slow tippjei

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tegnap az uccsó pillanatokban még megraktam a Debrecen sima és az Austia Wien hendis győzelmét, amik jöttek is szépen. Bocs, hogy nem írtam be ide és utólag hencegek vele, de ezzel visszajött a kedvem a tippeléshez. Hiába na, nekem kell a sikerélmény :)
Mondjuk mára egy nagyon alacsony oddsú meccset választottam, de ezt érzem biztosnak.

Ír bajnokság

Bohemians-Cobh 1
odds: 1,28

Ha valaki ránéz a bajnoki táblázatra, akkor teljesen egyértelmű meccs. Az első játszik az utolsóval, a legjobb védelem a legrosszabb támadósor ellen, a legjobb formában lévők a legrosszabbak ellen. Minden a hazai győzelem mellett szól. Idegenben a Cobh 10 meccs alatt 4 gólt lőtt, a Bohemians ugyanennyit kapott hazai környezetben, igaz 8 meccs alatt. Az Bohemiansra adott oddsok mindenhol lefelé mozdulnak, azaz pakolják is rendesen.

Ír bajnokság

Bohemians-Cobh 1    3-0      :great:
odds: 1,28

Megtetszett pár meccs ezek közül. A St.Johnstone-Livingston és a Celje-Domzale, ami elgondolkodtatott. A skótoknál a sima győzelmet néztem ki magamnak. Bár ennél a meccsnél ahogy néztem a betexploreren, jópár irodánál a hazaiak oddsa felfelé mozgott, a döntetlen és a vendég győzelem oddsa pedig lefelé. Azért furcsálom ezt, mert az általad leírtak alapján épp fordítva kellene, hogy mozogjanak az oddsok. Nem beszélve arról, hogy az első fordulóról van szó, ahol lehetnek meglepik. Emiatt inkább egy 0-ás asian hendit raktam meg (ha döntetlen, akkor 1-es odds). Óvatos fogadó vagyok. Honnan tudod, hogy a csapatok játékosai milyen értékűek?  :ok:
A Domzale-t x2-re várom.  :ok: Ezekhez hozzávettem még a Shaktar Donyeck   :ok:   és a Zenit győzelmét.  :ok:
A Donyeck 2 meccs 1 pont, épp ideje győzni. Hazai környezetben mindig győztek a Illichievets ellen. A Zenit 3 meccs óta nyeretlen, ellenfele az FK Moszkva idegenben 5 meccs alatt nem kapott ki. Szerintem most mindkét sorozat megszakad és nyer a Zenit. Az odavágón Moszkvában 2-0-ra nyertek Arshavinék és az előző bajnokságban oda-vissza verték őket. A Péterváriaknak ideje lenne nyerni, mert elég le vannak maradva a táblázaton.
Ezt a négyes kombót raktam most hétvégére kis téttel, mert nem szoktam kombókat rakni, de most kipróbálom.


Bejött nekem ez a kombós dolog. Párszor kis téttel rakok ilyeneket. Köszönet érte Patyinak, ő hozta meg hozzá a kedvem.  :)

Mai svédasztal :)

Kalmar-AIK tipp: Kalmar 0-ás asian hendi 1,46
Elfsborg-GAIS tipp: Elfsborg 1,55

A Kalmar-t már többen elemezgették, nekem is tetszett a hazai győzelem, de annyira nem vagyok benne biztos, ezért 0-ás asian hendivel rakom. A statisztikákból kiindulva szerintem semmiképp nem nyer az AIK, de egy remi benne lehet a pakliban. A hazaiak nagyon gólerősek, főleg otthon.
Az Elfsborgot már korábban kiszemeltem magamnak, mert hihetetlenül kevés gólt kapnak. Hazai környezetben 8 meccs alatt mindössze 1-et! A GAIS az egyetlen olyan csapat, ami idegenben még nyeretlen, bár sok a döntetlenje. Szerintem hazai győzelem születik.

Kalmar-AIK tipp: Kalmar 0-ás asian hendi 1,46  3-2   :ok:
Elfsborg-GAIS tipp: Elfsborg 1,55  1-0   :ok:

Nézegettem ma az olimpiai focimeccseket. Szerintem Argentína és Brazília a két nagy esélyes, de az argentínokat nem mertem megrakni Elefántcsontpart ellen. Az afrikai csapatok szerintem okozhatnak meglepetést. Először a brazilokat és az olaszokat szemeltem ki kötésbe, de se az olaszokról nem tudok sokat, se az ellenfelükről a Hondurasról. Az olasz focit annyira nem szeretem, a Honduras pedig teljesen fekete ló, ezért inkább hagytam. Maradtak a brazilok, akik nagyon erős kerettel érkeztek. Ronaldinho szerintem naggy kedvvel fog játszani. Talán ez lesz neki a nagy visszatérés. Mivel óvatos fogadó vagyok, szeretek biztosra menni, ezért a hendit nem vállaltam be.

Brazília-Belgium
tipp: 1
odds: 1,28


Valamiért jobban félek a braziloktól, mint az argentinoktól. Nem rossz a lehetséges belga kezdő:

Ma-Kalambay (Hibernian)

De Roover (Groningen)
Kompany (Hamburg)
Vermaelen (Ajax)
Pocognoli (AZ)

De Mul (Sevilla)
Fellaini (Standard)
Vertonghen (Ajax)
Martens (AZ)

Dembele (AZ)
Mirallas (Lille)

De azért remélem simán behúzzák, hajrá Brazília :2guns:

Behúzták, de nem simán. A lényeg, hogy jött.

Brazília-Belgium  1-0   :ok:
tipp: 1
odds: 1,28

Tisztelt Kolléga!
Ha egy csapat játékosainak az értéke érdekel, akkor nézd meg azt a betinf.com -on. A kezdő játékosok értékeit írják ki, onnan tudsz informálódni! Gratulálok a tippeidhez, nagyon jól kielemzed azokat! Gyakran fogok benézni ide!

Idézetet írta: jaaas Dátum augusztus 07, 2008, 14:40:19
Tisztelt Kolléga!
Ha egy csapat játékosainak az értéke érdekel, akkor nézd meg azt a betinf.com -on. A kezdő játékosok értékeit írják ki, onnan tudsz informálódni! Gratulálok a tippeidhez, nagyon jól kielemzed azokat! Gyakran fogok benézni ide!

Kösz az infót. Én is figyelni fogom a te tippjeidet :)

#25 augusztus 08, 2008, 19:06:14, slow
Tettem mára egy brahiszelvényt kis téttel, tényleg csak a játék kedvéért (pedig ilyet nem szoktam, de ma valamiért izgulni akarok):

Honvéd-Diósgyőr tipp: Honvéd -1 asian 1,87
Shamrock Rovers-Finn Harps tipp: Shamrock -1 asias 1,85
Inter-Sevilla tipp:1X 1,33

odds: 4,6

Ma esti tervem, hogy bepunnyadok a tv és a net elé. Megnézem a Honvéd meccset a dunán. Most ne várjatok tőlem nagy elemezgetéseket, nagyrészt megérzésre rakok most brahiból.
A Honvédot jobb csapatnak tartom, jobb játékosokból áll, ezért szerintem ma nyernek. Az első forduló nem fog megismétlődni (Vasas ellen 0-1), ki kell szolgálni a közönséget. Szerintem 2-0 vagy 3-1 lesz a vége.
A Shamrockot külföldi fórumokon is nyeretik, az oddsok a győzelmére lefelé mozognak, tehát pakolták is rendesen. A vendég Finn Harps kapta a legtöbb gólt a bajnoksában, főleg idegenben (10 meccs 23 kapott gól).
Az Inter szerintem ma nem kap ki.

Honvéd-Diósgyőr tipp: Honvéd -1 asian 1,87   3-1    :ok:
Shamrock Rovers-Finn Harps tipp: Shamrock -1 asias 1,85  0-2   :noway:
Inter-Sevilla tipp:1X 1,33   0-0   :ok:

odds: 4,6    :noway:


Ejj kiszúrtam egy meglepit, pedig a Honvéd meccsen a bíró is engem segített: a DVTK-nak nem adtak meg egy szabályos gólt az elején, ráadásul a Honvédnak a végén meg megadta, mert szerintem a néger játékos lesen volt és a labda irányába is mozgott (igaz nem ért hozzá), amit ha jól tudom le kellene fújni. Mind1.

Egy kis nyári szünet és az olimpia után jönnek a bajnokok ligája selejtezők, ahol kinéztem pár meccset:

BATE-Levszki Szófia tipp: 1X 1,465
Fenerbahce-Partizan Belgrád tipp: 1 1,28
Liverpool-Standard Liege tipp: 1 1,16

odds: 2,18

A BATE története során először bekerülhet a csoportmérközések közé, ami nagy siker lenne, és még egy kis pénzt is hozna a klubnak. Ehhez mindössze annyit kell csinálniuk, hogy nem kapnak ki a Szófia ellen. Ha a bajnokságot nézem, akkor azt úgy vezetik, hogy 19 meccs alatt még nem találtak legyőzőre! Remélem most sem fognak. Mindössze 13 gólt kaptak ezalatt, tehát nagyon jó a védelmük.
A Fenerbahce a nyáron bevásárolt spanyolországból. Gondolok Aragones edzőre, aki európa bajnoki címhez segítette a spanyolokat, valamint a gólzsák Guizára, de rajtuk kívül is sok jó focista van a törököknél (pl: R. Carlos). Nem beszélve a hazai szurkolók tömegéről, akik 12.-ként fogják segíteni őket. Az első meccs 2-2-es döntetlenje után győzelmet várok tőlük.
A Liverpoolról nem kell sokat regélnem, nekik ott a helyük a BL-ben és ehhez hazai környezetben győzniük kell. A bajnokságot 2 győzelemmel kezdték, de a felkészülési meccseken is látszott, hogy nagyon össze van rakva ez a csapat ismét.

BATE-Levszki Szófia tipp: 1X 1,465   1-1  :ok:
Fenerbahce-Partizan Belgrád tipp: 1 1,28   2-1  :ok:
Liverpool-Standard Liege tipp: 1 1,16   0-0  :noway:

odds: 2,18    :noway:


Természetesen a legbiztosabbnak vélt tippem ment el. Jobban féltem a BATE-től, főleg a kiállítás után. Egy kicsit tartottam a partizánoktól is, mert jó kis csapat az. Dehogy pont a Pool húzza ki a zsebemből a pénzt...

Mára megpróbálkozok egy kis "tuti"-val csak a játék kedvéért:

Nadal-Querrey 1
S. Williams-Bremond 1
Inter Turku-KooTeePee 1

odds: 1,22

A tenisz meccseket már előttem kielemezték a tenisz topikban, szerintem mindkettő elég biztos tipp, ezért ezekkről nem írok.
A finneknél a sereghajtó látogat ahhoz az Inter Turku-hoz, amely 18 meccsen egyszer kapott ki és mindössze 11 gólt kapott. A legjobb védelem találkozik a legrosszabb támadósorral (csak 10 gólt lőttek). A vendégek 3 meccse nem kaptak ki: 2 döntetlen és egyszer nyertek (ez az 1 győzelmük van), de ez a sorozat most megszakad szerintem. A hazaiak otthon még nem kaptak ki, a vendégek vendégként még nem nyertek. Az előző meccsükön az Inter simán 2-0-ra nyert. Az Inter előző meccsén kikapott a Helsinkitől, de ha most nyernek, akkor ismét az élre ugorhatnak. Az irodák nagy részénél a hazai oddsok lefelé mozdultak.
Nagyon meglepődnék, ha nem zöldülne. Remélem nem nyúlok bele megint egy meglepetésbe.