William Hill Kaszinó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Pörgess 20-szor ingyen az Age of the Gods sorozat bármelyik játékán a William Hillnél!

Fizess be minimum 10€-t a William Hill Kaszinó egyenlegedbe és automatikusan 20 ingyenes pörgetéssel játszhatod a mitológia varázslatos világát megelevenítő Age of the Gods nyerőgép sorozat bármelyik játékát.
Az ingyenes pörgetéseket az ajánlat minden napján megszerezheted (szeptember 28. és október 9. között), így összesen 12-szer részesülhetsz a bónuszban. Olvasd tovább!



5€-s visszafizetés a Dirty Dancing nyerőgépen!

Pörgess bátran a William Hill Kaszinó Dirty Dancing nyerőgépén legalább 5€ értékű téttel, és ha veszítesz, 5€-s visszafizetésben részesít a kaszinó.
Ne habozz, mert nincs vesztenivalód, máris kezdj játszani a klasszikus jeleneteket megörökítő nyerőgépen és a híres film zenéjét is újra hallhatod. Olvasd tovább!



Ismét 20 ingyenes pörgetést szerezhetsz bármelyik Age of the Gods játékon!

A William Hill Kaszinó jóvoltából újra alkalmad van, hogy 20-szor pörgess ingyen a híres Age of the Gods sorozat bármelyik játékán, csak fizess be minimum 10€-t a kaszinó egyenlegedbe és máris megkapod a 20 ingyenes pörgetést.
Használd ki a lehetőséget és merülj a mitológia világában és fantasztikus játékélményben lesz részed. Olvasd tovább!



IdézetFizess be kaszinó egyenlegedbe legalább 10€-t és írd be a "GODS" promóciós kódot.
Hol található a kód beírására szolgáló mező?

#139 október 12, 2017, 15:13:35, ereghard
Idézetet írta: szorzatos Dátum október 12, 2017, 13:52:25
Hol található a kód beírására szolgáló mező?

a sima william hilles oldalon ne keresd,ez a williamhillcasino.com-hoz kapcsolódó promó,ahol külön számlát kell nyitni elvileg,legalább is én nem tudok a rendes willam hilles számlával belépni
az oldal be se jön csak vpn-nel,aztán ha letöltöm a szoftvert akkor megint csak vpn-re lenne szükség,mert ha meg akarom nyitni pl a pénztárt,akkor csak egy fehér ablakot dob be,a játékok se indulnak el,ott sima fekete ablak és nem tölt
letöltök egy vpn-t a gépre kíváncsi vagyok azzal megy-e,sok reményt nem fűzök hozzá

vpn-el már bejött,de nem írtam be a promó kódot a befizetésnél -.-  :bash: , úgyhogy most a chaten kérdezősködök


Annyi még,hogy ha nincs itt számlád akkor ugye jár az első befizetés bónusz is,és 2 bónusz nem lehet egyszerre,én elfogadtam az első befizetés bónuszt,úgyhogy addig nem kapom meg ezt a 20 pörgetést,amíg azt nem teljesítem vagy törlöm és újra befizetek

Ide elég valószínűtlen hogy mégegyszer befizetek,a kezdőbónusznál szépen elnyelné előbb az én pénzem,a nyereményt meg bónuszhoz rakja be,úgyhogy ez kösz de nem kell,netellerre kikérni a pénz meg 4-5 nap ??? tiszta röhej  :noway:
így vagy minden nap rakok be újabb 10 eurókat ha akarok valamit ezzel a 20 pörgetéses promóval,vagy hagyom a francba az egészet és örülök ha végre ki tudom szedni a pénzt... inkább az utóbbit választom

Triple Pay of Reels of Fortune stake £5 get £5 daily játékon beadta a bónuszkört, és ott azon belül újra.

#144 október 25, 2017, 08:25:13, Kaszinó Ajánlatok
5€-s Halloween bónusz a William Hillnél!

20€-t szükséges legalább befizetned a William Hill egyenlegedbe és automatikusan 5€ bónusszal pörgethetsz a kijelölt vérpezsdítő nyerőgépeken, és emellett még 5€-s bónuszban részesülsz, amit a "Haunted House" letőlthető számítógépes alkalmazáson használhatsz fel.
Boszorkányokkal, szellemekkel és rémekkel telített lebilincselő játékélményben lesz részed és az ajánlat ideje alatt minden nap megszerezheted a bónuszt. Olvasd tovább!


18+ Részvételi feltételek érvényesek!

20 ingyenes pörgetés a Jungle Giants nyerőgépen!

A rejtélyes dzsungel világa tárja eléd titkait a William Hill Kaszinó Jungle Giants nyerőgépén, fizess be egyenlegedbe legalább 10€-t és 20-szor pörgethetsz ingyen.
Pörgess november 2. és 8. között naponta az élénk színekben pompázó világot megelevenítő nyerőgépen, és szerezd meg minden nap a bónuszt. Olvasd tovább!


18+ Részvételi feltételek érvényesek!

Szerezz 15 ingyenes pörgetést a Gem Heat nyerőgépen!

Tennivalód nem több, mint befizetni William Hill Kaszinó egyenlegedbe legalább 10€-t és máris megkapod a 15 ingyenes pörgetést a csillogó fényekben pompázó ékkövek nyerőgépén.
Kár lenne kihagynod a lehetőséget november 8. és 15. között, hiszen az ajánlat minden napján megszerezheted a bónuszt. Olvasd tovább!


18+ Részvételi feltételek érvényesek!

#147 november 17, 2017, 12:51:15, Kaszinó Ajánlatok
Pörgess ingyen 10-szer az Age of Egypt nyerőgépen!

Fizess be William Hill Kaszinó egyenlegedbe legalább 10€-t és azon nyomban 10 ingyenes pörgetésben részesülsz a fáraók misztikus világát megelevenítő nyerőgépen.
Tekints be minden nap az aranyba öltözött ókori világba és naponta megszerezheted az ingyenes pörgetéseket november 22.-ig. Olvasd tovább!


18+ Részvételi feltételek érvényesek!

Pörgess naponta 20-szor ingyen az Age of the Gods: God of Storms-on!

Újabb lehetőséged van ingyen pörgetni a William Hill Kaszinóban. Fizess be egyenlegedbe minimum 10€-t és 20 ingyenes pörgetésben részesülsz az Age of the Gods: God of Storms nyerőgépen.
Hogy még vonzóbb legyen az ajánlat, november 22.-ig minden nap megszerezheted az ingyenes pörgetéseket az emberfeletti erőkkel rendelkező lények nyerőgépén. Olvasd tovább!


18+ Részvételi feltételek érvényesek!

Négy esély, hogy vedd ki részed a 300.000€-s össznyerményből!

Nagy pórt kavar a Justice League bemutatója, ez alkalomból a William Hill Kaszinóban is részt vehetsz négy nyereménysorsoláson, ha legalább 10€-s téttel játszol a kiemelt nyerőgépek valamelyikén.
Gyűjtsd a sorsjegyeket december 7.-ig és vegyél részt a heti nyereménysorsolásokon. Minél több sorsjegyet gyűjtessz össze, annál nagyobb esélyed van nyerni. Olvasd tovább!


18+ Részvételi feltételek érvényesek!