Háború Ukrajnában

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Ismét megszólalt Oleg Tinkov: "Szégyen számomra, hogy továbbra is birtokomban van ez az útlevél"

Tiltakozásul visszaadta az orosz állampolgárságát Oleg Tinkov, az egyik legnagyobb orosz bank alapítója
https://444.hu/2022/11/01/tiltakozasul-visszaadta-az-orosz-allampolgarsagat-oleg-tinkov-az-egyik-legnagyobb-orosz-bank-alapitoja?fbclid=IwAR3ikwmxFxaN96ZNntAM5L0aAj6sqwdDNbdbDJ5VUSEzYagRibLWvQdQ_o0

Kezdődik a világháború? Várható volt, hogy az oroszok nem bírnak magukkal...

Elbukta Trump a szavazást, Putyinnak lépni kellett.

Idézetet írta: Pozzato Dátum november 15, 2022, 20:17:45Kezdődik a világháború? Várható volt, hogy az oroszok nem bírnak magukkal...

Elbukta Trump a szavazást, Putyinnak lépni kellett.
Mostanában az történik, hogy Oroszországot lejjebb rúgják arra a polcra, ahova való, vagyis Ruszkisztánt világhatalomból regionális hatalommá minősítik vissza és Kína szolgájává teszik. Ezzel jelentősen belegázoltak Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin lelkivilágába, s ez a háborús bűnös az ukránokon bosszulja meg az őt ért alázásokat.
A büszke Putyin éppen a sorozatos bukták és megaláztatások miatt nem ment el a G-20-as találkozóra, mert nem akarta, hogy ott - mindenki előtt - nyilvánosan csicskáztassák. Ő már abba a helyzetbe került, amikor a vége előtti dupla vagy semmit játszik sok millió ártatlan ember életével.
Nem lesz itt semmilyen világháború, hanem csak arról van szó, hogy egy sarokba szorított patkányt kell hatástalanítani.

Tippem:
Vélhetően nem az 5. cikket, hanem a 4. cikket fogja alkalmazni a NATO.

4. cikk:
A Felek tanácskozni fognak egymással valahányszor bármelyikük véleménye szerint bármelyik Fél területi épségét, politikai függetlenségét vagy biztonságát veszély fenyegeti.



Idézetet írta: csabax Dátum november 15, 2022, 21:10:02Nem lesz itt semmilyen világháború, hanem csak arról van szó, hogy egy sarokba szorított patkányt kell hatástalanítani.

Igen, így van, sajnos ez lesz a legnehezebb. Még mindig olyan hatalma van, hogy otthon félnek tőle, így a puccs és más egyébb belső hatalmi harcot esélytelennek tartok. A nagyobb gond az ilyen "bombázgatás" lehet, mert azt sportfogadóként tudjuk, hogy eléggé kicsi az esélye két véletlennek egymás után (véletlenül meglőtték a lengyeleket, előtte meg véletlenül eltalálta valaki a Barátság kőolajvezetéket).

Idézetet írta: Pozzato Dátum november 15, 2022, 21:16:19véletlenül meglőtték a lengyeleket
Az a háborús bűnös Vlagyimir Putyin van annyira elszántan hülye, hogy teszteli a NATO-tagok egységét.
Neki már minden mindegy.

#171 november 15, 2022, 23:13:03, Alk
Ez most hirtelen lett nagyon csúnya. Újratervezési pont nem csak a Natonak, Uniónak, Usának, de saját magunknak is. Az oddsok módosultak.

Valamiért várható volt egy ilyen is, amennyire megbízhatóak az orosz cuccok. A Ladánál is jól meg kellett fogni a kormányt, meg hát látjuk ezeket a különböző számokkal (xx-bet) rendelkező fogadóirodákat is.

Idézetet írta: Admin Dátum november 16, 2022, 07:22:56Valamiért várható volt egy ilyen is, amennyire megbízhatóak az orosz cuccok. A Ladánál is jól meg kellett fogni a kormányt, meg hát látjuk ezeket a különböző számokkal (xx-bet) rendelkező fogadóirodákat is.
Az lenne az egyik legérdekesebb kérdés, hogy Lengyelországban mire való a rakétavédelmi pajzs és miért nem működött?

Már régóta nagyon sokat dicsekednek azzal, hogy Lengyelországba modern amerikai elfogó rakétákat telepítettek és ott is üzemel (Redzikowoban) egy ugyanolyan rakétakupola, mint amilyen a romániai Deveseluban van.
Vajon Lengyelországban a rakétavédelmi pajzs nem jó semmire és csakis dísznek van?
Miért nem működött és miért nem fogta el és miért nem semmisítette meg a NATO területére érkező idegen rakétát?

Idézetet írta: csabax Dátum november 16, 2022, 10:23:29Az lenne az egyik legérdekesebb kérdés, hogy Lengyelországban mire való a rakétavédelmi pajzs és miért nem működött?
Most nem kötekedésből, de egy rakétavédelmi pajzs nem úgy működik, hogy tableten húznak egy vonalat Google Mapsen centiméter pontossággal a határhoz, és ami azon átesik azt kilövik.

#175 november 16, 2022, 18:40:15, TiB
Azért aki nem volt kettes történelemből, az tudja, hogy ezek akár lehettek oroszok is, meg akár nem is, lehetett véletlen és lehetett szándékos, és a többi, majd az unokáink megtanulják az iskolában. Minden más Blikk és politikai hovatartozástól függő véleményalkotás.

1 EUR = 107,72 orosz rubel

"A szankciók nem múködnek."

Idézetet írta: csabax Dátum augusztus 15, 2023, 17:20:411 EUR = 107,72 orosz rubel

"A szankciók nem múködnek."

Ez a "különleges devizapiaci művelet".

Nem árt tudni:

Prigozsin gépe nem zuhant le, hanem csak különleges leszállási műveletet hajtott végre.