Tenisz trade

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


július 02, 2018, 16:08:35, Suugger
Bank:196eu.
Cél:bank duplázás

#1 július 02, 2018, 17:08:13, Suugger
50 euval tradelek,ez egy-egy meccs folyamán növekdhet de ezt igyekszem elkerülni.A cél a trade összeg 5-20%-át megnyerni.

Lottnerék meccsével kezdtem,a német jól kezdett be is léptem rá és a kiszálló lehetősége is megvolt de vártam a nagyobb nyereményre.Ez hiba volt mert Rodina visszajött én meg átváltottam rá és ahogy kell bukta is a szettet.Ekkor -20 és -5 eu között mozgott a veszteségem és miután a kicsi bank miatt nem akartam többet kockáztatni ezért maradt a szurkolás.Szerencsém volt az orosz fordított és ki tudtam szállni haszonnal de ha nem vagyok mohó akkor egy percig nem kellett volna izgulni.Ki lehetett volna szállni persze minimális veszteséggel is de a mohóságom ezt sem engedte.

Vekicék meccse sima volt.2. szett-ben Vekic rebréknél szálltam be és miután Stephen totál homály volt,így két játék alatt  meg volt a trade.

Vikáék meccsén az ápolás nyújtott egy jó beszállót.Kb. két tizedet ugrott Vika oddsa és úgy gondoltam mivel a meccs elején vagyunk ha komoly a sérülés akkor majd tudok váltani esetleg szett közben feladhatja a meccset.
Nem volt komoly így itt is 2 játék alatt jött a trade.

Vénus 5-5-nél bukta a szerváját,ekkor léptem be és miután rögtön visszabrékelt simán ki tudtam szállni.