   :P

Hja, én is kértem, hogy adják meg, milyen IP címet használtak a lopáskor - ha az az enyém, akkor nem lehet titkos adat - illetve mi volt a lopáshoz használt Qiwi számla száma. A tranzakciótörténetben csak részben kitakarva látszik.
De valamiért azt állítják, már minden szükséges infót megadtak nekem.  :)

Elképzelhető, hogy tényleg ellopták a jelszavamat (saját, kizárólagosan egyedül használt asztali gépről és időnként saját mobilról lépek be hozzájuk, de ki tudja), de azt nem értem, hogy ha valaki látja az egyenlegem, az miért szarakszik 12 kiutalással?
Hogy ne legyen feltűnő, ha online vagyok én is?

Az ügyfélszolgálat hozzáállása alapján simán lehet ez egy új, irodán belüli módszer az egyenlegek lenyúlására - ha az 1xbet nem fizet ki, akkor mindenki őket szidja, ha meg lelopja valaki a pénzt a számláról, akkor mutogathatnak a hülye ügyfélre, aki nem vigyázott a jelszavára - mert az lenne az alap, hogy egy valódi lopásnál legalább a többi ügyfél pénzének védelmében megnézik, hogyan lehet kiszűrni a hasonló eseteket.


milyen nyomorék iroda az emelyik nem tud hasznot termelni? :D annyi ember bukja a pénzét. hihetetlen hogy még ennél is többet akar az összes iroda.. balfaszok

Idézetet írta: pnzyfng Dátum december 29, 2017, 11:39:50
milyen nyomorék iroda az emelyik nem tud hasznot termelni? :D annyi ember bukja a pénzét. hihetetlen hogy még ennél is többet akar az összes iroda.. balfaszok

Játszottál már ennél az irodánál?

#73 december 30, 2017, 00:36:34, firgabácsi
Megélénkült ez a topik. Sajnálom ami történt, azért is mert jól ismerem az 1xbetet magam is, meg olvastam is róla eleget, valószínűleg ez nehéz menet lesz, náluk általában az ami "normális" irodáknál működik hatástalan. Tehát nagy gond esetén fenyegetés, hogy az SBR-hez fordul valaki és beírja oda meg fogadási fórumokra is ( mint pl. bettingadvice stb.), hogy mi történt vele pontosan, ez nem nagyon működik.
Más irodák azért az SBR-től szoktak tartani, azt sokan olvassák, meg ők néha maguk veszik fel a kapcsolatot ilyenkor az irodával és próbálják rendezni az ügyet. Hát nemtom, hátha működik, meg kell próbálni azt is ha nem jutsz dűlőre velük.
Az 1xbetnél csak olyannak érdemes lenni aki kis piacokkal, outsider sportágakkal (is) foglalkozik + élőben is sokat fogad kisebb outsider eseményekre/sportokra mivel ezeket sokszor kb. csak itt teheti meg a bet365-ön kívül.
Szóval aki fociban a mainstream bajnokságokra, teniszre fogad annak eszébe se jusson az 1xbet mert semmi értelme kockáztatnia mivel ezekre ott vannak a biztonságos A+ -os irodák, a bet365, pinnacle, betfair.
A végkövetkeztetésem az volt amúgy nekem is mikor én otthagytam őket, hogy megérte ott lenni az anomáliákkal együtt is, de nem mindenki ilyen szerencsés, tele van a net olyanokkal akiknek lenyúlták a pénzét, de ez inkább úgy történt, hogy szimplán nem fizették ki a nyereményt és slussz.
Oroszok topikban leírtam anno, hogy bizonyos nyeremény elérése után mi a menet náluk, na ha azt valaki "túléli" utána tovább fogadhat. És ez mindenkinél eljön, haverommal ugyanez történt pont, szóval ha valaki túl sokat nyer akkor számítson rá, hogy jön az "azonosítás" ami nem semmi folyamat náluk. Persze az egész ügyfélkezelés nagyon orosz, olyanokat írtak anno néha nekem emailben, hogy csak néztem.
Meg persze ott az "oddsbutítás", nekem sikerült addig eljutni, hogy a másnak 1.85-ös odds néha már 1.53 volt. Kb. akkor döntöttem úgy, hogy nem érdemes tovább feszíteni a húrt, várhatóan a következő lépés részükről már a "nem fizetünk ki és kész" lett volna, persze ezt nem így közölték volna nyilván.


Idézetet írta: firgabácsi Dátum december 30, 2017, 00:34:32
Megélénkült ez a topik. Sajnálom ami történt, azért is mert jól ismerem az 1xbetet magam is, meg olvastam is róla eleget, valószínűleg ez nehéz menet lesz, náluk általában az ami "normális" irodáknál működik hatástalan. Tehát nagy gond esetén fenyegetés, hogy az SBR-hez fordul valaki és beírja oda meg fogadási fórumokra is ( mint pl. bettingadvice stb.), hogy mi történt vele pontosan, ez nem nagyon működik.
Más irodák azért az SBR-től szoktak tartani, azt sokan olvassák, meg ők néha maguk veszik fel a kapcsolatot ilyenkor az irodával és próbálják rendezni az ügyet. Hát nemtom, hátha működik, meg kell próbálni azt is ha nem jutsz dűlőre velük.


Az esélytelenek nyugalmával levelezek velük.     :P
Igazából az érdekelne leginkább, hogy tényleg a gépemen vagy a mobilomon történt-e adatlopás, mert az ellen ugye tennem kell (elsőre nem találtam semmit és azt se látom, hogy más jelszavaimat használta volna valaki), de a hozzáállásukból egyre inkább arra következtetek, hogy náluk volt valami sumákság.
Az biztosan nem normális, hogy engednek egy órán belül 12 kiutalást egy új tárcára, egy ismeretlen IP-címre (gondolom nem az én emailcímem látszott nekik), de az hozzátartozik, hogy én sem voltam beazonosítva náluk és engem a saját skrillemre is pár percen belül kifizettek eddig.
Viszont a számlatörténetben minden kiutalásnál, az általam indítottnál és a lopásoknál is szerepel, hogy megerősítve a moderátor által.
Szóval valamit csak kellett volna nézniük...
Ha a "biztonsági részlegük" hibázott, akkor ők majd biztos elém tárják a magukra terhelő bizonyítékaikat.  ;D

Ugyanakkor annak sem látom nyomát a neten, hogy mással történt volna hasonló.
Elvileg van náluk kétlépcsős hitelesítés, azzal lehet, hogy el lehetett volna kerülni ezt.

Azt "megértem", hogy miután úgy döntenek, megtartják egy ügyfél pénzét, már szarnak rá és lepattintják, de állítólag most nem ez a helyzet, mégis ugyanúgy viselkednek.